WebcamXP?

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Príspevky: 3827
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Reputácia: 20
Bydlisko: Lovinobaňa LC

WebcamXP?

Príspevok od používateľa pepkopav »

ahoj...
mám problém,ktorý sa vám bude možno zdať smiešny,niekto mi doobedu,kým som mimo záhrady kradne čerešne,marhule a broskyne...dalo by sa to odsledovať z chaty cez mini pc s pripojenou vebkou,ktorý by som nastavil na automatické zapnutie a cez ten by som pár krát denne skontroloval okolie?...fyzicky tam môžem byť len poobede,tak neviem,či existuje nejaký program,ktorý by sa po zapnutí pc spustil a začalo sa snímať okolie alebo by som ho ja spúšťal na diaľku z môjho nb?...nepotrebujem záznam,len live prenos...internet tam mám...je to len na pár týždňov,tak nemám chuť investovať do nejakej ip kamery,keď ten mini pc aj kamerku mám...
Dell XPS 15 9500 i5 10300H,16Gb RAM,1Tb SSD,GTX 1650Ti,IPS 1920X1200,Win 11 Pro
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2909
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13
Reputácia: 239
Bydlisko: KE

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Ak to chces robit tak turboprimitivne, tak proste pouzi teamviewer napr. :D
Milovník starých pořádků.
Používateľov profilový obrázok
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Príspevky: 3827
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Reputácia: 20
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa pepkopav »

teamwiewer na diaľku nespustím...a neviem,prečo by to malo byť primitívne? elektrinu mám zadarmo z kolektora,internet tiež zadarmo...ten pc a vebku mám,tak načo by som kupoval niečo iné ak by to šlo...ak sa nedá,potom kúpim ip kameru...nepotrebujem tým zaberať celý priestor,len určitú časť plota,cez ktorý zlodeji chodia a to je blízko chaty,kde by bola webka..mal by som aj iné riešenie ale nechcem nikoho zraniť...
Naposledy upravil/-a pepkopav v Po 11. Júl, 2022, 23:31, upravené celkom 1 krát.
Dell XPS 15 9500 i5 10300H,16Gb RAM,1Tb SSD,GTX 1650Ti,IPS 1920X1200,Win 11 Pro
Používateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5827
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Reputácia: 67
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa molnart »

ak ti ide o zapnutie tak WoL magic packet, len potrebujes mat nieco co ho posle. niektore lepsie routre to podporuju, napriklad mikrotik, asus
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: N/A HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx 650W 2018 Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
[/size]
Používateľov profilový obrázok
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Príspevky: 3827
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Reputácia: 20
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa pepkopav »

trochu som nepochopil..pc si viem v biose nastaviť aby sa mi zapol sám,ide len o zapnutie kamery a prenos signálu z nej do môjho nb..
Dell XPS 15 9500 i5 10300H,16Gb RAM,1Tb SSD,GTX 1650Ti,IPS 1920X1200,Win 11 Pro
Používateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2317
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Reputácia: 25
Bydlisko: ZV

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa lepermessiah »

tak ak sa ti da PC zapnut cez bios, je problem ten program dat do Startup zlozky? ci nechapem problem?
Spoiler: ukázať
[Home]
[NAS]
Synology DS920+ / 12GB RAM / 2x IronWolf ST6000VN001 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD
[Laptop]
Lenovo Yoga X1 gen.2 / 20JES0AJ00 + Samsung 970 EVO 1TB
[LCD]
Philips 346P1C + blink(1)
[Peripherals]
Topping DX3 Pro+ | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G810 + Genesis Xenon 770
[Work]
[Laptop]
Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK
[LCD]
Dell P2721Q + blink(1)
[Peripherals]
Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
Používateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5827
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Reputácia: 67
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa molnart »

Ked pc vies zapnut tak potom teamviewer ako lise skilex, nechaoem co tym myslis ze ho nadialku nezapnew
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: N/A HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx 650W 2018 Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
[/size]
Používateľov profilový obrázok
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Príspevky: 3827
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Reputácia: 20
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa pepkopav »

lepermessiah napísal: Ut 12. Júl, 2022, 00:49 tak ak sa ti da PC zapnut cez bios, je problem ten program dat do Startup zlozky? ci nechapem problem?
len aký program?

to-molnart - ten pc pôjde denne 6 hodín,vždy ho poobede vypnem a ráno sa zapne sám..takže teamwiewer neprichádza do úvahy...
Dell XPS 15 9500 i5 10300H,16Gb RAM,1Tb SSD,GTX 1650Ti,IPS 1920X1200,Win 11 Pro
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8190
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Reputácia: 36
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa shiro »

jak neprichadza? netusim co stale riesis a preco si myslis, ze sa teamviewer nevie spustit po spusteni windowsu. odpises si ID a heslo, na dialku sa tam lognes a vybavene. myslim ze sa da nastavit, aby ani nevyhadzoval nutnost potvrdenia pripojenia, takze pri pc nik byt nemusi. takisto ako s anydeskom, vnc, ci hociakym inym podobnym programom.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Používateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5827
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Reputácia: 67
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa molnart »

netreba odpisovat ziadne id a heslo, normalne sa prihlasis do teamviewra na obidvoch pocitacoch a pripojis sa kedykolvek
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: N/A HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx 650W 2018 Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
[/size]
Používateľov profilový obrázok
michalesku
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Reputácia: 2

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa michalesku »

Nemusis byt ani prihlaseny, staci, ked ho nastavis ako sluzbu a bezi skor, ako sa prihlasi pouzivatelske konto vo Windows..
Spoiler: ukázať
PC1: CPU Intel Core2 Quad Q9550 2.83GHz + Scythe Ashura SCASR-1000 | MB MSI P45-8D Memory Lover | RAM Kingston DDR2-1066 HyperX 4x2GB | VGA NVIDIA Quadro K4000 3GB | SSD Intel 520 Series 2x120GB RAID0 | HDD WD RE3 2x1TB RAID0 + WD Caviar Blue 2TB + WD Caviar Blue 500GB | DVD±RW Samsung SH-S224DB | DVD-ROM Plextor PX-130A | CD-RW Plextor Premium | FDD + Card Reader Teac FD-CR7 | Audio Creative SB Audigy 2 ZS Platinum + KOSS PRO4AA Titanium | TV AVerTV Hybrid+FM PCI A16D | PS Gigabyte ODIN Pro 550W Modular | Keyboard Fujitsu KB955 | Mouse ROCCAT Kone v2 + SteelSeries QcK mini | LCD Fujitsu P24W-6 IPS + Fujitsu B23T-6 LED
PC2: HP ENVY Phoenix h9 | CPU Intel i7-3770K 3.50GHz | RAM Nanya DDR3-1600 4x4GB | VGA NVIDIA GeForce GTX680 2GB | SSD Samsung PM871a 512GB | HDD WD Gold 2TB | DVD±RW HP GH82N | LCD Fujitsu P24W-6 IPS + Fujitsu B23T-6 LED (shared)
PC3: Dell Precision T1650 | CPU Intel Xeon E3-1240 v2 3.40GHz | RAM Samsung DDR3-1600 4x4GB | VGA NVIDIA Quadro M2000 4GB | SSD Samsung PM871 256GB | HDD Seagate 500GB | DVD±RW Philips DH-16ACS
NB1: Fujitsu LIFEBOOK S782 vPro | 14" HD+ | CPU Intel Core i7-3540M 3.0GHz | RAM 2x8GB | SSD Samsung 850 PRO 1TB | 4G/LTE w/GPS | 2nd Battery | 2nd HDD | Port Replicator
NB2: Fujitsu LIFEBOOK E782 | 15.6" FHD | CPU Intel Core i7-3632QM 2.2GHz | RAM 2x4GB | SSD Plextor M6 PRO 256GB | 3G/UMTS w/GPS | 2nd Battery
2in1: Fujitsu STYLISTIC Q702 vPro | 11.6" IPS HD | CPU Intel Core i5-3427U 1.8GHz | RAM 4GB | SSD Toshiba 256GB mSATA | 4G/LTE w/GPS
NAS: Synology DS1515+ | CPU Intel Atom C2538 2.4GHz | RAM 2x8GB | Storage HDD Seagate IronWolf 4x4TB RAID5 + SSD Intel 520 Series 180GB
Používateľov profilový obrázok
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Príspevky: 3827
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Reputácia: 20
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: WebcamXP?

Príspevok od používateľa pepkopav »

jo jo už to chápem...myslel som si,že na druhej strane mysí byť niekto,kto teamwiewer spustí...idem to poskúšať...
Dell XPS 15 9500 i5 10300H,16Gb RAM,1Tb SSD,GTX 1650Ti,IPS 1920X1200,Win 11 Pro

Návrat na "Programy a problémy s nimi"