sťažnosť na užívateľa Snake

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5179
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa Chris »

nechce sa mi to tu citat cele, ale treba zobrat do uvahy , ak niekto pracuje ako profesional vo svojej sfere a riesi daleko komplexnejsie a komplikovany problemy a potom dojde niekto, kto sa spyta na riesenie, ze ako administrovat 150 pc. Tak su len 2 moznosti bud prenechat inemu co sa tomu "rozumie" alebo UTFG, lenze bohuzial na gugly je vsetko...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Používateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7683
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa newmi »

insomniac napísal: na druhej strane nevylučujem, že snake sa nevyzná. dobre, budiš, ale idálne by bolo, keby sa vyznal a aj sa zmestil do kože.
to platí obzvlášť, už som to tu stokrát spomenul, je to admin a jeho správanie má byť vzorom pre ostatných užívateľov. ja byť
správcom tohto fóra, tak takéhoto admina ... ďakujem, neprosím. môže sa vyznať, ale svoje myšlienky treba vedieť aj podať
a to tak, aby sa nikto nemusel potom hnevať. toto je presne to a jediné to, o čo mi celý čas v tejto téme ide.
Chces admina co sa vyzna, co nieco robi pre forum, pre stranku aj ked ma niekedy svojske nalady alebo slusne sa vyjadrujuceho admina co je milucky k uzivatelom ale nespravi nic, dokopy nic neporadi? Mne sa tiez niekedy zdaju Snakeove prispevky povysenecke ale zas poradit vie dobre a dakedy take zadery vie odpisat, ze sa hned objavia aj v HALL OF FAME :D

P.S.: Had je slizky zivocich, vacsinou zobrazujuci prefikanost, negativne vnimany, " kultovná materializácia božstiev či démonických síl " presne ako nas Snake! :rofl:
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Používateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 6853
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa valistar »

:facepalm:

keby sa niekto iny stazoval tak to beriem skor, ale insomniac na niektore tvoje "perly" ktore ty pustas v odbornych temach sa ani neda reagovat normalne :)

vies co je forum? mozes prist, verejne diskutovat, ale ked sa ti tu nepaci nikto ta nenuti tu byt.
ANONYM_a2

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa ANONYM_a2 »

no tak aby sa tu nedavali len odkazy na to čo "strašne" sa tu deje na fóre, tak ja si veľmi dobre pamätám ako mi snake pred viac než troma rokmi poradil pri kúpe disku a ako je dobre vidieť, tiež som s ním okamžite nesúhlasil, no vysvetlil mi to relatívne dopodrobna (aj keď možno trocha svojsky, no to nemení nič na kvalite informácie a nakoniec som bol viac než spokojný (tým sa ho nezastávam, že keď niekomu vyslovene naloží, že je to úplne správne, ale je pravda, že toto je fórum, takže ak ti jeho prejav tak veľmi vadí, naozaj nikto ťa nenúti tu byť)

http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 29&t=54598
insomniac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1092
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45
Bydlisko: Košice

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa insomniac »

ale da sa reagovat normalne. napr. s tebou problem nemam a ani s ostatnymi adminmi.

k tym perlam ... otvoril som si zoznam tvojich prispevkov a tiez som prskal od smiechu pri niektorych tvojich postoch. myslim, ze kazdy raz zacinal. navyse nikto nie je neomylny preto ked tu pride nejaky typek co tiez dava hlody tak sa na ukor jeho (ne)vedomosti bavit nemusim. upozornit na chybu sa da aj inak ako zhadzovanim ci neuctou (urazanim)

ale to je off topic. podstatna vec je to ze ci perlim alebo nie, nema ma co urazat. tiez mudry nikto z neba nespadol.

raadit sa da aj bez toho. urazky nijako kvalitu informacie este nikdy nezvysili.
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3690
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Radšej nech mi niekto podá dobrú radu / informáciu a nech mi popritom povie hocičo, ako keby mi milo poradil somarinu. Keby si čítal debatu dlhšie, všetko už tam bolo spomínané, čo sa týka servisov atď a nie raz + treba brať do úvahy aj to, že všetci sú ľudia a mňa osobne tiež naštve, ak vidím, že niekto radí zle, napr. pri výbere booku a pod.
Používateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1291
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa AmOK »

Neviem preco sem motate odbornu uroven s moralnou. To je zahmlievanie a alibizmus..
Snake nieje hlupy clovek, ani vo vela veciach len priemerne vzdelany.
Keby bol len obycany user, tak sa napriek tomu takto urcite spravat nemoze, davno by mu jemu podobny admin dal BAN.. :-D
Ale admin je Snake, takze tu rovnopravnost neplati. Kto si mysli, alebo tvrdi, ze ano, je bud naivny idealista, alebo klamar.
Vazim si ho pre jeho vedomosti, ale ako moralna autorita u mna vela krat prepadol. Jeho osobity zmysel pre humor toho vela vyvazi. Fakt som sa vela krat pobavil, ale arogancia to pozitivne hodne neguje a hadze to zly obraz na cele forum.
Kto tu je davno, to ignoruje, lebo ho pozna. Kto sem pride novy to rozdychat nemusi..
A my stari sa nemnozime, ubuda nas a neboli to vsetko lamy, alebo neprisposobivi ludia, co odisli. Ani netvrdim, ze za vsetkymi tymi odchodmi je Snake.
Nieco je tu zle a nikto si to nechce, nemoze priznat a na tych stalinistickych hlaskach, ze ma tu nikto nedrzi sa mozem maximalne zasmiat. Nie som tu koli adminom, ani vedeniu, ani si tu nepotrebujem honit ego, alebo prosikat o rady. Myslim, ze nepisem hovadiny, ked viem, tak poradim. Taka je tu vacsina ludi aj adminov a preto som este stale tu.
O tom su valistar fora, tie normalne...! ;)
SAJBAMA
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: So 25. Apr, 2009, 11:52
Bydlisko: Nitra

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa SAJBAMA »

insomniac napísal: to že niekto nabehne do témy, začne všetkých citovať, označí ich veci za lží a hlúposti, pritom nevysvetlí,
prečo, v čom je chyba a keď sa niekto dožaduje toho vysvetlenia, tak automaticky sa začne niekto nad ním
povyšovať a nadávať mu ... keby vysvetlil, prečo to nie je tak, budiš, keď to dáva zmysel, nech je to teda rada, v inom
prípade len ako názor, nepodložený. a obzvlášť vtedy keď sa jeho "názor" nezhoduje so žiadnym z názorov iných ...

čisto teoreticky ... za radu môžeme považovať empiricky dokázaný názor. takže tento názor vo všeobecnosti zdieľa
viacero ľudí. prečo potom keď tam nabehne snake, všetko označí za lož a hlúposť, navyše to nezdôvodní, prečo ja
potom nemôžem odmietnuť radu takéhoto človeka? v takomto prípade mám právo podozrievať jeho skúsenosti, nie?
Už sem často nepíšem, a nebudem sa ti ani starať do konfliktu ktorý máš.
Každý deň počínajúc zimným obdobím, sa nám objaví spústa áut, ktoré nenaštartovali, treba ich roztiahnuť atď...
Neber to v zlom, ale niekedy to naozaj nie je o empirických dôkazoch, keď si otvoríš tú stranu a začneš čítať, niektoré nezmysli a tvrdenia, ktoré sú tam, a pracuješ v brandži tak ti z toho akurát tak stúpne tlak. Ak niekto z brandže dáva radu tak to určite myslí dobre, a hlavne ak som z brandže tak ak mám pravdu povedať sa mi nechce ani moc diskutovať a dokazovať moju pravdu s niekým kto nerozumie správne polovici z toho čo som napísal. Ak by si sa ho opýtal prečo je to lož určite ti podá pádny argument.
A tak už ani ja nepíšem siahodlhé príspevky, ako kedysi v debate o autách a načo, keď to nikto neprečíta a neberie vážne a ak aj prečíta tak to berie len ako ďalší názor, popritom to môže byť osobná skúsenosť, ktorú väčšina hrdinov na rôznych fórach o autách nemá a rozoberajú tam témy a riešenia blízke jednorožcom z parkoviska...
Proste je rozdiel keď ti poradí niekto kto počul alebo čítal, niekto kto už menil vzduchový filter na parkovisku pred bytovkou, a niekto kto má podstatne viac skúseností. Ja chápem že chcú radiť aj tí, ktorí už menili ten filter pred barákom, ale akú majú ich rady váhu to si už musíš zvážiť sám. Určite ti chce každý pomôcť, ale auto sa neopravuje cez fórum ani internet, začína to dostatočnou znalosťou problematiky, nakoľko sa ty pýtaš prečo ti auto neštartuje, tú znalosť ani prostriedky predpokladám nemáš. Ak by som ti radil ja v tomto prípade tak ti napíšem max 1 krát to najlepšie čo viem a ak vidím že na to kašleš a ani nevyskúšaš ten žhavič tak ti ani už ďalej nepíšem, celé dni sa stretávam s ľuďmi, ktorý to chcú podľa seba, tak nech si to spravia a mňa neotravujú, alebo mi dôverujú a nechajú si poradiť, a ja kľudne môžem byť osobnosť "zlodej a chrapúň", ale dôverujú mojej odbornosti. Proste sú rady starých materí o búchaní po štartéry, vajciach do chladiča, a ja netvrdím že sú zlé, ale v dnešnej dobe je už auto oveľa komplexnejšia vec ako kedysi, a od toho sa odvíjajú aj opravy.

Ešte raz neriešim spôsob podania, ale hodnotu tej rady, ktorá bola omnoho vyššia ako priemerne, hoc by bola aj strohá bez argumentácie a dokazovania.(Spôsob si už riešiš ty a do toho mňa nič)
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
Používateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2531
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Re: sťažnosť na užívateľa Snake

Príspevok od používateľa RP »

Ak uz kazdy povedal vsetko, tak LOCK.

Návrat na "Správy pre Administrátorov"