Domaca LAN siet

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
YTdecoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 188
Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Bydlisko: Záhorák

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa YTdecoy » Št 29. Aug, 2019, 19:26

Boha T... no pekne, ten kabel pouzivame obcas podobne, pripadne drop opt vlakno, ale uz ho nikdy inde nepouzijeme. 🙈 Na margo AP, predpokladam ze nemas kontroler ? To co popisujes je obcas pripad, ze sice tablet wifi vidi, ale uz k nemu nedovysiela. Proste rozdiel vo vykone. Teda za predpokladu, ze mas rovnake ssid. Skus znizit vykon toho AP co je v dome. Zariadenie sa wifi drzi ak je signa ok, ak mu nie je povedane aby sa pripojil inam. Roaming tu nechcem zatial rozoberat.
RS120PA2/DL380g6/DL360g6/RX100/R320+modded perc ... aka pazrave pieskovisko
A false sense of security is worse than no security at all ...

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4657
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa molnart » Št 29. Aug, 2019, 21:30

nebudem vyhadzovat kabel ked este nejaka sanca ze funguje.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 30. Aug, 2019, 09:25

Toto nieje jak rusky televizor :-) Pouzitie kabla po tom, co sa s nim hras na zeriav, ani neries.
Maximalne tak ako elektricky, na slabe prudy. Tam nevadi, ze je daco zle odrusene. Testuj s normalnym kablom, s ktorym neboli robene haluze. Inac je to samozrejme o nicom.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9136
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 30. Aug, 2019, 10:51

tahas kvadre na kabli a potom sa cudujes ze blbne? a je ti ho luto zahodit? Skus burat stromy autom a potom na nom jazdit. Vyhod ho a daj tam novy, alebo ak chces setrit za kazdu cenu, tak ho nevyhadzuj, ale necuduj sa potom, ze ti to robi taketo haluze
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4657
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 30. Aug, 2019, 10:56

ja som tym kvader netahal, to robili typci co davali net. ja som to po nich iba nasiel
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

Užívateľov profilový obrázok
YTdecoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 188
Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Bydlisko: Záhorák

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa YTdecoy » Pi 30. Aug, 2019, 11:02

No moj prispevok sa ukazal az po schvalovacim procese a medzi tym uz zas niekto reagoval, tak to hore skus pozriet. Mozno to nakoniec vyriesis 👍🏻
RS120PA2/DL380g6/DL360g6/RX100/R320+modded perc ... aka pazrave pieskovisko
A false sense of security is worse than no security at all ...

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"