GPU-Z problem

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 659
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

GPU-Z problem

Príspevok od užívateľa shampoo » Pi 19. Dec, 2008, 16:43

Ahojte. Preco mi nechce GPU-Z zobrazit vsetky polozky od VDDC Current dole tak ako tuto ?
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 659
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: GPU-Z problem

Príspevok od užívateľa shampoo » So 20. Dec, 2008, 10:56

:cry:
-Uz som sa pytal aj na inych forach ,i v CZ. Nik mi neodpovedal. :wallbash:
-to važne nikto nevie? Vam sa to zobrazuje?Len u mna nie ?
:help:

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: GPU-Z problem

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 20. Dec, 2008, 16:39

so staršou verziou mi tie hodnoty neukázal, keď som mal pretaktovanú HD 4870
ale teraz s v. 3.0.0 by ti to mal vždy zobraziť...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 659
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: GPU-Z problem

Príspevok od užívateľa shampoo » So 20. Dec, 2008, 21:00

-Mam praveze poslednu trojkovu verziu GPU-Z
a neukazuje ,neviem ako je to mozne.Skusal som uz aj precistit registre -nepomohlo :wallbash:
- uz som z toho jelen :OO=

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: GPU-Z problem

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 20. Dec, 2008, 21:33

povedal by som (po prezretí podpisu), že je to kvôli tej karte a jej nereferenčným napájacím obvodom
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
shampoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 659
Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 21:05
Bydlisko: okr. Nitra

Re: GPU-Z problem

Príspevok od užívateľa shampoo » Po 22. Dec, 2008, 11:45

- no to je dost mozne, napajanie je tam pridavne 2 x 12V priamo zo zdroja
Este ma napada ci tieto udaje netaha z BIOSu karty . BIOS mam ten co dodavaju s origo kartou.Ten som nemenil, nebol dovod ,karta slape perfektne.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20637
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPU-Z problem

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 22. Dec, 2008, 13:58

pokiaľ nie sú čidlá je jedno odkiaľ sa to bude čítaľ, maximálne ti to bude ukazovať hlúposti ... -100st alebo 200st :D
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"