Assassin's Creed Odyssey

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13105
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Ut 27. Nov, 2018, 09:31

Predosly Origins som nehral,takze o to viac som prekvapeny,akym smerom sa AS seria zacala uberat. Dost sa to priblizilo napriklad Witcherovi. A je to neskutocne obrovske,urcite najvacsia hra rozlohou. 300+ hodin to isti
Najkrajsia je ale atmosfera co z hry ide,uzasna exkurzia do starovekeho Grecka. Stavby,priroda,ludia,hudba,zvuky..parada.

Co sa tyka grafiky,tak je to zrejme najnarocnejsia hra sucastnosti na HW. Kvoli nej som sa vlastne rozhodol pre upgrade grafickej karty.
Na max detaily to ide 60+fps vo fullhd len na 1080ti a vyssie.

momentalne som stopol hranie,kym mi nepride nova karta
mam level 13

kludne sa podelte so skusenostami :)






Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 602
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Pini » Ut 27. Nov, 2018, 22:17

Malaka misthios ! :D

Posledneho assasina som hral este s Eziom. Ponom to bolo pre mna uplne nezaujimave. Kedze staroveke Grecko mam rad tak som toho assassina vyskusal.. odvtedy to drtim kazdy den ,takze za mna velky :good: . Vela ludi na to nadava, ze "sparta simulator " bla bla, nema to nic spolocne s assasinom - len nazov hry a podobne hovna. Hlavne sa mi paci, ze tam pridali RPG prvky ( plnohodnotne RPG nemam rad to je moc nudne ), vase odpovede maju vplyv ako sa bude vyvijat dej + viac koncov, namorne bitky, hudba, grafika su super.
Skoda tej optimalizacie, hra je CPU killer, moja stara i5 3570k ide vacsinu casu na 100% , fps v mestach su na hranici hratelnosti uz.

Momentalne level 36 , 45h a uz len par questov a main story hotovy.
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13105
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Ut 27. Nov, 2018, 22:47

cpu taktok
Obrázok

paci sa mi aj Explore mode,kde sa ti automaticky neukaze na mape,kde mas ist,ale musis to pozistovat v roznych napovedach,ci rozhovoroch..
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ut 27. Nov, 2018, 22:53, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3947
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 27. Nov, 2018, 22:49

Rovnako na tom je aj Origins.
Každopádne nakoľko som v Origins odohral tiež niekoľko desiatok tak Odyssey ide úplne mimo.mna, čo tak čítam zahraničné fóra tak nie som sám. Tie hry sú tak podobne že fakt záleží komu aké prostredie viac vyhovuje.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13105
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Ut 27. Nov, 2018, 22:53

v origins tusim nebolo mozne v rozhovore zmenit dianie hry,len som cital..nehral :)
v tretom videu co som dal v prvom prispevku chlap dost vysvetluje,ze tam su dost rozdiely vo vela oblastiach

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7420
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa stiv » Ut 27. Nov, 2018, 23:00

Ja som hral Origins a teraz zacinam toto. Je to dost podobne ale nove prostredie na chvilu urcite zabavi. Inac CPU heavy ako predchodca. Pri 10/20 skoky az na 75% usage.

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3947
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 27. Nov, 2018, 23:25

Per napísal:
Ut 27. Nov, 2018, 22:53
v origins tusim nebolo mozne v rozhovore zmenit dianie hry,len som cital..nehral :)
v tretom videu co som dal v prvom prispevku chlap dost vysvetluje,ze tam su dost rozdiely vo vela oblastiach
To hej ale to su take veci ktoré mi neprídu ako niečo kôli čomu by som mal do toho investovať ďalších pár desiatok hodín keď základný gameplay je v podstate to isté. Origins mám fakt rád ale už ani tu sa akosi neviem prinútiť začať hrať DLC.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Klaboor » St 28. Nov, 2018, 23:01

Ja som si ju nainstaloval kvoli testovaniu grafiky a musim povedat ze je to dost narocna hra. Keby niekoho zaujimalo tak na Ultra settings to fici takto:
Gigabyte Aorus GTX 1060 3GB FPS Min: 3, Max: 31, Avg: 18
Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti 11GB FPS Min: 29, Max: 116, Avg: 66
zvysok zostavy je pod ciarou. Netusim ci ju budem hrat, momentalne mam rozohraty Rise of the tomb raider a hned po tom idem na shadow, ale je to pastva pre oci. Naposledy som hral trojku takze mam co dobiehat :D
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13105
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » St 28. Nov, 2018, 23:18

to je ake rozlisenie ?
ja to mam v 1920*1200 na ultra
34/78/134

Inak tie "zive" volumetricke mraky ktore zeru najviac vykonu su uplne TOP na ultra

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3947
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 29. Nov, 2018, 00:13

Per teba brzdí cpu.
Origins ide na mojej zostave na FHD ultra + 120% resolution scaler take render je vo vyššom rozlíšení - žiadne prepady pod 60.

Odyssey môže byť náročnejší ale nie až tak.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13105
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Št 29. Nov, 2018, 00:17

vacsinu casu to brzdi gpu..
nastavil som to ako ty v 1920/1200 a mam 26/70/110
Čo je mierne lepší výsledok ako máš ty..aj na obrázku hore stojí môj cpu mierne lepšie ako tvoj..tak nechápem z čoho usudzujem že mne brzdí tebe nie..
Píšeš že žiadne prepady pod 60 FPS nemás a hore dáš výsledok testu kde máš min 29 .. ľudia :-)

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2172
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Št 29. Nov, 2018, 00:51

este som tuto hru nekupil lebo zatial mam rozohrany far cry 5 tak mozno potom kupim ked dohram, ale pozeral som videa na youtube a osobne tam nevidim ziadny rozdiel v kvalite obrazu medzi high a ultra ale rozdiel vo fps je dost velky. co to hrate tak je tam aj realne vidiet nejaky rozdiel medzi high a ultra ze by to stalo za to obetovat fps?
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3947
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 29. Nov, 2018, 00:56

Per napísal:
Št 29. Nov, 2018, 00:17
vacsinu casu to brzdi gpu..
nastavil som to ako ty v 1920/1200 a mam 26/70/110
Čo je mierne lepší výsledok ako máš ty..aj na obrázku hore stojí môj cpu mierne lepšie ako tvoj..tak nechápem z čoho usudzujem že mne brzdí tebe nie..
Píšeš že žiadne prepady pod 60 FPS nemás a hore dáš výsledok testu kde máš min 29 .. ľudia :-)
Teraz neviem koho myslíš.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7420
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa stiv » Št 29. Nov, 2018, 04:05

kllr007 napísal:
Št 29. Nov, 2018, 00:13
Per teba brzdí cpu.
Odyssey môže byť náročnejší ale nie až tak.
Nemusi. Mne vyslo min fps 9 4k@ultra a gpu ide na 98% nonstop.

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13105
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Št 29. Nov, 2018, 09:05

@Klr myslel som Klaboora
ten bench tam je naprd..furt ine hodnoty..aj pocasie sa tam dokonca meni :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"