Subnautica

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Feb, 2018, 21:08

da sa to aj do kvetinaca dat? tie melony atd som zjedol..nesekal som do toho..mohlo ma to napadnut
Naposledy upravil/-a Per v Št 01. Feb, 2018, 22:05, upravené celkom 1 krát.

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4368
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shajek » Št 01. Feb, 2018, 21:13

nemam len material. Problem je ze sa ani neviem poriadne orientovat kde som bol a kde som co nasiel :D
napr mam plany na monitorovaciu miestnost, ale nemam ju kam dat :D kde sa ma postavit ? do coho ? a ako to ziskam ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Feb, 2018, 21:22

sak pod vodu hocde :D ale musi byt prepojena s tou univerzalnou miestnotou

aky material ti chyba ?

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4368
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shajek » Št 01. Feb, 2018, 21:31

hej, ta "univerzalna miestnost" ma zaujima :D
ako som pisal, olovo, striebro najviac .. kremen, med, titan, toho mam plnu rit
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Feb, 2018, 21:48

hladaj pieskovcove sutre..v nich je striebro,zalto,alebo olovo..

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4368
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shajek » Št 01. Feb, 2018, 22:20

no a ta univerzalna miestnost ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Feb, 2018, 23:04

Ako sa uz pisalo,hladaj po dne,po vrakoch,aj okolo nich..aj v aurore je kopa veci.. nie som si isty,ci su tie veci furt na rovnakych meistach,alebo je prostredie nahodne generovane pri kazdej novej hre..viem ze ked som skusil novu hru,drblo mi to zakl.modul inde..ale uz som neskumal,ci je iny aj ocean ..
a aj keby bolo..nezapamatal by som si kde som co nasiel..

le frog tie kvetinace nic neriesia ale..sak si so sebou nic nevezmes poriadne..flaska filtrvanej vody ma obash 50

ten kyklop pritahuje leviatanov snad z druhej strany oceanu...teraz som nepresiel ani kilometer a napadol ma jeden standardny a o chvilu dva ghost lev. hlavne ze som bol takmer na hladine..

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1110
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Pi 02. Feb, 2018, 01:08

Univerzalna miestnost je na plavajucom ostrove, tie 3 zakladne, treba vsetko oskenovat.
Kiklop podla rychlosti emituje hluk, ktory laka prisery, cize cim rychlejsie, tym horsie.
Ak si zjedol melony, zober cibulovy strom zo skalneho ostrova.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Pi 02. Feb, 2018, 01:21

ja uz mam v crepnikch tie stromy z ostrova

hej generuje..idem len strednou rychlsotou..ale asi budem zapinat tichy rezim..i ked to zerie ako fras..aj ked mam obe vylepsenia motora..tie su teda dost onicom,ani nevidim rozsiel

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7049
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 02. Feb, 2018, 10:28

Per napísal:
Št 01. Feb, 2018, 12:19
Tak si popritom prešiel potom. Ten jaskynný komplex kde je aj tá kyselina. Treba sa pozerať aj pod seba občas..nájdeš veľkú dieru..tam už sú iné príšerky ale ..Diera je cca v hĺbke 900m. Ja som tam zastal so Seamothom a plával som dole,bez klzaka😀 Je tam teplo,takže som skoro skapal..inak ako bez ponorky sa tam ale nedostaneš...Tipujem že tadiaľto sa dá dostať aj ďalej..ale s ponorkou,iným smerom..Síce si neviem predstaviť,trepať sa tam na Kyklopovi,ale dnes skúsim..
To zelene to je Lost River som zistil. Netusim, mozno som siel dnuka inakade, ma to niekolko vchodov. Vlizeol som dnu pri takej velkej kostre s dvoma mimozemskymi "senzormi" ci ako mi ich skener oznacil. A tam som sa bil s tym Warperom.
shajek napísal:
Št 01. Feb, 2018, 14:43
a na tom ostrove ste boli ? :D tam kde to chce iontovu kocku po mne, a nasiel som tu fialovu dosticku
To je ktory? Ostrovy su dva. Jeden z alien delom na severe, druhy s dvoma zakladnami Degasi na vrcholkoch kopcov a jednou pozemnou na juhu.
Vcera som sa dostal dnu do toho alien dela. Daju sa tam najst ion kocky, je ich niekolko. Delo sa vypnut neda, lebo som infikovany. Pocitam, ze to pojde na koci hry, resp. pribehu.
Per napísal:
Št 01. Feb, 2018, 16:27
shiro,skusam prave postavit termalny reaktor pre kyklopa..som zvedavy ako to bude dobijat baterky
inak preco sa neprestahovat komplet do Kyklopa? sak tam je miesta habadej..budes ako kapitan Nemo
tak nic,filter na vodu sa tam neda postavit..okrem neho ale vsetko
to niekde zvonka a potom prenasacom do kyklopa? som zvedavy
skusal som aj bioreaktor, nevojde sa do kyklopa
Nestahovat sa tam prave preto - dobijanie clankov, voda, suroviny...tiez nebyvas v aute ale v byte :-)
Le_Frog napísal:
Št 01. Feb, 2018, 18:49
Nevies tam dat jednu zahradku a tam nasadit nieco? Ja mam na zakladni 2 policka a dava mi to aj vodu aj jedlo, kludne jedno policko staci s prehladom.
co tam mas zasadene? je to to vnutorne policko dnuka v zakladni?
shajek napísal:
Št 01. Feb, 2018, 19:02
dajte nejaky navod :D mne uz buchol reaktor davno, a nemam stale ani protiradiacny oblek, ani monitorovaciu miestnost ani nic take ....
mam akurat klzak, a nejake blbosti, propulsne delo, plany na ten Seacosi .... ale bol som na tom ostrove, mam tu tabulku, mam nejaky diamant, ale chyba mi olovo, striebro a tak
seamoth (miniponorku) si postav isto. inac sa nedostanes do hlbsich casti, kde nazbieras materialy na pokrocile veci.
treba explorovat, behat, lootovat, rozbijat skalky na dne a v jaskyniach, chodit do vrakov, skenovat fragmenty...jedine tak ziskas nove plany na veci a nove suroviny, bez toho nic nevyrobis.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1110
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Pi 02. Feb, 2018, 11:02

Ano, vnutorne policko na pestovanie rastlin, obdlznikove. Naskenoval si ho na strednej zakladni Degasi (tej dole). Tam rastu aj melony, to tam nasadte. Alebo cibulovy strom, je ich plny ostrov na plazi smerom k tvojmu zachrannemu modulu.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Pi 02. Feb, 2018, 11:35

pestovt mozes aj v crepnikoch a tie sa vojdu aj do kyklopa..

shiro : ja uz neviem kde to jde,ale mam nad tou dierou bojku,tak napisem akym smerom je asi

termalny generator musis vyskumat ako modul do kyklopa..ale je naprd..asi treba byt v lavovej oblasti

nabijacku clankov mam namontovanu priamo v kyklopovi..ale este som ju neskusal..je to sice nelogicke,aby to dobijalo,ale uvidim :D

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1110
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Pi 02. Feb, 2018, 11:40

Nabijacka na Kyklopovi funguje, ale cerpa energiu z clankov kyklopa.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12520
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Pi 02. Feb, 2018, 11:47

hej,cize co najbijes,to minies :D ten kyklop je potom uplne na hovno,kedze ak idem bez ticheho chodu,napadne ma kazdu chvilu obluda aj na hladine..alebo som mal len smolu ? nezda sa mi..mozem este skusit ist slimacim tempom :)

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7049
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 02. Feb, 2018, 11:55

sak namontuj tri nabijacky do kyklopa = 6 clankov. Kyklop potrebuje 6 clankov.
a potom, ak dobre rozmyslam, potrebujes 3 sady po 6 clankov v kyklopovi, vsetky plne nabite, aby si mohol len prehadzovat medzi motorom a nabijackami = perpetum mobile :-)

ked plavam pri hladine, je fuk ci seamoth ci kyklop, nic na mna neutoci. len sem tam ti obrneni zraloci, ked ma prenasleduju. ale to je nic.
shiro : ja uz neviem kde to jde,ale mam nad tou dierou bojku,tak napisem akym smerom je asi
stlac v hre tusim F1 ci F3 a v menu napravo hore mas camera coordinates ;-)
termalny generator musis vyskumat ako modul do kyklopa..ale je naprd..asi treba byt v lavovej oblasti
treba, v popisku je to napisane, ze meni teplo z okolia na prud.

Inac bacha aj na kyklopov sonar, celkom dost to zerie. nie ako ten na seamothovi, co zerie 0.0 nic energie. siel som s nim kilometer a zozral 50% stavy kyklopa.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"