Box nejde dole s CPU

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Box nejde dole s CPU

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Ut 28. Nov, 2006, 16:13

Hosi ako trapas na hovado :o ,, rychlo HILFE
nevem dat dole zo Sempron64 dole chladic... vyberal som chladic z dosky a na moje prekvapenie ked som sa pozrel tak som spolu snim vytiahol aj CPU :8O: ,, a teraz sa ho snazim dat dole len nevem jak a nasilim to riesit moc nechcem,, pomohol by fen? (akurvat ale nemam ziadny po ruke), plz fakt ako rychlo HELP bo ho musim dat cloveku...
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 28. Nov, 2006, 16:20

hej pomohlo by to CPU zahriat ...

ak by si ho vedel dat spat - pustit PRIME 95, hneD vypnut a vytiahnut CPU ...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Ut 28. Nov, 2006, 16:20

No ale chladic sa na CPU nelepi sekundakom!!!
Ale k veci: Skus zobrat ziletku a opatrne s nou chod medzi chladic a procak a mozno sa t podari ho odrezat. Alebo skus s tym cpuckom otacat na tom chladici. Ved ked tam mas ten heatspredaer (ci jak sa to pise) tak by sa tomu nic stat nemalo.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 28. Nov, 2006, 16:21

Co skusit nejaku kreditku , nemal by poskodit ani cpu ani chladic. Aj mne sa to podarilo , nastastie mi cpu slo dole v pohode z chladica.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Ut 28. Nov, 2006, 16:23

no spat ho uz nedam bo by som asi netrafil paticu... ako to sa mi nepodari dat ho tam spat,ako ja som ho zatazil pred tym nez som ho vypol ale 5min stal fck,, inak ten fen by mu neublizil?
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 28. Nov, 2006, 16:27

Pisem skus nejaku kreditku , aj tlf. kartu a skus dat dole cpu z chladica , nie opacne.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Ut 28. Nov, 2006, 16:31

AjsTi napísal:Pisem skus nejaku kreditku , aj tlf. kartu a skus dat dole cpu z chladica , nie opacne.
no to som skusal ale nie je tam taka medzera aby sa tam zmestila to je ten problem...
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
miseno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2018
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Brno/Blawa

Príspevok od užívateľa miseno » Ut 28. Nov, 2006, 16:32

uplne jednoducho,
ak mas doma aceton alebo cistz lieh, polej nim plochu chladica a procesorom pootoc, nesnaz sa ho dat dole tak ze ich budes davat priamo od seba, ale tak ze jednou rukou si chyt chladic a druhou pootoc cpu a ono to povoli, stalo sa mi to iste. Aceton a ani lieh procesoru neskodi.
dell noťas

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Ut 28. Nov, 2006, 16:33

- skus krutit
- zahriate pomaha, by som zohrial fenon chladic.

T. :8O:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Ut 28. Nov, 2006, 16:34

heh tak nakoniec povolil :D ked som mu zacal dohovarat fenom :wink:
,, diky moc za pohotovu pomoc :bravo:
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Ut 28. Nov, 2006, 16:36

bad_messiah napísal:heh tak nakoniec povolil :D ked som mu zacal dohovarat fenom :wink:
,, diky moc za pohotovu pomoc :bravo:
btw- to je inak haluz bo som daval tych chladicov tj. boxov(aj z A64) vela krat dole a vzdy sa dalo snimi hybat a celkom lahko povolili zato tento bol daaky tvrdohlavy
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 28. Nov, 2006, 18:02

ok / vyriesene - LOCK
s pozdravom, crux.

Zamknuté

Návrat na "Hardware všeobecne"