Sekanie hier (Lock)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
FuLLi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Po 16. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Pressburg,Sommerein

Sekanie hier (Lock)

Príspevok od užívateľa FuLLi » Pi 04. Máj, 2007, 18:54

Moja zostava:
CPU: AMD Athlon 64 X2 4200 + (2200Mhz)
GPU: WinFast PX8800 GTX (768mb)
Ram: Kingstone 2x 1GB
MB: Asus a8N SLI Deluxe
tazke mam problem s tym ze mi sekaju hry napr.
TDU (vsetko na max + HDR ) 1680x1500 - nestiha okolie ked idem rychlo , dalej Spider Man 3 - (1680x1500 , na Low Grafike) - nehratelne, R6 Vegas - 1680x1500 Medium - ked je vacsi priestor dost to seka. :roll:
- ak som to dal do zlej sekcie tak sa ospravedlnujem..
Naposledy upravil/-a FuLLi v Ut 22. Máj, 2007, 21:19, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Pi 04. Máj, 2007, 18:55

Mno neviem, spidermana som dnes skusal na low detailoch a tiez to seka fps by sa v urcitych situaciach dalo prekusnut ale skube to, bud nejaky bug alebo to mozno chce lepsie CPU?? :?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3373
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 04. Máj, 2007, 18:59

No tak ten R6 cuka snad v urcitych pasazach na vsetkom a nie je problem dostat 8800GTX na 20FPS .(ale tie pasaze su skorej ojedinele)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Sekanie hier

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 04. Máj, 2007, 19:22

FuLLi napísal:TDU (vsetko na max + HDR ) 1680x1500 - nestiha okolie ked idem rychlo
:D to nie je "sekanie"
to je feature hry - tzv. motion blur :wink:
FuLLi napísal:dalej Spider Man 3 - (1680x1500 , na Low Grafike) - nehratelne
to by som videl na ovladace - nainstaluj najnovsie 158.22 :wink:
FuLLi napísal: R6 Vegas - 1680x1500 Medium - ked je vacsi priestor dost to seka. :roll:
- ak som to dal do zlej sekcie tak sa ospravedlnujem..
CPU to tiez moze byt, nakolko je RB6 dost CPU limitovany. Beztak - nainstaluj si najnovsie ovladace - RB6 Vegas nie je vobec dobre optimalizovana hra, ale malo by ti to skoro vzdy plynule.

btw: "sekanie" je vacsinou v pasazach hry, kde to nie je take hrozne - v chodbach kde nie je nikto a pod.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
FuLLi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Po 16. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Pressburg,Sommerein

Re: Sekanie hier

Príspevok od užívateľa FuLLi » Pi 04. Máj, 2007, 19:41

FuLLi napísal:TDU (vsetko na max + HDR ) 1680x1500 - nestiha okolie ked idem rychlo
:D to nie je "sekanie"
to je feature hry - tzv. motion blur :wink:
tak motion blur rozoznam :wink: , teraz som to hral a spresnim to.. ked mam pohlad celeho auta tak to trosku seka.. ale ked tam pohlad ze vidim tachometer tak to ide normalne...
:? skusim este tie ovladace
Naposledy upravil/-a FuLLi v Pi 04. Máj, 2007, 22:55, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Pi 04. Máj, 2007, 19:50

To je tymi konzolovymi portami :E
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Pi 04. Máj, 2007, 20:14

Co sa tyka toho spidermana, v meste to uz tak netrha len obcas to troska trhne, ale fps je nizke, vidim to hlavne na CPU limitovanu hru, pri nastaveni detailov na max +4xAA a 1280x1024 som mal tak isto fps kolko na 800x600 na low.Samozrejme sa najdu aj GPU limitovane casti ale hlavny problem bude v CPU. Dovolil som si spravit par screenshotov.

ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok
Obrázok
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
FuLLi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Po 16. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Pressburg,Sommerein

Príspevok od užívateľa FuLLi » Pi 04. Máj, 2007, 21:44

takze nakoniec sa to vyriesilo... vyriesilo sa to tak ze pri zapajani som zabudol napojit druhy konektor do grafiky :red:
velka vdaka patri A2C-mu :deal: a samozrejme kazdemu za ochotu... moze tu lock !

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"