Nejde mi net !

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa kLemOo » Ut 13. Jan, 2009, 15:05

Nazdar , mám taký problém . Keď zapnem netoví prehliadač tak mi ide v pohode každá stránka ... ale keď si zapnem napríklad CS (Counter-strike) tak mi nejdu servery (Not responding) alebo keď zapnem Wow (World of Warcraft) tak ma nepripojí na server . PLS poraďte . :? :? :?
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Lopik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 461
Dátum registrácie: Ut 17. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Varín

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa Lopik » Ut 13. Jan, 2009, 15:15

takze hned nazov tvojej temy je blbost ... internet ti ide v pohode ... problem mas len s pripojenim na servery pre online hranie. Cize problem v nastaveni. Tak nepriklad si skontroluj, ci ta neblokuje firewall. Skus ho natvrdo vypnut ci to pojde.

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7640
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 13. Jan, 2009, 20:11

tak tak, skontroluj si porty, ci ich mas vsetky ktore treba otvorene
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa kLemOo » Ut 13. Jan, 2009, 20:59

newmi napísal:tak tak, skontroluj si porty, ci ich mas vsetky ktore treba otvorene
Pls ... nevyznam sa v tom dobre .. co su to porty a kde ich najdem ? :?
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa kLemOo » Ut 13. Jan, 2009, 22:29

Moze byt ze mi zmizlo centrum zapezpecenia ??
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7640
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa newmi » St 14. Jan, 2009, 00:41

no nejake info by pomohlo. Aky mas net (program+poskytovatel)? Ako sa na net pripajas (modem alebo router alebo obe)? Mas nainstalovany nejaky antivirak alebo firewall? Predtym ti to islo? Nepreinstalovaval si windowsi?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa kLemOo » St 14. Jan, 2009, 21:50

Takze .. mne isiel net uplne v pohode asi este pred tyzdnom ... lenze potom na druhy den sa mi brutalne znizila rychlost ... vymazal sa mi firewall ... nejde obnova systemu .. no mozno to bude aj vo windowse .. neviem ... takze net je od WAN Slovakia a pripajam sa cez modem ...
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7640
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa newmi » St 14. Jan, 2009, 23:17

tak to je skor asi poskodena instalacia windowsu, skus reinstalovat system, vsetko by sa malo obnovit ak nie tak ho budes musiet asi nanovo nainstalovat.

a to sa ti sam od seba vymazal ten firewall a obnova systemu? Nemas tam virus?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa kLemOo » Št 15. Jan, 2009, 21:20

No ... je to dost mozne ...
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7640
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa newmi » Pi 16. Jan, 2009, 00:33

tak to prebehni antivirakom a reinstaluj windows
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa kLemOo » Pi 16. Jan, 2009, 15:33

No .. uz som zistil ze to netrebalo vobec reinstallovat .. len som to oscanoval .. cez Safe Mode som odstranil virusy .. a teraz reinstall Firefox a install SP2
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Užívateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa hrac992 » St 18. Feb, 2009, 17:28

ja mam taki isti problem a newiem co s tim
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
NuSuey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 612
Dátum registrácie: So 28. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa NuSuey » Št 19. Feb, 2009, 06:16

hehe .. ta reinstalacia firefoxu ti pomoze najviac :hysterical:
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB

Užívateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa hrac992 » Št 19. Feb, 2009, 08:48

e no prblem tam je s virusmi a nie s reinstalaciou firefoxu ta k nicomu nepomoze omg
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Re: Nejde mi net !

Príspevok od užívateľa kLemOo » Št 19. Feb, 2009, 13:54

No neviem čo sa smejete , aLe pomohlo to ,, lebo tam bola chyba s Firewall-om ,, tak ,, :good:
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"