Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
LeaR
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa LeaR »

ja som mal uložené číslo na pani z retenčného, povedala mi, že kľudne môžem hocikedy zavolať. skúšal som kvôli rodine volať asi po roku ale už je nedostupné... :( btw ja mám v orange, neobmedzené+30GB dát za 16€
Marek125
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46

Príspevok od používateľa Marek125 »

Na pobočkách nemá zmysel riešiť, aspoň ja som nikdy neuspel. Na konci viazanosti mi poväčšine volajú druhý operatory s horšími ponukami. Ja si vždy niečo vybavím v O2 cez infolinku, najprv plaču a potom vždy dajú.
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

mate tip na pevny mobilny internet? uvazujem nejakym nenarocnym netom na chatu, je to juhozapad SK, na rovine s dobrym pokrytim Orange aj T. Ostatni neviem. Datovo nic narocne, chcel by som casom ovladat zavlahovy system pripadne ine elektricke zariadenia a mozno tam capnem 1-2 kamery nech viem na dialku skontrolovat okolie.
CO som prbehol ponuky na nete

- Orange 15/1 up/down, 80 GB dat za 10€ mesacne + mesacny poplatok za zariadenie je netusim kolko, lebo mi cez web tlaci len Duobox za 2,25/mes co nechcem. Mne by stacil aj ten ich Flybox co je "od 9€". Ma to ethernetove porty co je podstatne a zvysok ma moc netrapi.
- 4ka 11€ za 15Mbit bez obmedzenia dat (pocitam ze tam bude nejaky FUP) + zriadovaci poplatok 30€, neviem sa dopatrat co sa modem k tomu davaju. Tipujem ze nejaky wifi hnoj co nema ani fyzicky port.
- T-com 5 € za 500 kbit/s, 2 GB datovy limit ale davaju iba nejaky Alcatel modem co vie iba wifi. Cena dobra, parametre keby boli o kusok lepsie ale cert to ber ... skoda toho modemu, bez ethernetu to nechcem.
- O2 od 16 € + 1,5 € mesacne za smartbox. Mal by mat 4x eth a wifi, ale zase mesacny poplatok

Z toho mi najlepsie vychadza Orange. T-com by asi tiez stacil, akurat tam by som si musel riesit zvlast modem ... napada vas este nejaka ina moznost? V Orange by som mohol skusit vyzobrat este nejaku zlavu, ked uz mam u nich pausal.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
LeaR
Používateľ
Používateľ
Reakcie:

ktorým operátorom sa vyhnúť pri kúpe telefónu z bazošu ? pamätám si, že o2 robilo problémy pri reklamácií, zvyšok je ok? v pohode reklamujem aj bez pôvodného majiteľa?
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14

Príspevok od používateľa MaxPayne »

Asi si sa zmylil , orange robí problemy,co viem iba.
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22

Príspevok od používateľa Pepeb007xx »

ja som zase chcel napisat, ze Orange nerobi problemy :D
Comp B450i Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 64GB|DDR4 1TB|M.2 5700XT 650W 32''U32H850 Win11PRO64SK
Repro Edifier S880DB Keyboard HyperX Alloy Elite 2 Red Pudding Mouse Logitech MX Master 3S Pale Grey
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLK8-800D4 UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Mobil  iPhone 13 Pro Max Graphite 256GB Watch  Watch Series 7 45mm Starlight

#grammarnazi #DotA2lifetimeban #parfumslover Steam Pepemau5 #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK
LeaR
Používateľ
Používateľ
Reakcie:

tak ako to teda je :D

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"