4ka - Štvrtý mobilný operátor

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 13. Jún, 2018, 22:03

Ja sa pohybujem predsa. Ide o to,že prídem na miesto,napr krčma..je tam LTE..dám niečo ťahať,pustím YouTube vo fullhd a prehodí mi to na 3g,ani o Tom neviem..to je celá pointa

Roaming vypínať nebudem,pohybujem sa dosť na miestach kde nie je LTE..tam samozrejme nič veľké netaham,ani notvaram videá. Len som online

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 01. Aug, 2018, 10:35

Všimli ste si zmeny v paušáloch? Riadne pritvrdili. Napr 100 min. do všetkých sieti a nekonecne data za 8€...
Predtým tam bolo 10GB

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7048
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa shiro » St 01. Aug, 2018, 11:10

Co z nekonecnych dat, ked...vid tvoj predosly prispevok.

A to je problem vsetkych operatorov. Bud vyborne pokrytie, ale data na prd. Alebo kvantum dat, ktore nemas poriadne ako vyuzit, lebo smejdove pokrytie - kazdu chvilu roaming, pady na 3g, apod. Takze max. marketingovy efekt, wau mam 300GB dat / nekonecno. Real vyuzitie vsak otravuje, clovek aby vkuse sledoval, daval pozor.... :(
Sa divim ze vobec maju odvahu takto fungovat. Sak by som sa bal, ze iba nastvem ludi.

Na nejake neobm. minuty do vlasnej siete im kaslem. Este aby som si v 2018-tom musel sledovat, ze ci nahodou nevolam do inej siete.
Mi to pripomina, ako sme sa kedysi smrtelne bali zapnut si na mobiloch internet. Ale to bolo v roku 2000....
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2264
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 01. Aug, 2018, 12:50

Ale plati to len na mesiac
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 01. Aug, 2018, 12:54

Shiro,ja nemám s operátorom žiadny problém už rok...nikdy nemal problém.sa mi niekto dovolať. Akurát vypínam 3G v telefóne.. a keď už ho zapnem,tak stojím na mieste a viem že nebudem nič veľké ťahať..


Max..akože aktivácia,alebo len tento mesiac to funguje? Síce mne je to jedno ,keďže už mám doma.wifi

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2264
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 01. Aug, 2018, 16:59

Akcia plati do 1.9.2018, dali to vlastne na 2mesiace ako zacali prázdniny aby trosku ludi nalakali
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1857
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Sky » St 01. Aug, 2018, 17:41

CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4191
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 16. Nov, 2018, 10:25

funguje vam automaticke dobijania pausalu na 4ke? manzelka k nim presla pred dvoma mesiacmi, zatial sa pausal neobnovil an raz normalne, vzdy musim cez tu ich zonu vypinat a znovu zapinat obnovenie
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6475
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa ericc64 » Pi 16. Nov, 2018, 10:32

Pokial tam mam kredit, tak sa mi vzdy sam obnovil, nemal som nikdy problem. Mam Slobodu 100+ . Teraz mi prisal SMS ze za 2dni mi konci pausal a mam si nezabudnut dobit kredit, lebo tam nemam :) Ale priatelka mala aktivovane Giga a raz jej to tiez zblblo ze jej to neobnovilo samo a musela rucne.
AMD ITX Rig → MB: MSI B450I Gaming Plus AC CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 4150 MHz + Noctua NH-D14 @ Black + 2x Noctua NF-A12x25 RAM: 2x8GB G.SKILL Flare X 3200 MHz CL14 @ 3466 MHz CL14 VGA: Sapphire Nitro+ RX 580 8GB @ 1411/8000 MHz + Raijintek Morpheus II Black + 2x Noctua NF-A12x25 SSD: Crucial MX500 500GB M2 PSU: Corsair HX 850 Platinum CASE: ???? LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Pi 16. Nov, 2018, 10:38

ja mam tiez Sloboda 100+. Mesacne mi automaticky stiahnu z karty 8€ a nasledne sa program dobije..nic nemusim robit

PetoBB
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 169
Dátum registrácie: Ut 27. Sep, 2016, 23:42

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa PetoBB » So 17. Nov, 2018, 01:39

Automatické dobíjanie kreditu z kreditnej karty mám nastavené pri poklese kreditu pod 1e na 3 rodinných číslach, funguje to absolútne spoľahlivo. Ešte sa mi za cca. 2 roky nestalo, aby to zlyhalo.
i7 6700k 4,4 GHz + Noctua NH-D14 + 2x Noctua NF-S12A PWM, 16GB DDR4 Corsair 3 GHz, Gigabyte Z270-X Gaming 5, Gainward GTX 1080 Phoenix (Bios GLH), SSD M.2 Samsung 960 Pro 512 GB + Sata 850 Evo 1 TB, Seasonix SS-1000W Platinum, Cooler Master K280 + 2x Noctua NF-S12A PWM, 4x FHD 24" Monitory, Win 7 Pro 64bit, router Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN
2x Lenovo T430 i7 a i5, 8GB DDR3, Samsung 850 Evo 256GB, Win 7 Pro 64bit

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 678
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Po 19. Nov, 2018, 13:13

Mne to funguje, najprv si stiahne peniaze s kreditky, potom sa obnovi balicek

Užívateľov profilový obrázok
Ghost
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 829
Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Krasno Nad Kysucou

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Ghost » Pi 22. Feb, 2019, 22:59

Ahojte.

Ake su aktualne skusenosti so 4kou? Zenu chcem z o2 presunut do 4ky. Potrebuje mesacne tak 100-150min + by som dal 1GB balik (3G rychlost jej staci). Byvame mimo 4G pokrytia 4ky.
Ako je to s narodnym roamingom? Nerobi to problem s prepinanim?

Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7570
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa newmi » Ne 24. Feb, 2019, 00:17

Ja osobne s tym problem nemam. Aspon teda pri datach. Moc netelefonujem. Ale nespozoroval som problem ani tam.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 25. Sep, 2019, 18:32

kukam ze 4ka dala volne data uz aj v orange..masaker
napr za 8€ teda dostanete 100minut volania a 10GB dat kdekolvek..

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"