Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
filipacko

Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa filipacko » St 10. Okt, 2012, 20:49

Čaute mam takúto grafiku GIGABYTE N550WF2-1GI Experience Series mam ju úplne novú... Mám monitor volajaký Acer 23" LCD... Ale neviem presne... Neviete čo by to mohlo spôsobovať poprípade ako sa to dá opraviť ??

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7632
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa newmi » St 10. Okt, 2012, 21:58

mobil pri monitore? :) ... aspon tak to bolo pri CRTckach

alebo by to mohlo byt v chybnom kabli
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13109
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » St 10. Okt, 2012, 23:17

pustas don analog ?

filipacko

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa filipacko » Št 11. Okt, 2012, 14:27

Mobilom to nebude mam ho na posteli a je to LCD :D ono to vlni sem tam tak raz za 1hodinu alebo raz za 45 min tak niejak...


Čo to je don analog ??? prvý krát to počujem...

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa valistar » Št 11. Okt, 2012, 14:45

slovensky: pustas do toho monitora analogovy signal?

t.j. mas to prepojeny cez d-sub kabel? ked hej sup tam dvi/hdmi/displayport ;)

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa Famous » Št 11. Okt, 2012, 16:21

Mal som podobny problem kedysi davno. Monitor bol LCD SyncMaster 930BF a taktiez ho raz za cas vlnilo, bolo to ale uplne random. Cely problem bol v elektroinstalacii, tzn. ak sa tej istej vetve co som mal pripojeny monitor bolo v istu chvilu zapnute zariadenie s velkym odberom (zvycajne to bola mikrovlnka) tak sa to zacalo mrvit. Riesenie bolo jednoduche, dat monitor na inu vetvu, ktora nebola tak zatazena. Skus pozret ci to nahodou nie je aj tvoj pripad. Ak nie, tak ti viac bohuzial neporadim.
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa valistar » Št 11. Okt, 2012, 16:24

ano je to kvoli sieti ale riesenie je prejst na digital ktory taketo rusenie nenachyta :)

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: Raz na niejaký čas mi vlní monitor...

Príspevok od užívateľa Famous » Št 11. Okt, 2012, 16:29

Ja som to jednoducho supol na inu vetvu. Riesenie s digitalom mi nenapadlo, samozrejme ze to oproti analogu nachyta podstatne menej. Ale tak na druhej strane, na grafike mi v tej dobe nesiel DVI.
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

Napísať odpoveď

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"