Myši - novinky a všeobecná diskusia - herné, produktívne, ergonomické atď.

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Myši - novinky a všeobecná diskusia - herné, produktívne, ergonomické atď.

Príspevok od používateľa SKiLEX »

molnart napísal: Pi 27. Jan, 2023, 22:45 lahko ako prekoho. ja som to skusal na MX anywhere, trvalo mi to asi 3 hodiny vypajkovat odtial ten povodny snimac. dat tam ten novy bola hracka, ale tym ze pri vypajkovani som skusal asi vsetko mozne aj nemozne tak som asi poskodil cidlo kolieska, takze myska mi uz sice klikala ako nova ale neslo kolecko.
Mal som akurat na operacnom stole tu G903. Je dobre odstiknut tie dlhe pretrcajuce nozicky na co zarovnejsie s PCB. Potom natavit ten cin co tam je a pridat k nemu "bunzu" vlastneho cinu, nech to ziska tepelnu kapacitu a ostane dlhsie tekute. Potom dany spot ostal tekuty aj dobre 3sekundy po odtiahnuti pajkovacky, rychlo som roztopil vsetky 3 a dalo sa to pekne vytiahnut.

Najskor som to skusal s odsavacim pasikom, ale mal som slabu pajkovacku, odpalilo to pcb cesticku a musel som ju nahradit drotikom :D

Pripadne to este ide dat na primitiva, strihnut povodny switch na 3casti(je dost krechky, vpodstate ho staci stlacit stikackami a cely sa rozleti) a odpajkovat kazdu nozicku samostatne.

Ale inak uz len rozobrat ju je porod, tusim 27srubiek som naratal, v 4priehradkach, baterku nahrievat a odlepit, konektory, vsetko do seba nejakym sposobom zapada... Vazne by som skor rozobral iphone jak hento tu.
PC: Ryzen 5600x, Gigabyte B450i aorus pro wifi, Crucial Ballistix 2x8GB 3200mHz, Asus dual 6700xt, Corsair RM750x, FD meshify 2 compact lite, AOC Q3279VWFD8
Zvuk: Panasonic SC-PMX80, ATH M50x
NTB: Thinkpad X240, Probook 440 G7
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Ale ma to aj pozitivnu stranku, D2F-01 je slusna nahrada. Znie to este lepsie, prijemnejsie, presnejsie. :)

A nemusim vyhadzovat funkcnu a nevybyvanu mys, ale rozoberat a pajkovat by som to nechcel. :-D

Tento koment sedi:
I highly recommend replacing the switches with either the Omron D2F-01 or D2F-01-F. The D2F-01 has a higher actuation force which provides a more tactile and satisfying click than the original switch; personally this is what I’m using. The D2F-01-F has the same actuation force as the original if that’s what you prefer. The reason you’d want either of these switches is because both are Japanese Omron switches which are considered higher quality and more reliable than the original Chinese Omron switch (D2FC-F-7N)
.
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

MX master 3S for mac teda klika uplne inac, nie ticho a kolecko ma nejake polamane oproti druhej 3S co tu mam. QC na tejto "najlepsej office mysi" ako na tesle. Hlavne ze stoji 120€.

Preslo mi rukami asi 9 kusov (vacsina za plnu cenu) a par sa spravalo dost cudne. :rolleyes:
.
Miso122
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Príspevok od používateľa Miso122 »

moja ma tiez nejake dojekazene koliesko, nech si ju zoberu v alze naspat
ITX >>> ATX
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Príspevok od používateľa lepermessiah »

Nahodou ste niekde nevideli Kensington SlimBlade Pro? Myslim SK/CZ eshopy a s RRP cenovkou..
Spoiler: ukázať
[Home]
[NAS]
Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD
[Laptop]
Lenovo Yoga X1 gen.2 / 20JES0AJ00 + Samsung 970 EVO 1TB
[LCD]
Philips 346P1C + blink(1)
[Peripherals]
Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Genesis Xenon 770
[Work]
[Laptop]
Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[LCD]
Dell U4320Q + blink(1)
[Peripherals]
Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade

Návrat na "Hardware všeobecne"