Hp all in one win nereaguje po resete

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 386
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Reputácia: 16
Bydlisko: Košice

Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa m82 »

Zdravim

Kamarat chcel dat jeho stary all in one do vyrobnych nastaveni. Aj tak urobil vsetko sa zdalo ok ale ked uz nabehol system a ma si vybrat jazyk tak neraguje ani myska ani klavesnica. Ale reaguju v biose. V com moze byt problem?


Dakujem
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10553
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Reputácia: 146
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa HellAngel »

ovladace. nech skusi nainstalovat cisty windows. Mne sa tiez raz takto seklo AIO, ze neraogava dotykovka, usb porty, ale opatovna cista instalacia systemu pomohola. a samozrejme skontrolujte ci nie je aktualnejsi BIOS
NB: ASUS ROG Zephyrus G15
Používateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 386
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Reputácia: 16
Bydlisko: Košice

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa m82 »

Ako ale moze nainstalovat ovladace ked je pri vybere jazyka vo windowse. Dalej sa nevie dostat.
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M
Používateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5504
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Reputácia: 40
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa molnart »

nepouziva nahodou bezdrotove periferie? nech este vyskusa ine usb porty
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Philips 272B7QPJEB
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Používateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 386
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Reputácia: 16
Bydlisko: Košice

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa m82 »

Presne to som mu radil. Vyskusal vsetky usb porty a aj rozne kablove klavesnice a mysky a nic.
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M
Používateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 6998
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Reputácia: 147
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa gammaray »

Co je to presne za model ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Používateľov profilový obrázok
Hexaris
Virtualizácia & Networking
Virtualizácia & Networking
Príspevky: 554
Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Reputácia: 57
Bydlisko: ///mammoths.doorbell.settlements

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa Hexaris »

V biose ti ide zrejme legacy mode. To si tam dal cisty win alebo z hp restore particie? Lebo tam zrejme nemas drivere ktore su sucastou cez restore.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
Používateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 386
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Reputácia: 16
Bydlisko: Košice

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa m82 »

Robil to kamos neviem aku moznost vybral. Ale predpokladam ze to islo z Hp restore particie
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10553
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Reputácia: 146
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Hp all in one win nereaguje po resete

Príspevok od používateľa HellAngel »

Podla mna len spustil obdnovu priamo z ponuky windows. Stiahnite si instalacku W10 priamo z MS cez CreationTool a naistalujte to tak
NB: ASUS ROG Zephyrus G15

Návrat na "Operačné Systémy"