Radeon Software Crimson-vseobecne

Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13052
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Radeon Software Crimson-vseobecne

Príspevok od užívateľa Per » Ne 23. Okt, 2016, 08:49

:furious:

ako zariadim,aby ma kazdy den tento debil neupozornoval na beta driver ? ( rad si instalujem len whql)

(vo windows tasks mam amd updater nastaveny na " Disabled" )

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13052
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Radeon Software Crimson-vseobecne

Príspevok od užívateľa Per » Ne 29. Jan, 2017, 00:21

Je normalne,ze ked skrolujem vo Firefoxe..staci aj na tejto stranke,tak mi to hadze na karte 3D takty na pamatiach ?

Myslim ze pomaly s AMD koncim

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21172
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Radeon Software Crimson-vseobecne

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 29. Jan, 2017, 00:37

ano v podstate je to normálne resp robí to často
btw to že si dávaš len WHQL je absolútne k ničomu ;)
kedže WHQL v podstate nič neznamená a už vôbec nie že sú to dobré ovládače a stabilné ovládače
práveže čekuj beta a hotfixy či neopravujú zrovna tvoj problém
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13052
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Radeon Software Crimson-vseobecne

Príspevok od užívateľa Per » Ne 29. Jan, 2017, 00:57

ja som ziadny problem nemal..pokial neprisiel skvely crimson

zo zaciatku mi vadilo,ze ma furt upozornoval,ze su beta ovladace..ja sa pytam,na kieho boha si ich mam instalovat,ked ziadny problem nemam..
ale denno denne to tam notifikoval..tak som to musel riesit cez hlbsie nastavenia win..

teraz je zas problem,ze blby wattman nevie menit napatie mojej karty,ale blokuje tuto regulaciu sappire softu,co to vie..

AMD je momentalne "Aktivny blbec " co sa tyka SW

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2223
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Radeon Software Crimson-vseobecne

Príspevok od užívateľa patro16 » Ne 29. Jan, 2017, 11:37

s tymy taktami to ale nieje az take normalne, mal som davnejsie R9_280X s prvymi crimson-mi a ta to nerobila - drzala znizene takty, pokial sa neprehravalo nejake reklamne(aj minimalizovane) hd video na stranke a teraz co mam GTX 1060-ku tak sa chova rovnako.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black+NT-H1
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Sapphire RX 580 8GB Nitro+ Special Edition
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 & HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G >CPU: Intel Core i5-2520M, RAM: 2x4GB 1600MHz, GPU: HD3000 + Nvidia Optimus GT520M, HDD: WD Scorpio Blue 750GB 5400rpm, SSD: Intel 520 180GB
Mobile: Samsung Galaxy S20
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21172
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Radeon Software Crimson-vseobecne

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 29. Jan, 2017, 14:35

práveže je sťažuje sa na to spústa ľudí a dávno pre crimsonom :)
nejdo o to či je to normílne ale robí to často
robí aj aj v iných aplikáciach ktoré by mali fachčiť v 2d režime
amd sa s tým trápi relatívne už dlhšie

my čo nám ovládače idú tak ako majú budme len radi lebo to čo dokážu nastvárať ... :D

čekol by som HW akceleráciu v prehliadači, ja som ju vypol kôli tomu že mi neukazavalo žiadne obraázky pri jej zapnutí :D :facepalm:
samozrjeme hlavne že to nemá inakší efekt resp je fuk či je to on alebo off nič to nepridáva okrem trablov ked to nejde tak ako má
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13052
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Radeon Software Crimson-vseobecne

Príspevok od užívateľa Per » Ne 29. Jan, 2017, 22:03

nainstaloval som posledny ne-relive ovladac a ide to ok..co uz

Napísať odpoveď

Návrat na "Ovládače a BIOSy"