nedoveryhodna osoba bazaru

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
embe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE

nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa embe »

prosim kompetentnych o unban sekcie bazar...kedysi som vynadal v bazare s uzivatelom hazo neakemu decku..stalo sa co sa stalo..zbytocny flame.. k veci - cas bezi - chcel by som predat-kupit neake veci tak a bazar by sa opat hodil... komtaktoval som viacero moderatorov resp. administratorov ale mozno necitaju postu resp. nemaju na mna cas tak ak si to niekto vsimne a pomoze mi v tejto veci tak dakujem...
Používateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7121
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa gammaray »

Okolo fora je vela roboty tak ked bude cas prides na pretras aj ty. Zatial cakaj,
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Používateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 3253
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

čierna listina bazáru sa neudeľuje za odpustiteľné priestupky
...vždy sa jedná o obzvlášť závažné porušenie pravidiel, kedy daná osoba stráca akýkoľvek čo i len náznak dôveryhodnosti = ďalšia možnosť obchodovania je neprípustná
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Príspevky: 13677
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa Snake »

embe napísal:komtaktoval som viacero moderatorov resp. administratorov ale mozno necitaju postu resp. nemaju na mna cas tak ak si to niekto vsimne a pomoze mi v tejto veci tak dakujem...
Nehnevaj sa, áno, správa mi došla, posielal si ju v nedeľu, a nemysli si že všetci admini/modi tu sedia 24/7. Aj my chceme mať víkend, či nebodaj nás platí Fico za to že tu všetci sedíme? Fajn, keď bude (povedzme 1000€ mesačne + náklady na redakciu + hosting a výdavky) potom dostaneš odpoveď za dve minúty, a 5 sekund (ak to bude 2:06 máš právo sa sťažovať), dovtedy, smola, sme ľudia čo pracujú, majú rodiny, a aj my chceme mať voľný čas.

Takže, dosť sarkazmu a poďme si to zrekapitulovať. Na blacklist si sa dostal po pôsobení v tejto téme, uvediem niekoľko porušení pravidiel z tvojej strany.

1) týmto prípevkom si sa dopustil prvého porušenia pravidiel, a to hneď prvého bodu ktorý znie:
1. Neprispievajte OFF-topic. Takéto príspevky sa vám budú mazať bez upozornenia a môžete byt následne potrestaný rankom, alebo aj vykázaním z fóra. (BAN)
. Tento bod si porušil 4x (slovom štyrikrát)

2) A potom ti pripomeniem tvoj príspevok (ktorý vidieť nemôžeš lebo máš blacklist):
embe napísal:ked uz takto familiarne... takto DEBILKO --> neviem kto z nas dvoch je tu dlhsie ale predpokladam ze ja :laugh: takze novy ako novy.. hazo je novy pouzivatel uz 10 rokov takze niekde sa stala chyba - paradox. Apropos ako sa automaticky snazis ukryt v dave je tiez trapne - ba az komicke (myslim tym generalizovanim ze to nemam v hlave v poriadku a som iny ako VY ostatn Y :D :D ) genitiv mnozne cislo si zopakni a potom poucuj ostatnych o debilite CHUMAJ ..vsetko dobre budem sa za teba modlit za tvoje dusevne zdravie resp. nech uz to mas cim skor za sebou :P aby som nemusel komentovat uboziakov ako si TY (zasa mam o kamarata viac :hysterical: )
Krásne vyjadrovanie, naozaj, je to paradox ale opäť si porušil prvý bod všeobecných pravidiel fóra
ktorý znie:
• Spravajte sa slusne, nenadavajte, nepouzivajte hrube slova. Nenapadajte ostatnych uzivatelov.
A odpovedz si na otázku, správal si sa slušne? Nie. Používal si hrubé slová? Nadával si? Napádal si ostatných užívatelov? A odpoveď na toto je áno. Takže sčítané a podčiarknuté, môžeš dostať prístup do bazáru po tomto?

Nie.





.
Používateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1291
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa AmOK »

Omluvam sa ze porusujem toto pravidlo, ale v dobrej viere v odpustenie trestu musim skonstatovat, ze toto zrovna nie su padne argumenty na trest, resp. jeho vysku.

1. OT sa embe dopustil a s nim rovnako aj vsetci dalsi ktorych vymenoval Gudas. V pravidlach bazaru nevidim nijaku zmienku o "polahcujucich okolnostiach" pri OT postovani v bazari. Kto a akym poctom pravidlo OT porusil som si spocital tiez. 3:4 a ti dalsi...

2. Prispevok ktory Sanke citujes je embe-ho reakcia na predchadzajuci post
amd_sk napísal:preto ti hovorim netrap ostatnych ludi tvojou debilitou..... je videt ze si tu novy a mas to trosku inak usporiadane v hlave ako my ostatny :rolleyes:
Ale pri tebe ma neprekvapuje, ze citujes odniekial kam dotycny nema pristup, tak som s prepacenim zacitoval za neho.

Taktiez si odpovedam na tvoje otazky: Ano, nespravali sa slusne. Ano, pouzivali hrube slova. Ano, napadali sa.
To neonikam. To ako ONI = mnozne cislo.

Ja som neni boh ako VY, ja tu len vidim cloveka, co si priznal po polroku tresu svoju chybu a maximalne slusne poziadal o odpustenie. (Ak spomenutie decka nie je urazka, alebo nadavka) Dostal jedinu relativne normalnu odpoved od gammaraya.

Biker sorry, ale naznak doveryhodnosti je hodne silne slovne spojenie.
Ten clovek sa nezaplietol do ziadneho podvodneho konania. Nikomu nesposobil svojim konanim ujmu, majetkovu ani psychicku. Nesledoval svojim konanim svoj osobny prospech, ale "branil" previnilca.
Pre mna je velka zahada, ako je mozne, ze clovek co predal mimo fora ponukany tovar ban nema a clovek co len hajil jeho spravanie ban ma! Osobne by som skor a bez obav kupil tovar od vasej ciernej ovce, ako od haza, ktory to spachal. Ked uz chceme byt paranoicki.

Viem ze toto je zbytocny post. Za tych par rokov co sem chodim som este nezazil, ze by si niekto z vedenia priznal sebemensiu chybu, alebo dabatu o nej s obycajnym uzivatelom, ked ide o vyklad pravidiel. A ani necakam, ze by tu so mnou niekto objektivny diskutoval, pretoze to, co som napisal nie je o slovicka a citatoch, ale o obycajnom ak nie ludskom, tak aspon spravodlivom pristupe.
Kto tie dva metre nevidi je bud slepy, alebo zaslepeny, alebo Anguimorpha. To iste plati ak ma dojem, ze obhajujem porusovanie pravidiel! Vdaka za vasu trpezlivost pani sudcovia.
Ci sudruhovia? To nie je posmech, ale niekedy mam taky pocit a je mi z toho nanic. :(

Tak si to tu zase premazete, locknete a zivot ide dalej...
Používateľov profilový obrázok
embe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa embe »

vdaka amok..nema to vyznam - k veci plati tu rovni a rovnejsi prave o to ide ze cierny peter zostal mne a to je smiesne... vsetci zo spomenutej hadky su "omilosteny" nikdy som nic neurobil - ziaden PODVOD...akurat som sa zastal niekoho a toto mam za to (mozno nespravnou formou ale podstatny bol obsah)...ked uz ide o to nie je problem - antik - dynamicka ip - nova registracia resp. mam v praci net alebo este klasika notebook s tmobile kartou takze viacnasobna registracia? o com to je? to mam opat porusovat pravidla? slusne som sa opytal nikoho som neoklamal kebyze uz ide o princip chodievam na kaveciansku si kupovat veci... tak to tam spomeniem a hotofson lenze AKI STE VSETCI MUDRI :D:D aspon jeden sa ma zastal kebyze banujeme za slusnost si pozri svoje snake svoje posty v autotopticku ..par vulgarizmov by sa naslo aj od teba takze NEBUDME TAKI UZKOPRSI:..budme ludia... este raz thanks amok...

este to doplnim - mesidz som poslal viacerim mod a admin takze ten v nedelu nebol prvy ale posledny... cca 2mesacny ignore ale dobre..

dalsia vec - presne znenie tej hadky si nepamatam ale nepouzil som ziadne vulgarizmy ak tak debil a chumaj atd atd... hruby afekt nebol ak si dobre pamatam..neviem sa vratit k prispevkom.. este raz vravim aka je to spravodlivost ak za chumaj a debil mam ban a som NEDOVERYHODNY a ostatny sa smeju a bazaruju dalej... :facepalm: neako to prezijem aj bez BAZOSA ale nech je to MEMENTOM A POUCENIM AJ PRE VAS OSTATNYCH ze tie vase pravidla nie su dokonale a doslova a dopismena nutia cloveka VZDAT TO
Používateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7683
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa newmi »

fakt asi trochu prisny trest, cital som tu uz aj vulgarnejsie prispevky a obislo sa to bez banu. Ale toto forum nie je ziadna demokracia, nevolia sa tu adminy, moderatori ale zas nemusis ani nic za to, ze sem chodis platit, takze kto si to tu plati (resp venuje tomu svoj volny cas) ten je tu panom. Bud jeho pravidla, pripadne nalady akceptujes alebo holt musis ist inam. Inak toto forum, je praveze este dost v pohode. Poznam par for kde doslova pan(i) admin(i) neznesu skoro ziadnu kritiku a robia si co chcu.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Príspevky: 4576
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa killswitch »

.ked uz ide o to nie je problem - antik - dynamicka ip - nova registracia resp. mam v praci net alebo este klasika notebook s tmobile kartou takze viacnasobna registracia?
este sa budes aj vyhrzat a vydierat nas? no to je naozaj najlepsi sposob ako dosiahnut svojho ciela :facepalm:
Používateľov profilový obrázok
embe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa embe »

ja sa vobec nevyhrazam ani nevydieram..pravy opak robim..priznal som si chybu a aky je vysledok...ze NIE... nech rada starsich rozhodne ...

to newmi :v poriadku to berem...si pamatam na tie "VOJNY" na legendarnom bazari imperio... - najsamlepsom ( a na prispevky od fajnsmekrov - budzillu atd atd) podla mna je toto forum perfektne co sa tyka toho tak este pcforum citam (smejte sa ale je to tak) ale pocitujem KRIVDU a NESPRAVODLIVOST... lebo ban som dostal za "debil CHUMAJ" a v podstate som bol VYPROVOKOVANY k tomu.. ale to je jedno ..len nerozumiem preco ostatni su v VYPOHODENI..ked spravili to iste... ok ...berem ..olutoval som ospravedlnil som sa co viac? si mrkni co som sem pisal za posledne tri roky..par postov... ziadne flamy nic... jeden krat som slapol vedla a som NEDOVERYHODNA OSOBA...podla mna trest nekoresponduje s tym co som urobil...a navyse je podla mna farizejstvo postovat prispevok o tom aky som neslusny od cloveka ktoremu semtam tiez ..uleti... takze tak ...KTO JE BEZ VINY NECH HODI... vyrieste to ...dakujem.. v dobrej viere ze spravodlivost existuje aj TU vsetkym zelam pekny den samozrejme okrem tych, ktori trvaju na mojom "bane" hahaha.. :D
Naposledy upravil/-a embe v Po 31. Jan, 2011, 11:17, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Príspevky: 4576
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa killswitch »

embe napísal:ja sa vobec nevyhrazam ani nevydieram..pravy opak robim..priznal som si chybu a aky je vysledok...ze NIE... nech rada starsich rozhodne ...
no inymi slovami si dal najavo, ze nemas problem si zalozit novy ucet. cize nam vsetkym davas vediet, ze si ochotny dokonca porusit nase pravidla ohladom viacnasobnej registracie. naozaj cakas, ze sa po tomto bude niekto seriozne zaoberat tvojou ziadostou?
Používateľov profilový obrázok
embe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa embe »

este raz co ine sa da robit sa ta pytam? dominoefekt... porusenie pravidiel ta PRINUTI opat porusovat a uz sa z toho nevyhrabes ...
ja to urobit nechcem ani to neurobim lebo ked raz ta niekde nechcu netreba sa tam pchat ... spomenul som to ako hypotezu..nie ako vychodisko ... proste pochop ze tu funguje DVOJAKY METER... tvoje stanovisko k tejto kauze je ake???
vlastne ake je to seriozne riesenie? dva - gamma - mam cakat... a snake - NIE.. to je seriozne riesenie? snakeovi ku cti ze ako jeden z mala sa vobec ozval... aj ked jeho variant sa mi nie celkom pozdava RESPEKTUJEM ... a ako reakcia ide text na zamyslenie ze ci je spravne poucovat resp..zle slovo som napisal..posudzovat slusnost ineho copypaste ak sam p****e ko***i je*e drbe a magori v debate o vsetkom (ak najdes jediny jeden moj vulgarizmus teda dokaz toho ze som clovek vulgarny a amoralny sam sem prestanem pisat!) pretoze chumaj debil podla mna nie su dovodom na DOZIVOTNY BAN ale tak mozem sa aj mylit... tymto som nikoho nechcel nastvat len poukazat na fakt ze sa mi stala GALIBA A KRIVDA A VAM SPRAVODLIVYM JE TO JEDNO ...
Naposledy upravil/-a embe v Po 31. Jan, 2011, 10:45, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Príspevky: 4576
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa killswitch »

takze mi ta nakoniec nutime porusovat pravidla? :help:

moj nazor je taky, ze by si si mal najprv zrovnat v hlave, ze co vlastne od nas chces a akym sposobom. po tom, co si tu napisal by ti snad nevyhovela ani matka tereza.
Používateľov profilový obrázok
embe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa embe »

co vlastne chcem som postol v prvom poste..v hlave to mam v poriadku..teda dufam..jáááj riso riso.. tiez by som sa mohol urazit ZE CO SI TO DOVOLUJES - takt a ton mesidzu bol impertinentny a NEPRIATELSKY hahaha..ale tak ako reakcia na DOUBLEREG uplne SPRAVNY A VHODNY atd atd..ale moje pravomoci su VESKEREZADNE - len som sa snazil upozornit na fakt ze ak clovek pride sem, spravi chybu tak nema sancu na napravu.. lebo je odsudeny este pred tym ako sa to zacne riesit...
POSLEDNE DOPLNENIE - PRED TYM AKO MA UKRIZUJETE ALEBO UPALITE :D:D
nikdy som na tomto fore alebo v zivote nikomu neublizil vedome... v predmetnej kauze som sa s dobrym umyslom chcel zastat "starsieho" ...kde sa dvaja biju nie treti vitazi ale treti je PORAZENy - takto to dopadlo..ma PORAZILO hahaha.... ak mam byt nedoveryhodna osoba za to ze som nazval niekoho debilkom, chumajom a poslal 4 offtopicy ok... su tu daleko daleho HORSI A TI SA SMEJU... ako napisal gamma cakaj cakam..uz nepisem nic .. ZA PODPORU DAKUJEM ..amokovi a mozno i niektorym dalsi co vedia ze nie som NEDOVERYHODNY :D mozno trochu ale to je kazdy... takze keby nieco DZENTLMENI SS..
ci ma nutite porusovat pravidla? NIE..ale .. je tam to ale..podla toho ako sa veci VYVINU :D:D:D ale som cestny a napriek mnozstvu chyb DOSPELY.... takze aby som tu nedostal NOBELOVU ZA LITERATURU aj ked je tu mnozstvo chyb v texte... sa ospravedlnujem... pisem v AMOKU v tranze ZACHRANIT CO SA DA :D:D pre istotu uz MLCIM.. regres stagnacia rovnasa SPEKULACIE Z MOJEJ STRANY..ak my napises ze SI NEDOVERYHODNA OSOBA A HAJZEL ... tak sa budem branit alebo rezignujem... hadat sa o COBUDE KED KEBY nebudem... vravim napis tvoj postoj k tomuto celemu ..lebo ja otazku nepovazujem za odpoved...
ci ma nutite? a nie? a co ine mi zostava? teda hypoteticky? alebo tu pisat a dozadovat sa zmeny alebo PODVAZDAT - co sa mi prieci... ci mi odpustite? ja si myslim ze hej... pluralita nazorov... mozno ty a snake nie ale je tu viacero SEFOV A PODSEFOV - kazdy si spravi nazor sam...(ak by som si to nemyslel tak sem nepisel ale "preregistruvavam sa" - co neurobim...) tvoj postoj k tomu je taky - ok.

ja si za tym co napisem stojim radsej budem NEDOVERYHODNA OSOBA aj ked sa mi to nepaci ale NECH - plakat nebudem..bude ma to mrziet - rovnako by aj TEBA ak by si bol na mojom mieste lebo som NIC TAKE CO BY STALO ZA MOJU DISKREDITACIU NESPRAVIL ak ano a vam sa to nemaci tak som ochotny sa zamysliet a ospravedlnit sa ale ja to citim tak ze NEVINNY :D :D ... co na srdci to na jazyku..pretvarovat sa nebudem - to ze sem napisem co si myslim podla mna nikomu neublizuje...

AK SA NIEKOMU MOJE PRISPEVKY ZDAJU NEVHODNE ERASE... dakujem A M E N
Používateľov profilový obrázok
embe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa embe »

predsalen ..NEDA MI TO... aby to bolo komplet... ja osobne len proste nechapem preco dotycni pani su DOVERYHODNE OSOBY (rozumej ti dvaja ktori tiez dostali taky isty ban ako ja.. bolo to cca pred pol rokom? dal nam to GABO - proste vseobecne nasratie atd atd..ok beriem.. len mi nie je jasne PRECO JEDINY CO TRPI SOM TERAZ JA :D namietka ze v nedelu poslem textovku a rano ziadam vsetkych o riesenie neni na mieste - par mesidzov uz slo gabovi cruxovi kadekomu..a NIC... chapem ze mate ine veci..ovela uzitocnejsie na praci ako to ci mne ide bazara alebo nie..tu ide o to ze KDE JE SPRAVODLIVOST ked henti dvaja si to vybavili bez siahodlhych debat a ja som este VEREJNE VERBALNE BICOVANY? takto ma byt? teraz sa hodi odpoved NIE... a este som rieseny posmechom - ze ci si myslim ze za to mate peniaze a sarkazmus nabok potom? a chytanim za slovo ... v style VSETCI PROTI JEDNEMU..no ja sem chodim od zaciatku..tato stranka sa ani nevolala pc..bolo to tusim tiche? potom sa menil vizual atd atd a zaregistroval som sa..takze mne ze toto je vysledkom snahy par nadsencov vysvetlovat nemusite... registrovany som tu cca 4 roky? za tu dobu som videl mnoho kauz skandalou a konieckoncov som sa do jedneho ZAMOTAL! ak mam byt odpisany a odrovnany NALEPKOU "nedoveryhodna osoba bazaru" - ako spievaju v rokenrolovych slagroch "you labeled me a liar" NECH SA PACI... ale nemyslim si ze si to ZASLUZIM... pol rocny trest ok .. vravim bazar sa hodi... (tym dalsim reg... kto z vas by pouzival hentaky nick? ) NIKTO.. to je asi ako pytat sa ci mate vsetky dvdcka ORIDZO..ci mate vsetok soft.. payed.. vravim chodim sem uz roky a podla mna si nezasluzim pristup ze TY SI SA NESPRAVAL SLUSNE... NIE NIE NIE.. nehovorim ze som praotec INTERNETU ale tak tiez chlapi..sa zamyslite... vy tu mozete P..vat... nadavat a nic .a ja CTIHODNY OBCAN hahaha raz urobim chybu a som HOTOVY? ze ODPIS? no dakujem pekne... teraz to odlahcime - ja som riesil spolocensky bonton KED VY STE ESTE NA DOPRAVNE UCILISTE CHODILI (hahaha) :D:D takze NAJPRV SEBA POTOM... co je slusne a neslusne... NECH DVIHNE RUKU KTO SO MNOU KEDY MAL PROBLEM? nikto... a teraz ze poziadam o riesenie..jeden povie cakaj ..druhy rovno ze chod do riti ... :OO= aj ked kazdy ma svoju pravdu a pravda je RELATIVNA v tejto veci si myslim ze nie je take tazke ma pochopit... proste myslim si ze nie som ten typ cloveka co potrebuje zakazat sudom ze sa nemoze priblizit na 5O metrov k internetu chachacha.. CHLAPI UNBAN .. ja to tak vidim a co VY? je vobec niekto z HEaDQUARTEROV ZA?
Naposledy upravil/-a embe v Po 31. Jan, 2011, 13:39, upravené celkom 1 krát.
Pietro sk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2556
Dátum registrácie: Ut 28. Dec, 2010, 13:25

Re: nedoveryhodna osoba bazaru

Príspevok od používateľa Pietro sk »

AmOK napísal: Ano, nespravali sa slusne. Ano, pouzivali hrube slova. Ano, napadali sa.
To neonikam. To ako ONI = mnozne cislo.
+1

Návrat na "Správy pre Administrátorov"