Forza Horizon 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2966
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 26. Okt, 2018, 20:37

MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

zakys
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Po 21. Máj, 2018, 06:47

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa zakys » So 27. Okt, 2018, 04:05

Tak aha no na tom najvacsom kruhovom objazde kym som ho 3x cely nepresiel mi to vzdy laglo a fps dropli , mam fix na 30 aby som nemal vyhodu v crossplatforme. Pritom komp stiha 5760 v tej hre btw netusite dokedy tito chlapici z Turn 10 zvyknu updatovat svoje hry? Lebo toto vyzera na dlhy proces :D

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2966
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » So 27. Okt, 2018, 06:40

Updaty na FH3 vychádzajú dodnes. Lock na 30 mi príde absolútne blbé riešenie ak ti PC zvláda 60. Ľudia na XOX hrajú tiež v 60.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10641
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 27. Okt, 2018, 21:49

Lock na 30 fps, aby nemal výhodu v closs-platformovom MP.......................... :hysterical:

Per napísal:
Pi 26. Okt, 2018, 20:06
de ste to kupili ? 70-100€ v store nedam ani bohovi za to
Nedaj.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » So 27. Okt, 2018, 23:28

Cdkeys.com zakladka 45E
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2966
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 30. Okt, 2018, 23:58

Stretol sa niekto s tým že niektoré autá nemajú "profilovku" ? Proste pri výbere auta nemám naň obrázok.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5258
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 31. Okt, 2018, 10:00

Stretol som sa stym, ze hra nevie naloadovat garaz, alebo zavod, len nacitava nacitava. To mam prosim pekne XBOX verziu, rozvnaky problem ako s FH3 na PC......
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1231
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Ne 02. Dec, 2018, 22:31

ja im uz mozem osrat vsetky tie hry zo storu

motorsport 7 som musel stahovat na 4x, lebo zakazdim to domrdal nejaky update/sa to zle stiahlo a nechcelo pustit

teraz som doinstaloval horizon 4, a nejde zvuk nikde okrem cutscen... na googli riesenie ziadne, vraj o probleme vedia a snad ho do par tyzdnov opravia :facepalm:
"Neznám případ, že by si někdo pomohl tím, že mluvil s policajty. Všichni toho později litovali. I tenhle bude." - Dfens

"Raz ma dokonca zvolili za richtára. Bolo to v blázinci, k úspechu mi pomohli hlavne hlasy samovrahov. Vo funkcii som sa udržal takmer týždeň. Keď anarchia v komunite nadobudla obludné rozmery, poslali ma z tej pakárne preč. Vraj som ohrozoval liečebný proces." - Milo Janáč

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10641
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 03. Dec, 2018, 15:06

Ja osobne okrem toho, že zabudnem stále vypnúť MSI AB nemám žiaden problém, dokonca mi resetuje nastavenia menej často ako pri FH3.
Inak ale fahčí fajn.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10641
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ut 04. Dec, 2018, 22:52

Inak, po poslednom update mi resetlo grafické nastavenia a prvý nástrel nevyvodil najlepšie FPS, tak som si prešiel všetky, dvakrát pretestoval každý, ktorý ma zaujímal cez ich benchmark a zapísal vždy najhorší FPS výsledok, spísal som to tu
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
v skratke som na 4k získal cca 22 fps na minime, 30fps v priemere a myslím, že až 40fps pri maximoch - každopádne limit mám na 60fps, takže inými slovami mám teraz 100% času stabilných 60fps s v podstate nebádateľnými kompromismi.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2966
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 04. Dec, 2018, 22:59

Ja na 1080 bežím na 1440p + všetko na maximum (vrátane 8x MSAA). Zbytočne tam tlačiť 4K s kompromismi (hlavne Dynamic geo je extreme must have ináč je viditeľny popin)
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10641
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » St 05. Dec, 2018, 11:55

Máme viac informácii o vplyve Dynamic Geo? Z DF porovnania rozdiel Extreme>Ultra je v podstate nebádateľný.

Tam mi vadí, že je potrebný reštart medzi zmenou, ale skúsim dnes vyšpekulovať nejaký test, myslím, že v dome, v ktorom teraz som ma to vyhodí presne tak, že vidím aj do diaľky, tak porovnám.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2966
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 05. Dec, 2018, 12:11

DF porovnanie ale robili len tu benchmark trasu. Tam popin na tráve ked ideš cez lúky neukáže. + Viem že ten extreme upravili neskôr v update lebo v pri release som mal rovnako všetko na max a keď som jazdil cez lúky tak proste som videl ako sa tráva objavuje pár metrov odomna. Po tomto udpate to už bolo v poriadku a teraz na max popin nevidim.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10641
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » St 05. Dec, 2018, 13:20

Opravili už aj Static, či ten je ešte stále nezmenený a funguje len na konzole? To by malo postihnúť 2D textúry (stromy) úplne v pozadí.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2966
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 05. Dec, 2018, 14:00

To človeče už neviem, popravde mne najviac vadil ten popin a sekave pohyby tieňov, ktoré ale ešte nefixli a asi ani nrfixnu.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"