USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

Caute kupil som za telekomacky router ( ZTE Speedport Entry 2i ) koli usb portu router TP-LINK Archer C2 AC750 ,aby som nan mohol pripojit tlaciaren HP LaserJet Pro M1132 MFP , ktora je aj podporovana pre tento router , ale nemozem to ani za svet spojazdnit .

Svojim PC som pripojeny na router TP-link kablom a ostatne notebooky cez wifi .

PS : Z telekom routra mi ide net do TP-link
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 998
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa 4040 »

Nainštaloval si USB Printer Utilitku ?Pretože cez ňu si pripojíš tlačiareň.
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

Skusal som ale nic nenajde
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 998
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa 4040 »

Máš aktuálnu verziu firmware na routri ?
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

asi pred pol hodinou som aktualizoval na najnovsi , ale nepomohlo

Momentalne tam je : 0.9.1 5.0 v0032.2 Build 170228 Rel.38431n
Co je najnovsi .
4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 998
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa 4040 »

Čo máš napísané v System Tools-Firmware Upgrade ?Hardware a firmware verziu ?Ak klkneš v utilitke na Configure server, čo tam máš?
Nie je tam tlačiareň na výber ?
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

Toto : Firmware version:0.9.1 5.0 v0032.2 Build 170228 Rel.38431n

Hardware version:Archer C2 v1 00000001

A ked kliknem v tej ulite Configure server , tak mi len otvori hlavnu stranku konfiguracie routra
4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 998
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa 4040 »

Firmware je aktuálny http://www.tp-link.com/us/download/Arch ... l#Firmware.
Skús tu utilitku odinštalovať a stiahni si najnovšiu zo stránky.Tak sa má tlačiareň zobraziť:https://s9.postimg.org/uhnveikyn/TP-_Link.png
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

Ved firmware mam najnovsi 170228 a tu ulitku som neinstaloval z cd ale stahoval som ju z tej stranky vyrobcu
4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 998
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa 4040 »

Napísal som , že je aktuálny.
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

Prepac som to tak pochopil podla toho linku priamo na firmware co si za tym poslal
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

Nemate niekto nejaky dalsi napad ?
macejd
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 145
Dátum registrácie: So 06. Jún, 2009, 20:20
Reputácia: 0
Bydlisko: Žilina

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa macejd »

možno skúsiť prehrať aj firmware tlačiarne
Používateľov profilový obrázok
martin0134
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 353
Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa martin0134 »

Tak som urobil aj to a ani to nepomohlo , ja uz fakt neviem .... Ma to router podporovat a nejde to :furious:
4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 998
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27
Reputácia: 0

Re: USB tlaciaren cez TP-LINK Archer C2 AC750 nejde zdielat

Príspevok od používateľa 4040 »

Skúsil si pripojiť tlačiareň k PC, nainštalovať ovládač a potom zapojiť tlačiareň na TP-Link ?

Návrat na "Siete"