chcem sa spytat ked pouzivam GPS, tak mi ukazuje aktualnu rychlost auta,ze ? je mozne zeby to bolo presnejsie nez co mi ukazuje tachometer v aute ???
ked mi ukazuje na tachometri 50 tak kamaratovi za mnou na fabke ukazovalo 47km/h
na aute mam 16" disky, je mozne ze ked su kolesa vacsie/mensie co i len o par mm, ci to ma nejaky vplyv na tachometer ?(ze ukazuje menej/viac)
dnes som siel s GPS, GPS ukazovalo 50km/h a rucicka na tachometri bola pod 60, zhruba asi 55km/h, tak preto sa pytam ze ci GPS ukazuje realnu rychlost...
este by som sa chcel spytat ci sa ten GPS modul (na obrazku dole), neuprazi na slnku ??? na baterii som sa docital ze maximalna teplota kde sa moze pouzivat je 60°C, a myslim si ze v aute sa to da docielit velmi lahko... bateria sa da vybrat a pouzivat to za pomoci zapalovaca, ale aj ked tam neni ta bateria, je nejake riziko zeby sa ten prijimac prehrial a usmazil sa??? (nenasiel som nikde kde by pisali maximalnu pracovnu teplotu)

Dakujem
PS: nepiste mi tu nech si dam napravit tachometer, nebudem do toho vrazat ani 1c
PS2: GPS soft je Sygic McGuider, mobil je Xperia, GPS modul je externy s BT (pozri obrazok vyssie, ten mi ostal po P1i)