AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15703
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 09. Sep, 2018, 15:56

20 minut v Prime ? Ak to ma v takom stave na VRM 90C, tak je to uplne dobry vysledok a nic neries. Ziadny bezny load ti taku zataz na VRM nespravi.

Užívateľov profilový obrázok
DesRe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 410
Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa DesRe » Ne 09. Sep, 2018, 16:17

90C ale spraví ,to" na VRM nie je chladenie ale akumulátor :D
Spoiler: ukázať
MB: GIGABYTE AORUS X470 Gaming 7 WIFI CPU: AMD Ryzen 7 1700 #4099Mhz #1.425V RAM: G.SKILL Flare X AMD 3466 MHz (14.15.14.30.44.1T) GPU: MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X SSD: Samsung 970 EVO 500GB ,Crucial P1 1TB ,Crucial MX300 275GB PSU: EVGA SuperNOVA 650 P2 (cable sleeving MDPC-X parakord) CASE: Be quiet! DARK BASE 900 black Monitor: AOC AG271QG Keyboard: K95 RGB Platinum MX Speed Mouse: IRONCLAW RGB WIRELESS / ROG Spatha Mouse pad: MOTOSPEED P40 atd.

RAD: Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper X-Flow 420 + XT45 280 Pumpa: EKWB EK-XRES 140 Revo D5 Glass CPU: HEATKILLER® IV PRO COPPER NI GPU: FC1080 GTX TF5 FAN: 5x be quiet! SilentWings 3 140mm PWM 1000rpm/1600rpm
NoteBook: Predator PH517-61-R54R

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3095
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa stanomx » Ne 09. Sep, 2018, 17:54

namňa vysoke napätie už,
šiel by som radšej na 3.9 1,2v tych par mhz je nanic
RAMMSTEIN

Užívateľov profilový obrázok
flanker
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2876
Dátum registrácie: Pi 23. Máj, 2008, 20:43
Bydlisko: Brno, ČR

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa flanker » Ut 11. Sep, 2018, 14:37

Zajímavé, za povšimnutí, stojí snad toto (konečně že by je uvedlo?):
https://www.techpowerup.com/247514/amd- ... sor-models
i7-5960X, i7-6700K, i7-4770K, i7-3770K, FX-9590, FX-9370, FX-8350, FY-8320,FX-8150,FX-8120, A10-7870K, A10-7850K,A10-6800K, A10-5800K, A8-5600K, A8-3870K@3740 MHz, A8-3850, AMD Phenom II x4 980 BE, AMD Phenom II x4 975 BE, AMD Phenom II X6 1100 BE@4314 MHz,Phenom II x6 1090T BE, Phenom II x4 970 BE, Phenom II x4 965 BE C3,AMD A64 x2 4600+ EE,AMD Phenom II X2 560 BE@4000 MHz, Athlon 64 3200+/ 3000+ (939/s754), Intel i7-3930K, Intel Core i7 980X@4550 MHz, core i7 2600K@4950 MHz, :-)

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa ericc64 » Ne 16. Sep, 2018, 09:41

Tak 4Ghz dava moj kusok pri 1,25V 1hod Prime. 4,1Ghz potrebuje tych cca 1,36V a 4,2Ghz uz isiel na 1,42V a po 20min to padlo, takze by potreboval este asi viac, to nema vyznam. Pouzivam ho teda na tych 4 Ghz tam su aj pekne teploty :) Doska cca 80C a CPU 70C v prime, pri beznom hrani je to daleko menej.
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

mazal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ne 30. Sep, 2018, 17:10

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa mazal » Ne 30. Sep, 2018, 17:57

nedavno som kupil ryzen 5 2600 ale ked ho dam do dosky asrock a320m-hdv vobec nejde nenacita sa nic len ukazuje ze ziadny signal ale ked dam iny procesor tak ten ide pritom bios podporuje tento procesor a uz som skusal aj inu dosku od gigabyte a aj tam to iste neviete co s tym?

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3942
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa eSsay » Ne 30. Sep, 2018, 22:48

Aký iný procesor si skúšal do tej dosky ?? Napíš tu celú komplet zostavu.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+

mazal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ne 30. Sep, 2018, 17:10

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa mazal » Ne 30. Sep, 2018, 22:59

eSsay napísal:
Ne 30. Sep, 2018, 22:48
Aký iný procesor si skúšal do tej dosky ?? Napíš tu celú komplet zostavu.
no do tej asrock som skusal A6 9500 ..zdroj FEEL1 ATX 500W 8gb ram gtx 1060 6gb a ten ryzen s doskami

Užívateľov profilový obrázok
Pavoluhliarik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: Ne 23. Nov, 2008, 19:34
Bydlisko: Divinka

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa Pavoluhliarik » Po 01. Okt, 2018, 06:29

Od biosu P4.80 podporuje doska ten procesor
Spoiler: ukázať
CPU-i9 9900K,Cooling-Be quiet 280,Mainboard-Asus Maximus XI Hero,Pamäť-kingston hyperx predator ddr4 3000 32Gb,Grafika-Asus strix 2080ti oc 11gb,Zdroj-Corsair HX1200W,HDD-M.2 Samsung 970 evo 1Tb,M.2,Samsung 970 evo 250Gb,M.2,Monitor-Asus swift rog PG279G,Skriň- Evga DG 84,Mobil-IPhone 7,Router-MikroTik RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN

mazal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ne 30. Sep, 2018, 17:10

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa mazal » Po 01. Okt, 2018, 19:32

Pavoluhliarik napísal:
Po 01. Okt, 2018, 06:29
Od biosu P4.80 podporuje doska ten procesor
hej viem ze podporuje myslim ze od 4.70 aspon tak maju na stranke ale vobec to nejde a ani na druhej doske

Užívateľov profilový obrázok
Pavoluhliarik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: Ne 23. Nov, 2008, 19:34
Bydlisko: Divinka

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa Pavoluhliarik » Po 01. Okt, 2018, 20:14

mazal napísal:
Po 01. Okt, 2018, 19:32
Pavoluhliarik napísal:
Po 01. Okt, 2018, 06:29
Od biosu P4.80 podporuje doska ten procesor
hej viem ze podporuje myslim ze od 4.70 aspon tak maju na stranke ale vobec to nejde a ani na druhej doske
Tak je možná chyba v procáku.Ináč podla stranky vyrobcu dosky podporuje ryzen 2600 od verzie biosu 4.8
Spoiler: ukázať
CPU-i9 9900K,Cooling-Be quiet 280,Mainboard-Asus Maximus XI Hero,Pamäť-kingston hyperx predator ddr4 3000 32Gb,Grafika-Asus strix 2080ti oc 11gb,Zdroj-Corsair HX1200W,HDD-M.2 Samsung 970 evo 1Tb,M.2,Samsung 970 evo 250Gb,M.2,Monitor-Asus swift rog PG279G,Skriň- Evga DG 84,Mobil-IPhone 7,Router-MikroTik RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN

mazal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ne 30. Sep, 2018, 17:10

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa mazal » Po 01. Okt, 2018, 20:47

tak neviem uz od ktorej verzie viem ze som to pozeral ale to je jedno lebo na doske je verzia 4.80 takze tak ci tak by malo ist ale nejde

Užívateľov profilový obrázok
Pavoluhliarik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: Ne 23. Nov, 2008, 19:34
Bydlisko: Divinka

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa Pavoluhliarik » Po 01. Okt, 2018, 22:20

tak neviem uz od ktorej verzie viem ze som to pozeral ale to je jedno lebo na doske je verzia 4.80 takze tak ci tak by malo ist ale nejde
[/quote]

Sú tam dva ryzen5 pro2600 a ryzen5 2600 ten pro je od 4.8.Tak potom už len procák ak je nový tak reklamuj.
Spoiler: ukázať
CPU-i9 9900K,Cooling-Be quiet 280,Mainboard-Asus Maximus XI Hero,Pamäť-kingston hyperx predator ddr4 3000 32Gb,Grafika-Asus strix 2080ti oc 11gb,Zdroj-Corsair HX1200W,HDD-M.2 Samsung 970 evo 1Tb,M.2,Samsung 970 evo 250Gb,M.2,Monitor-Asus swift rog PG279G,Skriň- Evga DG 84,Mobil-IPhone 7,Router-MikroTik RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN

mazal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ne 30. Sep, 2018, 17:10

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa mazal » Po 01. Okt, 2018, 22:55

no ja nemam pro iba 2600 a je npvy tak uz som pisal aj na reklamaciu vcera ale zatial nic hlavne ze do 24 hod mali dat vediet

//mazal necituj posledny prispevok - yesper

Užívateľov profilový obrázok
JurajSlovakID
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 525
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: AMD RYZEN 2700X, 2600X, 2700, 2600

Príspevok od užívateľa JurajSlovakID » Pi 05. Okt, 2018, 13:06

Mam novy 2600X, aj pri napati 1.57 nejde cez 4.2 hranicu, je to normalne?
PC: CPU: RYZEN 3900X @ 4350 1.28V @ 24vlakien, Chladic Kraken X72, RAM: G.SKill Tritent Z 4400CL18 RGB @ 3800CL15 CR 2T, GFX: 2X AMD Vega64, MB:asus hero VII X470, M.2 SSD Samsung 970 PRO 500GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"