Windows 7 Service Pack 1

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa Gudas » Ut 22. Feb, 2011, 20:40

Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

elwiss

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa elwiss » St 23. Feb, 2011, 17:41

chcem sa spytat ci je nejaka moznost ako z tych aktualizacii v sp1 pre win7 nenainstalovat jednu konkretnu aktualiaciu napriklad tuto KB888092 :?

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7030
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa shiro » Št 24. Feb, 2011, 01:25

nieje. nainstaluje sa ti vsetko, bezi to cele automaticky.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » Št 10. Mar, 2011, 21:51

Servis,po sp1 mi otvara internetove odkazy zo skype alebo s prilohy do wordu,ako sa to da zmenit na operu?vopred dakujem :)
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7147
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa LordKJ » So 19. Mar, 2011, 11:40

nastavit operu ako predvoleny prehliadac, niekde v nastaveniach opery.
[......]

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » Ne 20. Mar, 2011, 14:02

ako predvolena bola,trebalo zmenit Opera/Menu/Moznosti/Nastavenia/Rozsirene volby/programy/protokol-mailto-upravit-otvorit v opere :good:
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Ne 20. Mar, 2011, 14:50

Ja mam Notebook Toshiba (uvedeny nizšie v podpise) a po update windowsu SP1 mi po zapnuti stale vyskakuje takato hláška.
Obrázok
Neviem čo s tym je zrazu. Pred tým to bezalo a nikdy nevyhadzovalo chybu ale po tom co sa mi nainstaloval SP1 mi akosi prestalo fungovat program Toshiba Service Station.
Neviete niekto poradit co stym? Bud ako to spojazdnit znova alebo ako to vypnut?
Dakujem.
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » Ne 20. Mar, 2011, 15:34

Co je to za program?co ti mozem poradit,je bud preinstalovat alebo vypnut aby sa nespustal po starte :)
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Ne 20. Mar, 2011, 18:11

neviem na co konkretne to je. ja som ani nevedel ze daco take tam bezi az kym sa tato hlaska po update nezacala objavovat. hladal som to ale nenasiel som to kde sa to da vypnut. a co preinstalovat? cely windows? alebo ten program?
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » Ne 20. Mar, 2011, 18:31

tu mas nieco o tom napisane,zial po anglicky moc neviem http://forums.toshiba.com/t5/Drivers-an ... td-p/79565
ak ten program ukoncis(prestal pracovat)a notebook ide tak ten program odinstaluj cez Start/ovladaci panel/Programi a sucasti-tam ho musis najst,a mas pokoj :-)
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » St 23. Mar, 2011, 17:12

No poriesil som to týmto softom od microsoftu.
http://technet.microsoft.com/sk-SK/sysi ... 63902.aspx
Vypol som spustanie pri starte. :)
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7354
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 19. Aug, 2011, 13:08

Precistene od zbytocnych citacii. Taktiez by ste mohli pouzivat len obycajne url bez "code"
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


AndrejN88
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 17:48

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa AndrejN88 » St 06. Feb, 2013, 17:55

Je vobec treba ten SP1? co take uzitocne to ponuka ? :good:

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7030
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa shiro » Št 07. Feb, 2013, 20:24

nahod si winxp bez servicepackov a uvidis. kazdy SP je dobre instalovat, riesi rozne opravy, vylepsenia a plata diery v OS.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

AndrejN88
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 17:48

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa AndrejN88 » Pi 08. Feb, 2013, 13:03

Vsak u XP je mi to jasne ale u 7 :?

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"