Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1541
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » St 06. Dec, 2017, 16:13

Zdravím, chcem sa vás spýtať či nepoznáte nejakú "krabičku", ktorá by vedela spojiť repro 2.0 (štúdiové monitory) so subwoferom aby to bola prakticky konfigurácia 2.1

Predpokladám, že reciever je asi na toto určený ak sa mýlim tak ma opravte, ale či existuje aj niečo úplne malé.
Spoiler: ukázať
MB:Acrock Z77 Extreme 4, CPU:Core i7 3770k 3,5GHz, RAM:2x4GB Kingston HyperX Black 1600MHz@1833MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE:NZXT BETA EVO PSU:Corsair VX-450W,
GPU:AMD/ATi HD5770 1GB MSI, SSD: Kingston V200 128GB HDD:WD 1TB RED SATA,Samsung 1TB, Samsung 750GB, Samsung 250GBLCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
BiFino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 985
Dátum registrácie: So 19. Jan, 2013, 18:24
Bydlisko: Bratislava

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa BiFino » St 06. Dec, 2017, 22:17

Nemajú tvoje monitory možnosť sub out?
Spoiler: ukázať
CPU: i7 - 8700K (delid) OC 5,1 GHz
MB: MSI Z370 gaming M5
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
VGA: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X TRIO
HDD: 1 TB + 2x 3 TB raid0 + Scythe Himuro
SSD: Samsung 960 evo 1 TB + vlastné pasívne chladenie
PSU: SF golden king 550W
Case: FRACTAL Define R5 Black + 5x 140 fan
CPU cooler: SCYTHE Mugen 5 Rev. B
Monitor: ASUS ROG Swift PG278Q
Myš: steelseries Rival 310
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: Steelseries DEX

Užívateľov profilový obrázok
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1541
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » St 06. Dec, 2017, 22:48

Je to len čisto teoretická otázka, pretože hľadám spôsob ako mať čo najlepšie repro s tým, že mám rád aj hlboké tóny, ktoré mi reprodukuje asi len subwofer.

Chcel som kúpiť subwofer Jamo SUB 210 a k tomu nejaké štúdiovky, ktoré budú aj vzhladovo sedieť k nemu.
Spoiler: ukázať
MB:Acrock Z77 Extreme 4, CPU:Core i7 3770k 3,5GHz, RAM:2x4GB Kingston HyperX Black 1600MHz@1833MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE:NZXT BETA EVO PSU:Corsair VX-450W,
GPU:AMD/ATi HD5770 1GB MSI, SSD: Kingston V200 128GB HDD:WD 1TB RED SATA,Samsung 1TB, Samsung 750GB, Samsung 250GBLCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2642
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa Jednoduska » St 06. Dec, 2017, 23:29

Ahoj :)

Ja sice koli inemu ucelu ale kupil som nedavno za 20 tuto na fore Creative Xfi bla bla externu zvukovku. na Bazosi mas tiez.

Tuto je nova:
https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... .htm?o=101

Nehovorim ze to je najlepsie riesenie ale skusil som zo srandy a funguje to, uplnou nahodou mam doma yamo sub 200, a zapojis to normalne do zvukovku cez redukciu jack a bavi to. satelity mam Esi Unik 4.
Spoiler: ukázať
MB ASUS Z87-PLUS CPU i5 - 4670K GPU ASUS STRIX 980 SSD Intel 330 180GB HDD WD Green 2TB and some other not important stuff...

Užívateľov profilový obrázok
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1541
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » So 09. Dec, 2017, 14:10

Chcel som by som využiť zvukovku čo mám Creative SB X-Fi. Tam by to išlo pripojiť aj zvlášť a manuálne si doregulovať hlasitosť SUBu a aj monitorov ale zasa by som chcel aby som si mohol jednoducho pripojiť k tomu napr. mobil a počúvať z neho.
Spoiler: ukázať
MB:Acrock Z77 Extreme 4, CPU:Core i7 3770k 3,5GHz, RAM:2x4GB Kingston HyperX Black 1600MHz@1833MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE:NZXT BETA EVO PSU:Corsair VX-450W,
GPU:AMD/ATi HD5770 1GB MSI, SSD: Kingston V200 128GB HDD:WD 1TB RED SATA,Samsung 1TB, Samsung 750GB, Samsung 250GBLCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1099
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa KocuR » So 30. Dec, 2017, 12:46

Ked mas stereo zvukovku, tak ti staci kupit cinch rozdvojky, ked mas surround zvukovku, pripojis to osobitne. Mobil si pripojis do line in. Aj ked nejak nechapem preco by si pustal hudbu z mobilu ked mas pred sebou PC...

Užívateľov profilový obrázok
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1541
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » So 30. Dec, 2017, 19:39

Už som si to vyriešil. Čo mi napísal Jednoduska tak to je riešenie ale nakoniec som kúpil komplet repro 2.1 takže som to už potom neriešil.

O tom, že sa to dá napojiť na zvukovku viem, len som chcel aby som mohol ešte BT receiver napojiť a hrať hudba bez toho aby bol počítač zapnutý kde by to bolo zapojené.
Spoiler: ukázať
MB:Acrock Z77 Extreme 4, CPU:Core i7 3770k 3,5GHz, RAM:2x4GB Kingston HyperX Black 1600MHz@1833MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE:NZXT BETA EVO PSU:Corsair VX-450W,
GPU:AMD/ATi HD5770 1GB MSI, SSD: Kingston V200 128GB HDD:WD 1TB RED SATA,Samsung 1TB, Samsung 750GB, Samsung 250GBLCD:DELL U2412M,

Napísať odpoveď

Návrat na "Zvuk a PC"