Volanie po sieti

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
dolar468
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 63
Dátum registrácie: Pi 05. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Kolta okr NZ

Volanie po sieti

Príspevok od užívateľa dolar468 » Ne 01. Okt, 2006, 09:00

Nepoznate neaky program, ktorym by sa dalo volat len po sieti a nie po internete ? Alebo kde by sa dalo prestavit z volania po nete na volanie po sieti neaky taky ktory nema velku odozvu ´

diky za odpoved :roll:

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Ne 01. Okt, 2006, 09:55

LanChat. Skus pohladat cez Google. Nemam na to link, ale funguje to -skusali sme.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 01. Okt, 2006, 10:06

Cez Skype sa da bombovo rozpravat.
Ale ked mas pomaly net tak odozvu budem mat vzdy.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
dolar468
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 63
Dátum registrácie: Pi 05. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Kolta okr NZ

Príspevok od užívateľa dolar468 » Ne 01. Okt, 2006, 11:19

Skype je po internete ale ja to hlavne potrebujem pri hrach aby mi to najmenej spomalovalo komp a aby som mohol kecat s komosmi skusim ten Lunchet a ozvem sa zatial dik

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 01. Okt, 2006, 11:20

Skype je dobre a net na to nepotrebujes v podstate. Teda potrebujes, ale len na prihlasenie. Skype vie rozoznat, ze si v lokalnej sieti a tam mas asi ping dobry. Tak nemaj z toho obavy a kludne si daj skype. :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » Ne 01. Okt, 2006, 15:16

my pouzivame pri hrani Team Speak 2, je to perfektne urobene mozes si nastavit aky kodek na prenos sa ma pouzivat, cize to funguje aj cez net a cez lan
staci urobit 1 server a ostatni sa napoja cez klientov
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"