Kingston 1GB 533MHz vs. 667MHz

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Kingston 1GB 533MHz vs. 667MHz

Príspevok od užívateľa BaM » St 11. Okt, 2006, 19:02

Ktora ramka je lepsia ? ta rychlejsia aj ked ma horsie casovanie?
(je to do notasa, CPU core duo.)

Kingston 1 GB 533MHz PC2-4300 DDR2 CL4.0 (4-4-4) SO-DIMM
Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL4.0 (5-5-5) SO-DIMM
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kingston 1GB 533MHz vs. 667MHz

Príspevok od užívateľa Bdurex » St 11. Okt, 2006, 19:46

BaM napísal:Ktora ramka je lepsia ? ta rychlejsia aj ked ma horsie casovanie?
(je to do notasa, CPU core duo.)

Kingston 1 GB 533MHz PC2-4300 DDR2 CL4.0 (4-4-4) SO-DIMM
Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL4.0 (5-5-5) SO-DIMM
Uz ked tak bysom bral tu druhu...hoci casovanie je horsie,ale ked ches taktovat to je asi lepsia moznost.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » St 11. Okt, 2006, 20:08

Ale ked do notebooku tak sa to taktovat asi nebude tak zober tu prvu a mas pokoj je lacnejsia a casovanie nieje na skodu.
djk@k@du ! oNLy All

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » St 11. Okt, 2006, 20:31

no taktovat urcite nebudem
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Užívateľov profilový obrázok
miseno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2018
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Brno/Blawa

Príspevok od užívateľa miseno » St 11. Okt, 2006, 21:25

ak ten notas bude moct slapat s frekvenciou 667MHz ber tu, ved tu na fore uz to tu bolo riesene
dell noťas

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » St 11. Okt, 2006, 22:11

riesene to bolo ale akosi nedoriesene, doska bude podporovat aj 667MHz
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"