Hneď sa aj chcem spýtať, oplatí sa platiť mesačne za Premium?? Nejde mi až tak o tú možnosť sťahovania, ale o kvalitu zvuku...
Respektíve, kto tu každý máte Premium??
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
chvilu som ho mal, ale ja rad skerckujem veci doma, takze pouzivam plex. na desktope je spotify bez premium uplne v pohode(az na obcasne reklamy), na mobile je to nepouzitelne, lebo nevies vybrat album/song ktory si chces zrovna vypocut. co sa tyka kvality, tak tusim aj free spotify pouziva 96 kbps ogg vorbis, co je imho na pocuvanie vonku, v aute, kancli apod. uplne postacujuce https://www.reddit.com/r/audiophile/com ... s_aac_ogg/
osobne pouzivam vsade kde je to technicky mozne 96 kbps opus a som spoko. samozrejme situacia je ina ak ten komprimovany ogg/opus zenies niekam cez bluetooth a sprasi to nejaky SBC codec
Ako vraví molnart, na PC premium veľmi netreba ak prežiješ reklamy, na iné účely je to takmer nepoužiteľné, máš z toho prakticky len funkciu rádio keďže nemôžeš vybrať konkrétnu pesničku.
Čo sa kvality týka tak na čomkoľvek trochu lepšom (napr. Urbanfun HiFi na obyčajnom Xiaomi Redmi 5 Plus mobile) ten rozdiel v kvalite medzi high (max pre free) a very high (iba premium) dobre počuť, ale na bežné počúvanie vonku v pohode. Inak kedysi sa na tom free web playeri pre PC myslím dala nastaviť aj very high kvalita, neviem ako teraz.
Nojo, to viem, v mobile mám. Hraje to ako random mix z daného playlistu
Tie občasné reklamy to je vpohode, niečo ako v rádiu.
Pozerám, že sa platí 5.99€/mesiac + prvé 3 mesiace je free. Ako nie je to zas nejako veľa.... všade mi tam hučia, že premium quality of sound
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
7.99 € / mes. Standard sound quality
15.99 € / mes. Lossless high fidelity
Spotify mozno sleduje IPcky, ale neblokuje zatial. U nas to funguje uz dlhe roky medzi viacerymi okresmi v Ba + rok dozadu zil chalan v Anglicku rok, predtym rok v Zurichu... A spotify family nic neblokovalo.
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite
Jo mi to máme tiez, používal som to aj v Taliansku, kamarát je v BA a ďalší sú kade tade blokovanie sa nekoná a za tie prachy nieje o čom a tak isto máme aj Netflix.
CPU: AMD RYZEN 9 5900X
MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO
RAM: G.SKILL F4-4000C19D-32GTZKK @ 3600 MHz CL14
VGA: ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING 10G
HDD: 2x 10 TB WD RED raid0
SSD: Samsung 960 EVO 1 TB
SSD 2: Samsung 970 PRO 512 GB
PSU: Seasonic Prime Ultra 850 W Titanium
Case: Fractal Design Define 7 Black – TG + 6x 140 mm Be quiet! Silent Wings 3
CPU cooler: Be quiet! DARK ROCK PRO 4
Monitor: LG 34GN850
Myš: Logitech G Pro Wireless
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: SteelSeries QcK Edge, XL
DAC: SMSL M3
Slúchadlá: Beyerdynamic MMX-300 2. Generation
Tidal je na tom lepšie, vravíš?? Ale tak 16€/mes. už sa mi zdá dosť prehnane. Veď toľko platím za net