Vsetko ohladne ICQ

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Ne 05. Nov, 2006, 22:42

No neviem, ale mne ICQ funguje bez problemov...
...zrejme tam mate nejakeho nepozvaneho hosta, nejako zle nastavenu siet alebo posahaneho klienta...ale to uz sa tu objavilo...

BTW: od zaciatku pouzivam iba origos ICQ, najnovsie 5.1...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 05. Nov, 2006, 22:50

Ja len podotknem, ze ine cislo ICQ mi bez problemu ide, tak je to teda virus? Sak citajte ... Maju problem oni. Kde kolvek sa prihlasim, CPU na 100% a koniec ... Uz som to skusal na 5 roznych miestach, kde icq ide v pohode ... Tak je teda problem u nich.
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 05. Nov, 2006, 22:53

Mi vasa debata nedala.. Skusil som nainstalvoat icq, nejde sa mi prihlasit.. CPU 100% pri preberani contact listu.. Miranda,trillian atd ide normalne..

Užívateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PCMahel » Ne 05. Nov, 2006, 23:02

Presne tak aj mne to vybehlo na 100% pri nacitani kontaktov a potom nic. Ale s novim ICQ cislom to ide v poho. :?
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 05. Nov, 2006, 23:03

PCMahel napísal:Presne tak aj mne to vybehlo na 100% pri nacitani kontaktov a potom nic. Ale s novim ICQ cislom to ide v poho. :?
tiez mozem len potvrdit !!! :E presne to iste!!!

Užívateľov profilový obrázok
Petrex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 728
Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom(33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Petrex » Po 06. Nov, 2006, 21:46

..no myslim ze aj ja som sa prave zaradil do tohoto problemu,,nejde ICQ....... :x ....teraz hladam na celom nete v com je problem,,ak niekto na nieco pride piste sem..Diky
DELL Xps M1530,T7250,4GB Ram,8600GT,500GB 7200rpm.
Asus K50AB
Dell Latitude D600
Core2Duo 2180+7600GT
Core2Duo 4500+HD5770
P4 3,2HT+7600GT

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Po 06. Nov, 2006, 22:07

Pouzivam Mirandu doma , v praci QIP a nemam ziadny problem v ICQ. Naozaj treba pouzit ineho klienta , zmenit si nejake detaily ako jazyk a pouzivat spambota , dobry antivir , adaware a nebudete mat problem. Zrejme si nedavat este kazdeho do cl.
Naposledy upravil/-a AjsTi v Ut 07. Nov, 2006, 08:59, upravené celkom 1 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Petrex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 728
Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom(33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Petrex » Ut 07. Nov, 2006, 00:39

tak som si teda instalol Mirandu a v pohode.......ale nezvyk.....
DELL Xps M1530,T7250,4GB Ram,8600GT,500GB 7200rpm.
Asus K50AB
Dell Latitude D600
Core2Duo 2180+7600GT
Core2Duo 4500+HD5770
P4 3,2HT+7600GT

Užívateľov profilový obrázok
Ledy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Kalná nad Hronom, Dlhá 11
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ledy » Št 09. Nov, 2006, 14:57

PCMahel napísal:Presne tak aj mne to vybehlo na 100% pri nacitani kontaktov a potom nic. Ale s novim ICQ cislom to ide v poho. :?
Mam tiez tento problem, neviem co s tym. Jeden den mi slo ICQ bez problemov a akonahle chce nacitat Contact List tak procik ide na 100% a nic nepomoze. Podla mna je chyba na serveri a nic ine nez cakat nepomoze.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » So 11. Nov, 2006, 00:44

Prinasam vam nieco, co odstrani vas problem s ICQ. :o Tu na tomto odkaze najdete liek na vas problem s ICQ a jeho vyriesenie. Odskusane asi na 5 ludoch a vsetko zacalo fungovat ... :wink: Poradim este jednu vec a to zmente si vsetko komplet v profile. (staci aj mala zmena, ale hlavne aby bola) ... Nezabunut na restart ICQ.
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5706
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » So 11. Nov, 2006, 03:05

takze to bol predsa len virus?
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Petrex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 728
Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom(33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Petrex » So 11. Nov, 2006, 13:55

..hmm tak som skusal a nepomohlo mi to,,sakra....
DELL Xps M1530,T7250,4GB Ram,8600GT,500GB 7200rpm.
Asus K50AB
Dell Latitude D600
Core2Duo 2180+7600GT
Core2Duo 4500+HD5770
P4 3,2HT+7600GT

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » So 11. Nov, 2006, 14:20

petrexcomi napísal:..hmm tak som skusal a nepomohlo mi to,,sakra....
neni mozne. asi si nieco urobil zle ... :roll: mne to tiez neslo hned ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » So 11. Nov, 2006, 23:20

Dakujem velmi pekne funguje zas ako predtym aj ked nechapem aky uchylak to mohol spravit :E
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » So 11. Nov, 2006, 23:23

no fajn super to riesenie pomohlo no som teda zvedavy na ako dlho:)
pre istotu som zmazal komplet kontakty aj tak som tam mal uz velky bordel cez 100 ludi:D trosku zmenil info. tak dufam ze tento problem sa uz nevrati
NB Acer Aspire 3810T

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"