4ka - Štvrtý mobilný operátor

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od používateľa mp3turbo »

>> Subjektivne mam pocit ze ta ich uz biedna siet išla do kopru po zaciatku pandemie.

moze to byt sposobene aj vyssou hustotou ludi na danom mieste - niektori sa uz potom nezmestia na tie rychlejsie vysielace a musia byt zhodeni na starsie technologie.

Ake radosti cloveka cakaju v Radosti ? Stara mi kibicuje ze by chcela nelimitovany internát v telefone, netaha nic, pozera videja z jútubu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Používateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36

Príspevok od používateľa MacTukahan »

mp3turbo napísal: Ut 07. Dec, 2021, 20:57 >> Subjektivne mam pocit ze ta ich uz biedna siet išla do kopru po zaciatku pandemie.

moze to byt sposobene aj vyssou hustotou ludi na danom mieste - niektori sa uz potom nezmestia na tie rychlejsie vysielace a musia byt zhodeni na starsie technologie.

Ake radosti cloveka cakaju v Radosti ? Stara mi kibicuje ze by chcela nelimitovany internát v telefone, netaha nic, pozera videja z jútubu.
podla mna to bude skor pracou na technologii. Treba vyliest von a pozret ci tam chlapci po streche nebehaju :D
Používateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Príspevok od používateľa Xeigen »

no Radost je v tomto smere uplne bezproblemova. A na bezny browsing, youtube tych 10mbit je uplne do pohody. Mesacne som nedal viac ako 60gb, cize ani ten limit 100gb som nepocitil. A fakt som nonstop online, vratane aktualizacii. Jediny problem som mal, ked sa skenoval obciansky s neaktualnou fotkou do appky, ale tusim sa tam dalo zvolit overenie totoznosti pri preberani kurierom. Prekvapenie ta caka (aspon mna cakalo), ked vyleti konfetova chujovina z obalky a musis zbierat papieriky... nepochopil som naco to je, len som sa vytocil 😀
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:

ja som nic nestudoval - prepacte otazku sprosteho - co je tych 100GB limit ? Potom sa spomaline na 32kbit/s ? :)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
castelL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38

Príspevok od používateľa castelL »

Áno ale na 2/1mb

Prešiel som zo 4ky na o2 radosť a hneď ďaleko lepšie ide Internet aj signál :)
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Reakcie:

okej, na 100GB sa nedostaneme hadam nikdy. Dikes !

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"