Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Ďalší výmysel z Číny s vysúvacím foťákom (predný aj zadný) ďalej 6.4" OLED displej, zaoblené hrany, 1080p rozlíšenie, Snapdragon 845, 8GB RAM, 256GB úložisko, dual-sim, 3730mAh batéria.
Som zvedavý, ako dlho vydrží ten vysúvací mechanizmus, keď si nastavím odomykanie telefónu cez identifikáciu ksichtu pomocou foťáku. Zakaždým, keď chcem odomknúť fon, tak sa foťák musí vysunúť
Naposledy upravil/-a eSsay v St 20. Jún, 2018, 18:28, upravené celkom 1 krát.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+
1- selfie kameru som pouzival naposledy pred 5 rokmi, nemam 15 aby som si robil selficka.
2- naco odomykanie tvarou ? ved to je tak neprakticke. Lahsie je fungerprint a ak ho telefon nema tak vzor. Vzdy mi aj cele IRIS prislo onicom. Vzor mam prstom zadany za desatinu toho co sa snazi telefon odomknut tvarou.
jezis to ale neni ani fotak, tam staci vytlacit fotku cloveka.
Tieto telefony si ludia nekupuju do business, ide o jednoduche zabezpecenie aby sa mi niekto nehrabal v telefone v praci, alebo ked pride navsteva s deckami. Tam netreba co najvyssiu bezpecnost ale staci jednoduchy zamok a hotovo.
ok, no to nic nemeni na tom ze je to pomale, musis na to kukat, svieti ti cervena dioda do oka.
Za mna jednoduchy fingerprint vzadu na telefone a mozem cele ich iris snimanie kaslat spolu so selfie kamerkou co len zabera miesto.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+
ok, no to nic nemeni na tom ze je to pomale, musis na to kukat, svieti ti cervena dioda do oka.
Za mna jednoduchy fingerprint vzadu na telefone a mozem cele ich iris snimanie kaslat spolu so selfie kamerkou co len zabera miesto.
Pomale to nie je, v pripade, ze mas telefon na stole alebo v stojane je to urcite rychlejsie ako snimac otlackov vzadu.
Príspevokod užívateľa stiv » St 20. Jún, 2018, 10:53
Ked ho mam na stole tak nebudem stale kreslit vzory ako... Nepouzivam ziaden lock lebo je to neprakticke a zdlhave. Telefon nestratim ani mi ho neukradnu /verim/.
A urcite sa s nim nebudu hrat nejake deti na navsteve lolo.
Jop, telefón vyzerá fajn ešte keby do displeja integrovali senzor odtlačkov..... tak ako bude mať VIVO Nex.
Kresliť vzory a aj senzor odtlačkov umiestnený vzadu sú sprostosti.
SONY napr. tiež bolo jedinou (?) firmou, ktorá mala senzor odtlačkov na bočnom tlačidle, čo bolo fakt výborné riešenie, ale napokon aj oni prešli na tú zadnú stranu
Mal som IRIS na lumii, mam Iris na S8 ale samozrejme nikdy som to nepoužíval len preto lebo to hejtim. Nie, ja ti nepoužívam lebo je to neefektívne , zdĺhavé, neergonomicke.
Essay Ono je úplne jedno kde ten fingerprint je, vždy je to lepšia možnosť ako IRIS.