facebook messenger app
facebook messenger app
Zdravim, mam problem s messengerom, kedysi mi po precitani spravy na webe zmizla notifikacia v telefone, posledne tyzdne mi to tam ostava a musim to manualne mazat. Skusal som reinstal appky, ziadna zmena. Mam Nexus 5. Viete poradit co s tym ? Vdaka. 

Spoiler: ukázať
- uNfEiL
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 21. Mar, 2014, 01:05
Re: facebook messenger app
To je asi normálne... Ja keď si prečítam FB správu na PC a potom zapnem wifi na mobile, automaticky sa mi zapne messenger a hneď mi pípajú všetky správy (aj prečítané) od posledného vypnutia wifi. Takže asi 1 minútu len sledujem "akože neprečítané správy (samozrejme som si ich prečítal na PC)". Má ešte niekto podobný problém? Poprípade nejaké riešenie?
Naposledy upravil/-a uNfEiL v So 19. Apr, 2014, 23:02, upravené celkom 1 krát.
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1
Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1
Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White
no ja mam net na telefone nonstop a donedavna mi to automaticky mizlo v notifikacnej liste (po precitani na pc), tak neviem co s tym porobili..
jo, presne aj ja som si to vsimol v poslednych tyzdnoch, a tiez som robil reinstall a nepomohlo. Takze to vyzera na nejaky bug v update, lebo urcite to nerobilo predtym
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
- Kontaktovať užívateľa:
ano to robi vsade, robilo mi to aj na galaxy s3 a aj na novom note3
PC:
takze zjavne bude treba pockat na nejaky update, dikes za odpovede 

- Papek
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
- Kontaktovať užívateľa:
Trochu oživím túto tému. Neviete kde vypnem upozorňovanie na aktivitu "Janko Hraško added to his day" v Messengeri? Zakaždým keď si niekto pridá nejakú blbosť do ich dňa /či jak to FB volá/, tak mi to vyskakuje ako upozornenie... Fakt by som prijal, keby existoval jednoduchý chatovací messenger bez kopy tých sprostostí ako fotka dňa, video dňa, a každej jednej chobotiny ktorá sa udiala.
flylo... you gotta help me man.
si stiahni messenger lite, to je bez vsetkych tychto blbosti
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ved mas messenger lite, dokonca aj taky co integruhe fb messenger, whatssap, telegram a ine protokoly
- Papek
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
- Kontaktovať užívateľa:
Pardon, zabudol som napísať pre iOS :-/ tam Messenger Lite nie je
flylo... you gotta help me man.
- Per
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
neblbne vam messneger?
- Per
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pouzivate www.messenger.com ?
fajna nahrada fb chatu,ked ste na pc..akurat neviem ci je to tym,ze som presiel z FF z CHRome..ale prestalo si to pamatam,nastavenia,aby sa zobrazovali desktop notifikacie..
fajna nahrada fb chatu,ked ste na pc..akurat neviem ci je to tym,ze som presiel z FF z CHRome..ale prestalo si to pamatam,nastavenia,aby sa zobrazovali desktop notifikacie..
- shiro
- najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
- Kontaktovať užívateľa:
pouzivam uz niekolko rokov. v pohode .
Ryzen 7 3700X, 16GB DDR4-3600, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB