GeForce Experience nezobrazuje snimky

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
kerestoy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa kerestoy »

Snimky mam zapnute a nic nezobrazuje.Zapnem Vykon a Zakladne,alebo Pokrocile a pri snimkoch mam N/A.Preco?
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21305
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Reputácia: 47
Bydlisko: Sered´

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa dexterav »

v prvom rade nepoužívame GE ale AB :-)
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 12900k@5,1/5,6GHz,Strix Z690 A D4, 2X16GB 4GHz DDR4, Gainward Phoenix 3090 2150/21500MHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 10TB SSD, Topping D50s + A50s + T5, LG 38GN950, S21Ultra, ITX 9900kf + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
kerestoy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa kerestoy »

Ked som sa pytal co mam pouzivat,tak pouzivaj GE,to je najlepsie.Co je AB?
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21305
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Reputácia: 47
Bydlisko: Sered´

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa dexterav »

to kto ti odporučil GE, resp niečo sa najde prečo GE ale moc toho neni
msi afterburner
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 12900k@5,1/5,6GHz,Strix Z690 A D4, 2X16GB 4GHz DDR4, Gainward Phoenix 3090 2150/21500MHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 10TB SSD, Topping D50s + A50s + T5, LG 38GN950, S21Ultra, ITX 9900kf + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
kerestoy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa kerestoy »

Neviem ci to bolo na inom fore alebo kde,no bolo to uz davnejsie ked mi prestal slapat Fraps
AB som mal este na starej grafike,ktoru som musel podtaktovavat aby slapala,no nikdy mi FPS neukazovala.Kde sa to tam nastavuje nikde som to nenasiel.Medzitym mi uz GE zacala ukazovat FPS...
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7188
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Reputácia: 18
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa Kyselinka »

Obrázok
PC: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 4xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm | FiiO K3
kerestoy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa kerestoy »

Jaj uz viem preco mi to nikdy FPS neukazovalo,nemam tam totiz tu polozku Framerate.Ako ju tam pridam?
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21305
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Reputácia: 47
Bydlisko: Sered´

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa dexterav »

lebo sa malo snažíš alebo si niečo sám vypol
by defalt tam proste je

takisto je dobré mať úplne poslednú verziu aj ked je beta
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 12900k@5,1/5,6GHz,Strix Z690 A D4, 2X16GB 4GHz DDR4, Gainward Phoenix 3090 2150/21500MHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 10TB SSD, Topping D50s + A50s + T5, LG 38GN950, S21Ultra, ITX 9900kf + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
kerestoy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa kerestoy »

Snazim sa uplne najviac,fakt...Nic som nevypinal,nezapinal,teraz som ju stiahol,teda vcera ked som to pisal...Posledna asi je,stiahnuta odtialto: https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards
Beta verzie som zaskrtol,nevyzera ze by sa updateol
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21305
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Reputácia: 47
Bydlisko: Sered´

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa dexterav »

ved ja nevravím že nemáš poslednú verziu, ja len aby si mal :D
imho nejaké screeny?
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 12900k@5,1/5,6GHz,Strix Z690 A D4, 2X16GB 4GHz DDR4, Gainward Phoenix 3090 2150/21500MHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 10TB SSD, Topping D50s + A50s + T5, LG 38GN950, S21Ultra, ITX 9900kf + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
kerestoy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa kerestoy »

OK,ved ja ta len ubezpecujem :D
Akurat som nastavil hore v HPP z povodnych 1000 na 500
Taktiez dolu ak si pozries,mozem zaskrtnut zobrazenie nie na monitore,ale na displeji klavesnice.Mozno to ma suvis s tym,ze na klavesnici sa FPS neda zobrazit a tak ta moznost tam preto ani nieje
Obrázok
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21305
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Reputácia: 47
Bydlisko: Sered´

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa dexterav »

samozrejme si to naskroloval až dole...
kedže je tam ešte asik 50 položiek
imho polling nehaj default aby sa ti niečo nezačalo jebkať a hlavne aby ti to nezačalo kôli častému monitoringu sekať v hrát atd
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 12900k@5,1/5,6GHz,Strix Z690 A D4, 2X16GB 4GHz DDR4, Gainward Phoenix 3090 2150/21500MHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 10TB SSD, Topping D50s + A50s + T5, LG 38GN950, S21Ultra, ITX 9900kf + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
kerestoy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa kerestoy »

Jasne ze naskroloval,pozri screen...Potom mam uz len Temp limit,Power limit,Voltage limit,No load limit a CPU temperature 0-12,CPU usage 0-12,CPU clock 0-12,CPU power 0-12 a posledne je RAM usage a Commit charge

Dal som ho teda spat na 1000,kolega vyssie postol obrazok s 500,tak som myslel ze to je lepsie

Obrázok
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7188
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Reputácia: 18
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa Kyselinka »

Framerate tusim byva bydefault uplne naspodku, skus este scrollovat, malo by to tam byt.
Ta polozka on-screen display ma zrejme suvis s rivatunerom. Nainstaloval sa ti spolu s afterburnerom? Resp. mas ho spusteny?

Obrázok
PC: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 4xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm | FiiO K3
Používateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21305
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Reputácia: 47
Bydlisko: Sered´

Re: GeForce Experience nezobrazuje snimky

Príspevok od používateľa dexterav »

tak všetko to vieš posúvať kam chceš
by default sa RTSS inštaluje z AB, imho jedno bez druhého je na 2 veci :D
btw ale položku by tam aj tak mal mať
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 12900k@5,1/5,6GHz,Strix Z690 A D4, 2X16GB 4GHz DDR4, Gainward Phoenix 3090 2150/21500MHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 10TB SSD, Topping D50s + A50s + T5, LG 38GN950, S21Ultra, ITX 9900kf + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Návrat na "Hry a problémy s nimi"