LOTR2 Battle of middle earth 2 nechce ist, preco?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Fanthomass
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom

LOTR2 Battle of middle earth 2 nechce ist, preco?

Príspevok od užívateľa Fanthomass » Po 28. Máj, 2007, 21:17

takze problem mam takyto, keD naistalujem si tuto hru a spustim ju, napise mi ,ze:

Microsoft Visual C++ Runtime library

Runtime error!

Program: E\hry\lotr2\game.dat

This application has requested the Runtime to terminate it in an unsual way.
Please contact the application´s team for more information.

a uz to Dalej nejde...co to ma byt? co s tym treba urobit? myslel som, ze to bude neaktualizovanym windowsom, no teraz som ho na komplet aktualizoval a nic, stale to pise. Takze co s tym moze byt? Pred tym to nerobilo..:(:(
CPU: 9700K OC@5 GHz, CPU cooler: Akasa Venom A20, MB: GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI, RAM: G.Skill Sniper X DDR4 32GB 3000 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 TI Gaming OC max OC@2070 / 16800, SSD: Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: SEASONIC FOCUS Plus 750W Platinum, CASE: SilentiumPC Armis AR5X TG RGB //// Monitor: 34" Dell Alienware AW3418DW, IPS, 100Hz, Gsync //// NOTEBOOK: MSI GE73 8RE RGB (8750H + 16GB + GTX 1060)

Užívateľov profilový obrázok
Kaktus11
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 336
Dátum registrácie: Ut 17. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: P!3s†any
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Kaktus11 » Po 28. Máj, 2007, 21:25

ked si nainstaloval alebo si potom skusal aj preinstalovat?

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 28. Máj, 2007, 21:34

ci mas original sa pytat nejdem, ale nemas DVDcko natiahnute len do virtualnej mechaniky? Potom pomoze ista utilitka, co to schova, nazov to poslem na PMku ak chces

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » Po 28. Máj, 2007, 22:44

LOCK, pretoze to co riesis je Warez, potrebujes istu utilitu YASU aby skrila Image pred ochranov hry...

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7572
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa newmi » Po 28. Máj, 2007, 22:49

a nemoze to byt direct x-om? Skus ho reinstal.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 28. Máj, 2007, 23:04

barco napísal:LOCK...
Ty si moderator? :8O: :roll:

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Po 28. Máj, 2007, 23:09

Chlapci klud .... Microsoft Visual C++ Runtime library je prevazne problem so swapom, cize page file. kolko mas nadstaveny swap? Ked ma malo, tak hodi taku hlasku. Nerobil si s nadstavenim vyrtualky nic? A okolo warezu tu kracate nejako moc blizko, tak uz tu nic take nechcem vidiet ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Ut 29. Máj, 2007, 00:29

Ja mam problemi so vsetkymi dielmi LOTR, ze po nainstalovani musim hru prvy krat spustit na nepretaktovanom kompe, na pretaktovanom nejde, a po prvom spusteni uz mozem nataktovat a hrat...
Ale myslim ze toto tvoj pripad nie je :)
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 29. Máj, 2007, 08:19

Please contact the application´s team for more information.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Fanthomass
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom

rere

Príspevok od užívateľa Fanthomass » Ut 29. Máj, 2007, 10:42

apropo warez teraz obideme tym, ze tu napisem, ze ten program mi nepomohol, takze tym skrytim image to nebude, takze toto warez nie je, tak ake lock?:( ja nemam problem s tym, ze mi to nejde kvoli tomu, ze nemam original, aj keD, ale vravim, tym to nie je..:) ten swap, ci co, fuuuu, tak to vobec neviem, ze co, kde ako, nikdy som take nastavenia nemenil, tak ja neviem, kde to hladat, ci menit, no skratka to som nikdy nebabral, tak tiez to viac menej vylucujem..:) ale skusim este typ od jergusa, vratit procik a ramky na default, lebo som si vlastne teraz uvedomil, ze kym som to mal na starom prociku a doske A3000+ sock. 754 tak to islo, to len teraz ako mam tuto zostavu dole v podpise, tak to nejde.. hmm, akoze absurdita, ale ja to idem vyskusat, teda dat default nastavenia..:)
CPU: 9700K OC@5 GHz, CPU cooler: Akasa Venom A20, MB: GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI, RAM: G.Skill Sniper X DDR4 32GB 3000 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 TI Gaming OC max OC@2070 / 16800, SSD: Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: SEASONIC FOCUS Plus 750W Platinum, CASE: SilentiumPC Armis AR5X TG RGB //// Monitor: 34" Dell Alienware AW3418DW, IPS, 100Hz, Gsync //// NOTEBOOK: MSI GE73 8RE RGB (8750H + 16GB + GTX 1060)

Užívateľov profilový obrázok
Fanthomass
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom

re jergus

Príspevok od užívateľa Fanthomass » Ut 29. Máj, 2007, 11:05

myslel si nespravne, lebo ja myslim, ze to prave moj problem bol..
akoze fakt dik, neviem, keby si ty nenapisal tento typ, asi to uz nikdy nespustim, lebo toto by ma fakt nenapadlo.
este raz dik jergus. :ok:

no a teraz k veci - akoze zazil som uz kadeco, ale aby som musel dat procik a vlastne vsetko na default aby to islo prvykrat zapnut a potom uz to ide na hocjakej frekvencii hoccoho, akoze a toto co ma byt?he

lebo fakt, ako to jergus napisal, tak uplne presne tak isto sa to sprava, teda prvykrat na default, druhykrat a potom uz stale to ide na hocjakom nastaveni..

fuuuu, preco to tak je?

re a vlastne dik vsetkym za rady, nazory, prezentacie. :)



EDIT Bikermotyl : je sice pekne, ze si to rozbehal, netreba to ale davat najavo postom plnym smajlov. Ide to napisat aj "rozumnejsie".
Takze zredukovanie poctu smajlov v poste a unosnu "ludsku" mieru.
CPU: 9700K OC@5 GHz, CPU cooler: Akasa Venom A20, MB: GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI, RAM: G.Skill Sniper X DDR4 32GB 3000 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 TI Gaming OC max OC@2070 / 16800, SSD: Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: SEASONIC FOCUS Plus 750W Platinum, CASE: SilentiumPC Armis AR5X TG RGB //// Monitor: 34" Dell Alienware AW3418DW, IPS, 100Hz, Gsync //// NOTEBOOK: MSI GE73 8RE RGB (8750H + 16GB + GTX 1060)

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Ut 29. Máj, 2007, 22:05

som rad ze ti to pomohlo. mne vsak pisalo inu hlasku, najskor Program provedl naplatnou bla bla bla, a pri zobrazeni detajlov tam pisalo nieco ohladom cpu.
Avsak prvy diel som hraval este na nepretaktovanom kompe, tak ma to napadlo...Neviem preco je to tak, ale ako vidim, tak funguje to aj u inych...
Pekne hranie :wink:
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"