Merač prenesených dát

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
cobr4in
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 434
Dátum registrácie: St 04. Apr, 2012, 18:00

Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa cobr4in » Po 24. Júl, 2017, 19:46

Čau,

stiahol som si tento program http://downloads.zoznam.sk/program/networx-67
a chcem sa spýtať, že ak mám na "PC A" tento program nainštalovaný, tak meria spotrebu aj na "PC B", ak sú na spoločnej sieti? A keď je "PC A" vypnutý, aj tak bude merať "PC B"?

Díky.
Spoiler: ukázať
ASUS Z170-A
Intel Core i7-6700K
Noctua NH-D15
Kingston HyperX Fury Black Series 16GB 2133MHz
EVGA GTX 980 Tí SC+ ACX 2.0+ 6GB
Samsung 850 EVO 500GB
Western Digital Red 3T
EVGA SuperNOVA 750 G2 750W
Fractal Design R5

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1857
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa Sky » Po 24. Júl, 2017, 20:08

Nie, meria ti to len na danom PC kde to mas.
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4192
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa molnart » Po 24. Júl, 2017, 21:05

meraj to na routri
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
cobr4in
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 434
Dátum registrácie: St 04. Apr, 2012, 18:00

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa cobr4in » Po 24. Júl, 2017, 21:50

Ako? Pozerám v nastaveniach routeru, ale nič také tam nevidím. Ide o TL-WR1043ND.
Spoiler: ukázať
ASUS Z170-A
Intel Core i7-6700K
Noctua NH-D15
Kingston HyperX Fury Black Series 16GB 2133MHz
EVGA GTX 980 Tí SC+ ACX 2.0+ 6GB
Samsung 850 EVO 500GB
Western Digital Red 3T
EVGA SuperNOVA 750 G2 750W
Fractal Design R5

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4192
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa molnart » Po 24. Júl, 2017, 22:18

musel by si nahodit openwrt a tam to nejako zbastlit, osobne s tym nemam nejake skusenosti. tu su popisane moznosti, je ich neurekom, ten YAMon vyzera ze je klasicka windows aplikacia ktora taha data z routra, pozeral som to ale asi iba pol minuty https://wiki.openwrt.org/doc/howto/bwmon
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Kaper
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 09. Nov, 2015, 15:31

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa Kaper » Ut 25. Júl, 2017, 13:20

na openwrt je to easy cez VNSTAT.

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7570
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Merač prenesených dát

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 25. Júl, 2017, 15:46

na routeri to tiez nie je vzdy spolahlive. Teda zalezi od routeru a nie kazdy to dokaze :-) Ten networx som pouzival. Meral dobre ale co z toho ked ho musis mat na kazdom PC + mobily a ostatne veci s inym OS tym neosetris.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"