Páni, potrebujem radu...
Po dlhej dobe som včera dostal chuť si niečo zahrať a akurát s tými dvoma hrami, ktoré som zvažoval si zahrať, mám problém... spustím hru, prebehnú tie úvodné animácie vydavateľa/vývojára/enginu a následne to bez nejakého vyhodenia chyby (alebo ja neviem akého problému) hru vypne, steam ale ostane normálne ďalej zapnutý, všetko ďalej beží ako by sa nič nestalo, len hra sa vypne... proste ani za nič mi tie hry nejdú spustiť (ani len do menu hry).
Ide o hry Wolfenstein - The Old Blood a Doom (2016), čiže spoločným bodom je Bethesda a ID Engine (atď).
Iné veci zo Steam-u idú normálne, čo som narýchlo hneď na to ešte skúšal zo Steam-u, tak 3DMark alebo Metro Last Light Redux ide normálne. Tiež som skúsil Origin a tam Crysis 3 tiež bez problémov. OC na cpu/ram/gpu to tiež neni, aj na default to robí to isté. Beží to na čerstvej inštalácii Win10, drivre ku grafike som skúsil najnovšie aj nejaké z decembra.
A keďže je spoločným bodom pri oboch hrách Bethesda a ID Engine (atď), tak dedukujem že by to skôr mohol byť len nejaký software-ový problém alebo mám niečo zle nastavené, ale netuším čo... ??