Rainbow Six: Lockdown

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
MarekT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: St 25. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená

Rainbow Six: Lockdown

Príspevok od užívateľa MarekT » Ne 25. Mar, 2007, 12:30

hladam, hladam, ale tuto hru som tu este nenasiel, tak zakladam,
- 1 otazka ide tato hra aj na integrovanych grafikach? Mam na mysli tie id Intelu (Intel Graphics Media Accelerator 950)
Intel i5-6600K, Noctua NH-D14, MSI Z170 TOMAHAWK, MSI GTX 1060 6GB, 2x8GB, Crucial MX300 275GB, Seagate 2TB, EVGA 750 GQ, Fractal Design Define R5, 30" HP LP3065, E-MU 0204 + Yamaha HS80M + Jamo SUB 210

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Ne 25. Mar, 2007, 13:27

no ist to pojde ale co som sa ja bavil s nastaveniami nakl aj na min detajloch na mojej 6600GT to slo v rozliseni 640x480 sekane v akcnych scenach... aj ked ono tam moze byt aj limitacia CPU... takze spustit spustis ale bude ti to velmi sekat :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 25. Mar, 2007, 13:51

No na 6600GT som to hral v podstate na max bezproblemov
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
MarekT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: St 25. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa MarekT » Ne 25. Mar, 2007, 14:15

ono, zapnem, ukaze mi ten obr. este vo win. a potomvyhodi v notpade take hlasenie:

Lockdown caused an Access Violation in module Lockdown.exe at 001b:0056540e.
Command Line : "C:\Games\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe"
Exception handler called in Main Thread.
Error occurred at 3/25/2007 14:14:02.
C:\Games\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe, run by Marek T.
2 processor(s), type 586.
1016 MBytes physical memory.
Read from location 00000000 caused an access violation.

Registers:
EAX=bf000000 CS=001b EIP=0056540e EFLGS=00210202
EBX=00400000 SS=0023 ESP=0012f950 EBP=02031b00
ECX=00000000 DS=0023 ESI=0203f678 FS=003b
EDX=bf000000 ES=0023 EDI=0201c330 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
8b 11 50 ff 92 a4 00 00 00 8b 4e 2c 8b 51 04 6a

atd................

a inak co som mal predtym stroj tak Celeron 1,7Ghz a FX5500 tak tam to slo tak medium a 1024
Intel i5-6600K, Noctua NH-D14, MSI Z170 TOMAHAWK, MSI GTX 1060 6GB, 2x8GB, Crucial MX300 275GB, Seagate 2TB, EVGA 750 GQ, Fractal Design Define R5, 30" HP LP3065, E-MU 0204 + Yamaha HS80M + Jamo SUB 210

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20661
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 25. Mar, 2007, 14:22

MichiGen napísal:No na 6600GT som to hral v podstate na max bezproblemov
ale I950 ma velmi daleko od 6600 :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
MarekT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: St 25. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa MarekT » Ne 25. Mar, 2007, 18:04

mne nekde o to ze ako to pojde ci low a 640 ale co sa to da vobec spostit na tej integrovanej vga
Intel i5-6600K, Noctua NH-D14, MSI Z170 TOMAHAWK, MSI GTX 1060 6GB, 2x8GB, Crucial MX300 275GB, Seagate 2TB, EVGA 750 GQ, Fractal Design Define R5, 30" HP LP3065, E-MU 0204 + Yamaha HS80M + Jamo SUB 210

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20661
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 25. Mar, 2007, 18:23

pustit to pojde ...
ale ako to pojde...
mal som i910 a ten zvladal poriadne max. porsche 2000 :roll:
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
MarekT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: St 25. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa MarekT » Po 26. Mar, 2007, 13:43

inak mne ta I950 zlada aj FEAR - 1024 a low (sem tam med) na tajkych 20fps ata FX co som mal predtym ta ani 640 low (tam to boli slideshow) ale taku istu chybu mi roby aj pri Carbon-e a aj BF2 a tez CoD2 ale zato NFS:MW ide, tomuto nechapem
Intel i5-6600K, Noctua NH-D14, MSI Z170 TOMAHAWK, MSI GTX 1060 6GB, 2x8GB, Crucial MX300 275GB, Seagate 2TB, EVGA 750 GQ, Fractal Design Define R5, 30" HP LP3065, E-MU 0204 + Yamaha HS80M + Jamo SUB 210

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"