Forza Horizon 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » St 10. Apr, 2019, 20:13

ja to mastim posledne 3 tyzdne ako som to kupil .

level 200+ a stale bavi :)
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 526
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Pini » Pi 12. Apr, 2019, 21:12

Tiez level 200+ , konecne nejake auticka poriadne :)
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:RX 580 4gb , RAM:Corsair 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD 2:Kingston a400 480gbMys: A4Tech bloody V7, steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

Mumaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2489
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Bydlisko: Sp.Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Mumaq » Pi 12. Apr, 2019, 21:34

https://www.microsoft.com/en-us/store/c ... cgamedeals na toto sme cakali? Ultimatka za 60eur :)
Asus ROG MAXIMUS X FORMULA, i7 9700k@5GHz & NZXT Kraken X72(3x Aer P120 pull), G.Skill Trident-Z 16GB 3600MHz CL16, Asus GTX1080Ti @ Raijintek Morpheus II Core, Samsung 970 PRO 512GB(system), Samsung 850 EVO 500GB(games), Intel M.2 1TB(data), Seasonic 850W Gold, NZXT H700i Black/red + 3x Low noise Corsair 140mm Outtake, Acer Predator Z35, Bowers&Wilkins PX @ SoundBlaster ZxR(PECKA!) & repro Mission M34 @ Marantz PM4001, Logitech G15, Roccat Kone Aimo @ Roccat Hiro 3D. Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura glow + Galaxy Gear s3 classic.

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6635
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa stiv » Pi 12. Apr, 2019, 21:53

V tej skusobnej za 1€ nie su ziadne DLC?

Rozbehal som to vcera. Este stale doladujem volant. Ked ma niekto nejake nastavenia ingame tak kludne postnite.

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » So 13. Apr, 2019, 11:48

jj sa autami uz lepsie ovela , no ja nejak viac sedim nad aukciami ako jazdim :D

btw tych 59.99 tak to je krasa aj ked mesiac po tom co som to kupil :(
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10634
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ne 12. Máj, 2019, 18:41

Nevšímate si, že nefunguje AF?
https://photos.app.goo.gl/LSFMg4UwUaswtjGu7

Skúšal som aj forcovať cez ovládač a žiaden rozdiel, či forcujem alebo nie, v hre mám max. kvalitu.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » Po 20. Máj, 2019, 12:01

Caute ,

podarilo sa nam zozbierat skupinku hracov PC aj XBOX , hravame po veceroch 21:00+- do 1:00+-

Hrame sezonne udalosti , online scenare a custom zavody .

Kto chce kludne sa pridajte ,
Podmienka len discord :) : https://discord.gg/SZbYtCq
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11084
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 20. Máj, 2019, 12:27

OO super rad sa pridám diki

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Martan » Ut 21. Máj, 2019, 12:06

loleqboleq napísal:
Ne 12. Máj, 2019, 18:41
Nevšímate si, že nefunguje AF?
https://photos.app.goo.gl/LSFMg4UwUaswtjGu7

Skúšal som aj forcovať cez ovládač a žiaden rozdiel, či forcujem alebo nie, v hre mám max. kvalitu.
Forcovanie AF cez driver je known bug odkedy to vyslo na PC. :(
Je tam este "ficura", ze sa to zbugne samo, ked menis nastavenia v hre
Mozes skusit
1) resetnut app ale backni si settings file (skontroluj ci tam mas setting pre AF)
2) clearnut Shader Cache
3) wipe a reinstall driverov (nechat povodny FH4 profil bez zmien)

Kód: Vybrať všetko

PC
Terrain looks blurry with Forced Anisotropic filtering via the NVidia control panel.
https://support.forzamotorsport.net/hc/ ... own-Issues
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2957
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 22. Máj, 2019, 22:43

Tak nejaké dojmy po update ?
Ako je fajn že sa snažia riešiť, ale toto budú musieť ešte doladiť.
Aby som sa len jemne suchom zadnou časťou o stenu a hneď slowdown na 50, nehrám motorsport, hrám arkadovu Horizon. Nech tam dajú nejaký timelimit, tj keď Sucháň 2 sekundy nech teiggerne ale nie hneď preboha.
Obieha má z vnútornej strany tukne má čím má hodí do steny = slowdown pre mňa a obehnu má ďalší 4ja.

Ako chápem ramming a ten wallturning glitch trebalo riešiť ale v súčasnom stave je hra snáď ešte horšia.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » Št 23. Máj, 2019, 11:41

kllr007 presne tak , ako to ked sa mojou chybou oprem o stenu tak OK ale ako to hnusne zacali ludia vyuzivat a schvalne natlacaju o stenu hracov ...

cele zle
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 526
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Pini » Št 23. Máj, 2019, 12:36

Nic sa vlastne nezmenilo, namiesto wallriderov tu mame wallpusherov :-)
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:RX 580 4gb , RAM:Corsair 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD 2:Kingston a400 480gbMys: A4Tech bloody V7, steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2957
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 23. Máj, 2019, 13:20

Horšie je že aj keď ťa tam nikto nepushne tak teraz už sa nemôžeš ani ty sám jemne dotknúť. Idem smykom do zákruty tak sa občas stane že zadný blatník jemne oskrem. Nieje to wallriding ani nič proste eako bežne v arkade ho suchnem. Teraz mám penalty za to a idem 50kou ďalších pár sekúnd.. wtf ? Ja nehrám motorsport simuláciu že sa nesmiem dotknúť ničoho a nikoho, toto je arkada.

Čo sa ghostingu týka tiež mám svoje výhrady - funguje to nepredvídateľne, niekoľko krát sa mi stalo že má obehol zozadu lebo jedného z nás ghostlo hoc rozdiel rýchlosti nebol nijako veľký - pekne sme sa mohli dotukavat. Takto on si pridá , ghostne ho, prejde cezomna a má win .

Tento update im nevyšiel.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2957
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 04. Jún, 2019, 05:42

Nestalo sa niekomu s AMD kartou že hra zhadzuje ovládače ? RX580, hra náhodne crashuje a OS dá info že wattman resetol nastavenia. Karta není OC, dokonca som spravil aj UC cez MSI AB, Na žiadnej inej hre problémy nie sú (bf1/Hunt/fh3). Ovládače najnovšie.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 04. Jún, 2019, 11:29

Nepouzivaj to ten wattman ani AB pri hre a bude to ok si myslim.
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"