molnart napísal: ↑Pi 06. Máj, 2022, 23:11
nechapem preco je problem spravit redirect na https
nuz to neviem ani ja preco je to problem, forum bezi na klasickom apachi, cize max. 3 riadky kodu, no aj ako @shiro pise, z www.pretaktovanie.sk by to malo ked tak presmerovat na pretaktovanie.zoznam.sk, nie na www lebo to nema absolutne ziadny vyznam, jedine tak historicky
Pretože redirect nefunguje. Skúšal som všetko čo vždy fungovalo, 20 ďalších veci (aj čo odporúčal Lepper, čo som skúšal už predtým, ale pre istotu) a jednoducho to nejde. Pravdupovediac zatiaľ neviem prečo.
EDIT: Kto sa cíti na to, že by vedel pomôcť, môžme sa dohodnúť, ukážem situáciu a spolu na to pozrieme.
Opat problem s certifikatom. Sa niekto zabava generovanim certifikatov pre vkuse inu subdomenu, alebo vkuse meni presmerovania?
Par tyzdnov dozadu mi to hlasilo, ze certifikat nieje pre danu domenu, ktoru som mal ulozenu. Zmenil som si bookmark v prehliadaci na www.pretaktovanie.sk, slo to OK. A dnes zase to iste:
Firefox nemôže túto stránku overiť, pretože používa bezpečnostný certifikát, ktorý nie je platný pre www.pretaktovanie.zoznam.sk. Certifikát je platný len pre pretaktovanie.zoznam.sk.
nemas akceptovane cookies, potom to tlacitko prechodu na posledny post chyba. (prompt na cookies sa ukazuje len na hlavne stranke, takze ked si zvyknuty chodit len na nove prispevky tak to tam neuvidis)