Prejdenie z hry do Windows

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » So 15. Júl, 2017, 19:45

Dobry den,

chcel by som sa opytat, ze v com by mohol byt problem a ako to urobit, aby som z hry vysiel do windowsu napr cez ALT+TAB, CRTL+ESC,ALT+ENTER... a potom sa vratil do neho nazad?
V niektorych starsich hrach ked ich spustim tak mi to nejde... kde a ako by som to mohol nastavit?
Mam windows 7.

Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13042
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Per » So 15. Júl, 2017, 20:53

ctr+alt+del

sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » So 15. Júl, 2017, 21:08

Per napísal:ctr+alt+del
Nefunguje

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6934
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Leon » So 15. Júl, 2017, 21:13

klasicky windowsacke tlačítko nepomáha?
.

sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » So 15. Júl, 2017, 21:19

ctrl+alt+del - spadne to, prejde do windowsu s rozlisenim mozno 640x480 a vypise chybu - https://image.ibb.co/c9ewUa/ctrl.jpg

Windows tlacitko tiez nefunguje

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7566
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 16. Júl, 2017, 10:17

Ono je to vzdy tak trochu loteria, zalezi aj od toho ako je samotna hra spravena. Kopa hier ti to dovoli bez problemov, no niektore odmietaju len tak sa vzdat fokusu na seba v systeme. Cize bud nereaguju na ziadne z klav. kombinacii, alebo skoncis s ciernou obrazovkou, alebo s nejakym errorom.

Pokial to korektne nefunguje s vyssie uvedenymi klav. skratkami, tak uz len skusit v hre nastavit vo vlast. grafiky napr. zobrazovat v okne ci borderless okne, namiesto fullscreenu.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7290
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 16. Júl, 2017, 10:23

Steam overlay + windows key
Steam overlay + ctrl + alt + del

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21161
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 16. Júl, 2017, 11:04

len škoda že to v každej druej hre blbne ten overlay aspoň u mňa...
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1760
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 16. Júl, 2017, 11:11

tieto stare hry s tym maju problem, za ich cias (W98/XP) sa to proste nerobievalo. Pri novych by nemal byt problem pripadne hrav borderless windowed ktory na to urceny.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7566
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 16. Júl, 2017, 12:16

aj to bordereless inac nieje vyhra....take CSGO ti potom nedovoli nastavovat napr. brightness, ak si v hocicom inom ako vo fillscreene...kadejaka ina hra to bez problemov dokaze. nechapem.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » Ne 16. Júl, 2017, 13:19

stiv napísal:Steam overlay + windows key
Steam overlay + ctrl + alt + del
Nie je to steam... jedna sa napr o hru South park z roku 1998

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1760
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 16. Júl, 2017, 14:00

este raz, takto stare hry mozes byt rad ze na novom OS idu, v tej dobe jednoducho nebol standardsa akokolvek z hry prepinat inde, bola to doba W98.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13042
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Per » Ne 16. Júl, 2017, 19:20

skus nastavit exe subor,nech sa spusti v okne

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"