Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Sugyi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 308
Dátum registrácie: Št 24. Nov, 2011, 15:17

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Sugyi » Po 09. Dec, 2019, 10:07

A to by som O2 este asi ani moc nevychvaloval. Ci? U nas ma vyslovene postarka odradzovala od 4ky ked som bral SIM. Ze nemaju pokrytie.
Orange podla zive dava bonus 150. Tiez som u Orange a zvazujem, ze prejdem prec a potom naspat. Vraj ked dam niekoho kto ma akoze odporucal, tiez dostane 150 postupne. Za 300evri sa uz imho oplati prejst tu proceduru. Mozno stale nebudem na najlacnejsej ponuke, ale budem na dobrej sieti.

bepetko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Št 11. Apr, 2019, 11:08

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa bepetko » Po 09. Dec, 2019, 10:09

shajek netrep prosím :D býval som v DK, teraz som tam na víkendy. Celú dobu som používal 4ku. Nemal som problém či hore tak dole. O to menej keď im orange prenajíma siete. Skôr som mal problém keď som cestoval vlakom ale to majú asi všetci. Teraz mám firemný telekom a to je kvalita ale tiež sem tam vypadne.

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7549
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 29. Mar, 2020, 11:17

Má niekto už Prima kartu aj s výhodným balíkom 10€ za 10gb? Ako to funguje vlastne? Ja si zaplatím dajme tomu 5€ za telefonovanie a balík dát si kúpim extra? Či ako to funguje? Chcem prejsť z paušálu na toto.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2302
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 29. Mar, 2020, 11:37

presne ako pises ,cize to uz mas 15e a to mi nepride ako vyhodne,plati to do konca roka,mozno potom bude naspat 5gb
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7549
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 29. Mar, 2020, 11:43

Určite je to výhodnejšie ako go data 20 kde teraz po konci viazanosti platím 20€ za 6gb plus to čo pretelefonujem, čiže okolo 30€. Do konca roka kľudne môžem na tomto požiť a poobzerať sa potom po vyhodnejsom pausale. Okolo vianoc môžu byť lepšie ponuky. Dnes je to len predražené všetko. Strašné pálky chcú za data.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2302
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 29. Mar, 2020, 13:11

a co tak 4ka? ved teraz vsetky data co ma tak platia aj v sieti orange ked niesi v pokryti
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7549
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 29. Mar, 2020, 13:13

Ako platia? Keď nebudem chytat 4ka sieť tak ma prepne do 4G orangu? Asi ťažko, keď tak do 3G nie?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2302
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 29. Mar, 2020, 14:46

Ano do 3g ale to úplne staci nie? No jednoducho povolili vsetky data co maju teraz,tusim v baliku je 11gb dat 100min do vsetkych sieti alebo sms je to kredit, sloboda 100+
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7549
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 29. Mar, 2020, 14:51

3G mi je nanič. Video si na tom poriadne nepozries.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2302
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 29. Mar, 2020, 17:22

Pozrieš v pohode a aj tak kolko chces videii pozerať, je tam 11gb to keby len videa pozeras,das to za den
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

bepetko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Št 11. Apr, 2019, 11:08

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa bepetko » Ne 29. Mar, 2020, 17:52

akože si na tom video nepozrieš? Chceš pozerať 4k na telefóne či ako?
3g úplne dopohody

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7549
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 29. Mar, 2020, 19:21

Fajn tak to bratranec odskusal cez Orange 3G a video islo ok. Lebo ked som to ja skusal davnejsie tak 3G mi nejak video slo sekano a signal myslim bol ok. Preto som tak usudil.

Ale tak to zhrniem.

Rozmyslam nad Sloboda 100+. V meste 4ka ide v pohode aj data, no mimo mesta to je horsie. V podstate ak by som si nastavil v mobile na tvrdo operatora Orange a fungoval len cez neho, nemal by byt problem telefonovat aj datovat. Ano? To len taka uvaha. Ked si necham nastavene automaticky operatora tak v podstate bude 4ka skoro stale kym nestratim signal, potom prepne na Orange.

Ako je to s automatickym prepinanim zo 4ky do Orangu ked 4ka strati signal? Bol s tym problem a dlho trvalo kym to preplo. Ako je to teraz?
Ako je to s telefonovanim? Bol problem ze sa casto nedalo dovolat a vypadavalo to.

Dik za odpovede.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
roman_tt
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 370
Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2011, 20:33
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa roman_tt » Ne 29. Mar, 2020, 20:03

Vsetko zalezi od lokality proste... Ja mam 4ku skoro rok pohybujem sa hlavne v TT a okolie. V meste a aj v okrajovych castiach mam vsade 4G (aj v budovach), 3G prepina len ked idem fakt mimo hlavne trasy medzi mestom a dedinu. V okoli TT vo vacsine dedin je 4G taktiez, ale vsetko zalezi od lokality... Treba vyskusat a odsledovat si ako to bude v tvojej lokalite so signalom. Prepinanie my funguje plynulo, signal nevypadne a nikdy som nemal problem s tym, ze by sa mi niekto nevedel dovolat. Tolko k mojej skusenosti

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2302
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 29. Mar, 2020, 20:21

Presne, skúsenosti mám také isté,4ku mám odkedy je na trhu
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7549
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Po 30. Mar, 2020, 11:32

Ok, prave som odoslal ziadost na prenos cisla cez web. Som zvedavy. Neskor napisem skusenosti. Dik zatial
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"