Merač prenesených dát

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
cobr4in
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 447
Dátum registrácie: St 04. Apr, 2012, 18:00

Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa cobr4in » Po 24. Júl, 2017, 19:46

Čau,

stiahol som si tento program http://downloads.zoznam.sk/program/networx-67
a chcem sa spýtať, že ak mám na "PC A" tento program nainštalovaný, tak meria spotrebu aj na "PC B", ak sú na spoločnej sieti? A keď je "PC A" vypnutý, aj tak bude merať "PC B"?

Díky.
Spoiler: ukázať
ASUS Z170-A
Intel Core i7-6700K
Noctua NH-D15
Kingston HyperX Fury Black Series 16GB 2133MHz
Samsung 850 EVO 500GB
Western Digital Red 3T
EVGA SuperNOVA 750 G2 750W
Fractal Design R5

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1954
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa Sky » Po 24. Júl, 2017, 20:08

Nie, meria ti to len na danom PC kde to mas.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 16GB 3200Mhz, NVMe: Patriot VIPER VPN100 SSD 512 GB,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4764
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa molnart » Po 24. Júl, 2017, 21:05

meraj to na routri
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
cobr4in
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 447
Dátum registrácie: St 04. Apr, 2012, 18:00

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa cobr4in » Po 24. Júl, 2017, 21:50

Ako? Pozerám v nastaveniach routeru, ale nič také tam nevidím. Ide o TL-WR1043ND.
Spoiler: ukázať
ASUS Z170-A
Intel Core i7-6700K
Noctua NH-D15
Kingston HyperX Fury Black Series 16GB 2133MHz
Samsung 850 EVO 500GB
Western Digital Red 3T
EVGA SuperNOVA 750 G2 750W
Fractal Design R5

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4764
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa molnart » Po 24. Júl, 2017, 22:18

musel by si nahodit openwrt a tam to nejako zbastlit, osobne s tym nemam nejake skusenosti. tu su popisane moznosti, je ich neurekom, ten YAMon vyzera ze je klasicka windows aplikacia ktora taha data z routra, pozeral som to ale asi iba pol minuty https://wiki.openwrt.org/doc/howto/bwmon
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Kaper
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 09. Nov, 2015, 15:31

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa Kaper » Ut 25. Júl, 2017, 13:20

na openwrt je to easy cez VNSTAT.

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7632
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 25. Júl, 2017, 15:46

na routeri to tiez nie je vzdy spolahlive. Teda zalezi od routeru a nie kazdy to dokaze :-) Ten networx som pouzival. Meral dobre ale co z toho ked ho musis mat na kazdom PC + mobily a ostatne veci s inym OS tym neosetris.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"