doriti isiel som z domovskej stranky !!! Este som ti aj napisal ako. Michelin.com nie je domovska stranka ???
Michelinu nefunguje stranka s pneumatikami a hotovo. Mozes si o tom mysliet co len chces a mozes mat akekolvek progresivne mladicke zdovodnenia okolo toho. Nefunguje a fajront.
https://www.michelinmotorsport.com/auto/tyres-solutions
page not found, error 404. Nic som nehladal googlom, isiel som z domovskej stranky michelin.com z ktorej som v pohode dosiel napriklad na pneu pre nakladaky - ta funguje v pohode.
Mimochodom dokazes mi na tejto stranke michelinmotorsport ktoru si prave teraz linkoval ukazat pneumatiky o ktorych sa tu bavime ?
Lebo ja ich tam vidim 15 a nevidim tam PILOT SPORT 4. Jediny blizky typ je tam Pilot Sport M412 (mam vediet ze je to Pilot Sport 4S ? nie, nie je pretoze je vyhradne v rozmere 13"), GT, GT M+, GT L, GT P2L, a dalsie typy ale nevidim tam Pilot Sport 4 o ktorych je tu cely cas reč.
Lebo je to uplne jednoduche. Ze ?
Ci toto je zase rant ? Naco linkujes stranku s circuit tires, slickami atd, ked tu riesime tires na verejnu komunikaciu ? Ako si mam na stranke ktoru si linkoval pozriet info o Pilot Sport 4, Pilot Sport 4S, Pilot Sport 4S hviezdicka a Pilot Sport 4S AO ked tam taka pneumatika nie je ???
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.