Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
ja som mal uložené číslo na pani z retenčného, povedala mi, že kľudne môžem hocikedy zavolať. skúšal som kvôli rodine volať asi po roku ale už je nedostupné...
btw ja mám v orange, neobmedzené+30GB dát za 16€

-
- Používateľ
- Reakcie:
- Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Na pobočkách nemá zmysel riešiť, aspoň ja som nikdy neuspel. Na konci viazanosti mi poväčšine volajú druhý operatory s horšími ponukami. Ja si vždy niečo vybavím v O2 cez infolinku, najprv plaču a potom vždy dajú.
- Papek
- Pokročilý používateľ
- Reakcie:
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
mate tip na pevny mobilny internet? uvazujem nejakym nenarocnym netom na chatu, je to juhozapad SK, na rovine s dobrym pokrytim Orange aj T. Ostatni neviem. Datovo nic narocne, chcel by som casom ovladat zavlahovy system pripadne ine elektricke zariadenia a mozno tam capnem 1-2 kamery nech viem na dialku skontrolovat okolie.
CO som prbehol ponuky na nete
- Orange 15/1 up/down, 80 GB dat za 10€ mesacne + mesacny poplatok za zariadenie je netusim kolko, lebo mi cez web tlaci len Duobox za 2,25/mes co nechcem. Mne by stacil aj ten ich Flybox co je "od 9€". Ma to ethernetove porty co je podstatne a zvysok ma moc netrapi.
- 4ka 11€ za 15Mbit bez obmedzenia dat (pocitam ze tam bude nejaky FUP) + zriadovaci poplatok 30€, neviem sa dopatrat co sa modem k tomu davaju. Tipujem ze nejaky wifi hnoj co nema ani fyzicky port.
- T-com 5 € za 500 kbit/s, 2 GB datovy limit ale davaju iba nejaky Alcatel modem co vie iba wifi. Cena dobra, parametre keby boli o kusok lepsie ale cert to ber ... skoda toho modemu, bez ethernetu to nechcem.
- O2 od 16 € + 1,5 € mesacne za smartbox. Mal by mat 4x eth a wifi, ale zase mesacny poplatok
Z toho mi najlepsie vychadza Orange. T-com by asi tiez stacil, akurat tam by som si musel riesit zvlast modem ... napada vas este nejaka ina moznost? V Orange by som mohol skusit vyzobrat este nejaku zlavu, ked uz mam u nich pausal.
CO som prbehol ponuky na nete
- Orange 15/1 up/down, 80 GB dat za 10€ mesacne + mesacny poplatok za zariadenie je netusim kolko, lebo mi cez web tlaci len Duobox za 2,25/mes co nechcem. Mne by stacil aj ten ich Flybox co je "od 9€". Ma to ethernetove porty co je podstatne a zvysok ma moc netrapi.
- 4ka 11€ za 15Mbit bez obmedzenia dat (pocitam ze tam bude nejaky FUP) + zriadovaci poplatok 30€, neviem sa dopatrat co sa modem k tomu davaju. Tipujem ze nejaky wifi hnoj co nema ani fyzicky port.
- T-com 5 € za 500 kbit/s, 2 GB datovy limit ale davaju iba nejaky Alcatel modem co vie iba wifi. Cena dobra, parametre keby boli o kusok lepsie ale cert to ber ... skoda toho modemu, bez ethernetu to nechcem.
- O2 od 16 € + 1,5 € mesacne za smartbox. Mal by mat 4x eth a wifi, ale zase mesacny poplatok
Z toho mi najlepsie vychadza Orange. T-com by asi tiez stacil, akurat tam by som si musel riesit zvlast modem ... napada vas este nejaka ina moznost? V Orange by som mohol skusit vyzobrat este nejaku zlavu, ked uz mam u nich pausal.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ktorým operátorom sa vyhnúť pri kúpe telefónu z bazošu ? pamätám si, že o2 robilo problémy pri reklamácií, zvyšok je ok? v pohode reklamujem aj bez pôvodného majiteľa?
- MaxPayne
- Používateľ
- Reakcie:
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Asi si sa zmylil , orange robí problemy,co viem iba.
Spoiler: ukázať
- Pepeb007xx
- Používateľ
- Reakcie:
- Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
ja som zase chcel napisat, ze Orange nerobi problemy 

Comp B450i Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 64GB|DDR4 1TB|M.2 5700XT 650W 32''U32H850 Win11PRO64SK
Repro Edifier S880DB Keyboard HyperX Alloy Elite 2 Red Pudding Mouse Logitech MX Master 3S Pale Grey
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLK8-800D4 UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Mobil iPhone 13 Pro Max Graphite 256GB Watch Watch Series 7 45mm Starlight
#grammarnazi #DotA2lifetimeban #parfumslover Steam Pepemau5 #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK
Repro Edifier S880DB Keyboard HyperX Alloy Elite 2 Red Pudding Mouse Logitech MX Master 3S Pale Grey
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLK8-800D4 UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Mobil iPhone 13 Pro Max Graphite 256GB Watch Watch Series 7 45mm Starlight
#grammarnazi #DotA2lifetimeban #parfumslover Steam Pepemau5 #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK
tak ako to teda je