Najkrajsie obrázky, screenshoty z hier
- wingo
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
- Reputácia: 2
Re: Najkrajsie obrázky, screenshoty z hier
Tiež mám z toho taký pocit, príliš tmavé, chcelo by to skôr niečo medzi tým.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
- Reputácia: 3
Pustil som sa dnes do Dead Space, fídbeky?
https://imgur.com/a/8ykMD
Hlavne potrebujem znovu input v otázke tmavosti, viete, že u mňa na VAčku to očividne vyzerá inak...napríklad:
- druhá foto (prvý záber s GemFX, pred dverami), vidno na druhej foto za ženou tie operadlá sedačiek a skrinky nad nimi?
- štvrtá foto (druhý záber s GemFX, pred vchodom), vidno chalanovi, ktorý stojí Isaacovi po ľavici náznaky bot, respektíve dokadiaľ mu vidno nohy, po koleno?
- ôsma foto (štvrtý záber s GemFX, miestnosť so stropnými svietidlami), ostal viditeľný nejaký detail dláždic pod stoličkou hneď napravo od Isaacovej pravej ruky?
- dvanásta foto (šiesty záber s GemFX, výťah), ostane viditeľné, že tie tri kovové tyče vedľa seba naľavo od indikátoru zdravia sú tri a nevyzerajú ako blok čiernej?
- štrnásta foto (posledný, siedmy záber s GemFX, veľká hala priestor), ostane viditeľný panel na stene naľavo od Isaaca, či sa zleje do tieňa?
Pozrel som tie zábery napríklad na Nexus 6P a OLEDe ale tam to je katastrofa, všetko, na čo sa pýtam vyššie tam nie je vidno, pričom u mňa bez najmenších problémov (toť keď človek má moňas s kontrastom skoro 5000:1) tomu dám tmavšiu atmosféru ale bez straty mikro-detailov...a celkovo, zatiaľ som extra spokojný, mám v pamäti akurát novší diel a s GemFXom sa tento starček celkom približuje a hlavne dá tomu konečne atmosféru (na počudovanie je tá hra dosť svetlá).
https://imgur.com/a/8ykMD
Hlavne potrebujem znovu input v otázke tmavosti, viete, že u mňa na VAčku to očividne vyzerá inak...napríklad:
- druhá foto (prvý záber s GemFX, pred dverami), vidno na druhej foto za ženou tie operadlá sedačiek a skrinky nad nimi?
- štvrtá foto (druhý záber s GemFX, pred vchodom), vidno chalanovi, ktorý stojí Isaacovi po ľavici náznaky bot, respektíve dokadiaľ mu vidno nohy, po koleno?
- ôsma foto (štvrtý záber s GemFX, miestnosť so stropnými svietidlami), ostal viditeľný nejaký detail dláždic pod stoličkou hneď napravo od Isaacovej pravej ruky?
- dvanásta foto (šiesty záber s GemFX, výťah), ostane viditeľné, že tie tri kovové tyče vedľa seba naľavo od indikátoru zdravia sú tri a nevyzerajú ako blok čiernej?
- štrnásta foto (posledný, siedmy záber s GemFX, veľká hala priestor), ostane viditeľný panel na stene naľavo od Isaaca, či sa zleje do tieňa?
Pozrel som tie zábery napríklad na Nexus 6P a OLEDe ale tam to je katastrofa, všetko, na čo sa pýtam vyššie tam nie je vidno, pričom u mňa bez najmenších problémov (toť keď človek má moňas s kontrastom skoro 5000:1) tomu dám tmavšiu atmosféru ale bez straty mikro-detailov...a celkovo, zatiaľ som extra spokojný, mám v pamäti akurát novší diel a s GemFXom sa tento starček celkom približuje a hlavne dá tomu konečne atmosféru (na počudovanie je tá hra dosť svetlá).
CASE: CM NR200P + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair SF750 MB: MSI B550I Edge CPU: Rezeň 3900X + EVGA CLC 280 GPU: GTX 1080Ti un-Strix-ed RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO + MP510 Moňas: >>>tu bude LG 42" OLED TV<<< Myš: Logitech G403 Wireless Klávka: Gamdias Hermes Ultimejtis Audiofekália: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- Reputácia: 0
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nie, "nemyslím" si tému, nepletú sa ti trošilinku slovíčka? 
Gro sú tie zábery, toto je ideálna téma na niečo také (fídbek mi môže niekto poslať pokojne aj do správy)
Gro sú tie zábery, toto je ideálna téma na niečo také (fídbek mi môže niekto poslať pokojne aj do správy)
CASE: CM NR200P + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair SF750 MB: MSI B550I Edge CPU: Rezeň 3900X + EVGA CLC 280 GPU: GTX 1080Ti un-Strix-ed RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO + MP510 Moňas: >>>tu bude LG 42" OLED TV<<< Myš: Logitech G403 Wireless Klávka: Gamdias Hermes Ultimejtis Audiofekália: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- stiv
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
- Reputácia: 5
druha foto - tazko viditelne
stvrta - po prave koleno nevidno ani f, tma
osma - jj vidno kocky pod stolickou
dvanasta - nie, blok ciernej
strnasta - panel nevidno
IPS (UP3216Q), ked je to OT tak presunut/zmazat.
stvrta - po prave koleno nevidno ani f, tma
osma - jj vidno kocky pod stolickou
dvanasta - nie, blok ciernej
strnasta - panel nevidno
IPS (UP3216Q), ked je to OT tak presunut/zmazat.
Spoiler: ukázať
- Andre
- Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
- Reputácia: 1
podobne, mozno este menej (skalibrovane ips)
s kontrastom to nema nic, mas rozhodenu gammu
http://www.lagom.nl/lcd-test/gamma_calibration.php
nieco presne medzi origos a FX by bolo ok
s kontrastom to nema nic, mas rozhodenu gammu
http://www.lagom.nl/lcd-test/gamma_calibration.php
nieco presne medzi origos a FX by bolo ok
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | RX 570 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads / Bose QuietComfort 35 II
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads / Bose QuietComfort 35 II
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Potvrdzujem, u mňa tiež rovnako jak píše stiv (LG 34UC88). Ten gamma test image vídím korektne, t.j. zlieva sa to okolo 2.2.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
opytame sa moderatora,co ty nato ?loleqboleq napísal: ↑Ne 11. Mar, 2018, 23:19 Nie, "nemyslím" si tému, nepletú sa ti trošilinku slovíčka?
clovek sa chce pokochat peknou fotkou z hry a OCD man tu riesi nastavenie svojho monitora
13.6.2008 - 4.2.2020
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
- Reputácia: 103
Toto je tema len na screen shoty, prosim riesit ine problemy v inej teme 

- 16cmfan
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
- Reputácia: 6
Game maschine: Asus PRIME B450 Plus + Ryzen 5 2600 (Noctua NH-U12S) + MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G + Crucial 2x16GB 3200Mhz + SSD OS 120GB Lite on + Patriot Burst 480GB + Silicon Power P34A80 512GB
NB: Dell E7240 Skylake Core i5 + 8GB RAM + FHD IPS Foun: Huawei P Smart Z
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: 27" Samsung Odyssey G5 + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + HP Premium headset
NB: Dell E7240 Skylake Core i5 + 8GB RAM + FHD IPS Foun: Huawei P Smart Z
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: 27" Samsung Odyssey G5 + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + HP Premium headset
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Mhm, najkrajšie?
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- tasman
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Teraz hrám na https://l2pandora.net/
Hardware