Hitman - Blood Money

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » So 27. Máj, 2006, 23:47

Mam dotaz, preco ked vo fullke savnem pocas misie tak po znovu spusteni hry nemam ziadne sejvi?

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Ne 28. Máj, 2006, 10:35

-TAMY- napísal:Mam dotaz, preco ked vo fullke savnem pocas misie tak po znovu spusteni hry nemam ziadne sejvi?
asi preto, ze by to chcelo nejaky patch :)

EDIT : tak som sa docital, ze savy su NORMALNE dostupne len pocas hrania, ked to vypnes, mas smolu :D

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5693
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 28. Máj, 2006, 12:50

tusim save funguje len na najnizsej obtiaznosti...
Plne príležitostný moderátor.

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 28. Máj, 2006, 13:06

uf, to je co za pipovinu? akoze neverim, ze by sa IO takto znizilo a neumoznilo savovat hru.. akoze prejdem polku hry a ked vypnem mam proste smolu?!

Tu na musi byt dakde inde zadrhel :wink:

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Ne 28. Máj, 2006, 14:09

-TAMY- napísal:uf, to je co za pipovinu? akoze neverim, ze by sa IO takto znizilo a neumoznilo savovat hru.. akoze prejdem polku hry a ked vypnem mam proste smolu?!

Tu na musi byt dakde inde zadrhel :wink:
...myslim, ze aj v predoslych hitmanoch bol obmedzeny pocet sejvov :)

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5693
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 28. Máj, 2006, 16:49

no myslim, ze to funguje ako autosave po kapitolach...ak chces savevovat hoci kde tak to umoznuje len najnizsia obtiaznost...aspon tak som to pochopil z TOHOTO: "Ovladani bylo jen trochu zutulnìno, s cimz souvisi i nova obtiznost "Rookie", pøi ktere mùzete ukladat, co hrdlo raci"
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 09. Jún, 2006, 16:56

ak resetnes hru , musis prejst znovu tu danu misiu ... :wink:
( ale predpokladam,ze si uz na to prisiel)

/ tak ja som ho dohral :)
- graficky celkom fajn,avsak mohlo byt aj lepsie
- zatazenie grafiky je minimalne, hral som ho s 2D taktami 500/ 500 :lol: ( vsetko max. + 6AA 16HQAF )
/ pribeh ok, treba prejst aj predchadajuce dieli

celkovo som spokojny , oplati sa ho prejst :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Pi 09. Jún, 2006, 18:57

takze mam ten isty problem
aj ked dam obtiaznost rookie a savenem si to pocas hrania tak ked to loadnem tak to je OK ale ked vypnem hru tak uz nemam co loadnut :cry:
mam patch 1.1
...

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 09. Jún, 2006, 19:08

ano ... to je uplne normalne , necitas co ti pise za hlasku ?

- keD chces pokracovat po vypnuti hry, tak si loadni profil, vyber tu istu obtiaznost a loadni misiu .
Loadovat sa da len pocas hry , po vypnuti sa ti savy deletnu .

- btw ak chces tak tu urobim navod ako pokracovat aj so screenmy ...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Pi 09. Jún, 2006, 19:27

aha hej tak to fici
problem bol v tom ze som tesne pred koncom prvej misie resetol PC a nemal som co loadnut :red:
...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"