Všeobecná diskusia
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Všeobecná diskusia
No takto... aktivny podvozok, ci ako to volaju - stvrdnutie tlmicov asi vynechame ( aj ked vzhladom na cenu sa k nemu asi velmi rychlo dostaneme). Nieco na vzduchu s regulovatelnou vyskou?
Pocas vikendu som si zjavne dodefinoval poziadavky na auto a so sportovym podvozkom sa proste na polnu cestu neda... ale posuvnik je stale viac na stranu sport ako comfort. Horuci adept bola S3 sportback ale je to proste male, tvrde..A4/A6 je vacsinou len s 3.0TDI a to mi nesedi celkom do konceptu.
Pocas vikendu som si zjavne dodefinoval poziadavky na auto a so sportovym podvozkom sa proste na polnu cestu neda... ale posuvnik je stale viac na stranu sport ako comfort. Horuci adept bola S3 sportback ale je to proste male, tvrde..A4/A6 je vacsinou len s 3.0TDI a to mi nesedi celkom do konceptu.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
XBOX ONE X
XBOX ONE X
- Snake
- Administrátor
- Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
- Kontaktovať užívateľa:
Nechces regulovatelne tlmice ale potom si vyberes variantu co ich ma akurat ma miesto pruzin vankus. Kazdy vzduchac ma regulovane tlmenie pomocou CDC
#rollerman
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
- Kontaktovať užívateľa:
Takto... Rad by som aby tam bola moznost zdvinut/znizit podvozok, nie len zmenit charakteristiku tlmenia, cize bez vzduchoveho vankusa to nepojde. Nemam prehlad v koncerne ale napr. taky passat alltrack nema vankuse len regulovatelnu tuhost tlmicov. Pokial viem, tak v tej triede to maju len A4/A6 allroad. Ten airmatic, by tiez mohol byt.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
XBOX ONE X
XBOX ONE X
- Per
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Otcovi sa stala taká vec. Nedobijal mu alternátor. Bol v servise,opravili to..dali nabíjačku na baterku a opačne káble..Odvtedy ide motor akoby v núdzovom režime. Povyhadzovalo to pár chýb,čo mechanik odstránil. Motor ale stále ide zle a mechanik tvrdí,že on chybu nespôsobil.
Čo môže najskôr odísť,keď zapojíte nabíjačku opačne?
Čo môže najskôr odísť,keď zapojíte nabíjačku opačne?
vybijas baterku, az ju prepolujes, stary dizel sa takto da aj nastartovat opacne... Das spatecku a ides dopredu 
Ale kazda novsia nabijacka ma proti tomu ochranu

Ale kazda novsia nabijacka ma proti tomu ochranu
"Neznám případ, že by si někdo pomohl tím, že mluvil s policajty. Všichni toho později litovali. I tenhle bude." - Dfens
"Raz ma dokonca zvolili za richtára. Bolo to v blázinci, k úspechu mi pomohli hlavne hlasy samovrahov. Vo funkcii som sa udržal takmer týždeň. Keď anarchia v komunite nadobudla obludné rozmery, poslali ma z tej pakárne preč. Vraj som ohrozoval liečebný proces." - Milo Janáč
"Raz ma dokonca zvolili za richtára. Bolo to v blázinci, k úspechu mi pomohli hlavne hlasy samovrahov. Vo funkcii som sa udržal takmer týždeň. Keď anarchia v komunite nadobudla obludné rozmery, poslali ma z tej pakárne preč. Vraj som ohrozoval liečebný proces." - Milo Janáč
- Per
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Tu boli len prehodenie farebné konce. Z nabíjačky sa začalo dymit,tak si všimli,že je nieco zle.
- shiro
- najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
- Kontaktovať užívateľa:
...ako vobec moze tvrdit ze chybu nesposobil?

Zo zvedavosti, ktovie ake chyby to pohadzalo a ci sa tam nevratili nazad.
A ktovie, nakolko vyrobcovia chrania elektroniku auta pred prepolovanim. Moze byt svihnute hocico, ECU, radio....
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
neskutocne nieco, dokonalost
od 3.min

od 3.min
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a daju tam manual, i tie pasiky na kappote su o nicom, krasny biely a sem tam cierna by mu sekla ako anjel.
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc
doma-packardbell dot sc
Peugeot E-Legend concept, sánka dole, fakt sa mi páči. Síce by som bral iný štýl prezentácie, ale ukázala toho dosť a nenašiel som žiadne podobné video.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/
i7 6700K, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), ASUS VG279Q, Logitech K200, Logitech G400, Hifiman HE-4xx + Topping NX4DSD
i7 6700K, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), ASUS VG279Q, Logitech K200, Logitech G400, Hifiman HE-4xx + Topping NX4DSD