Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Mumaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2494
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Bydlisko: Sp.Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Mumaq » Št 16. Apr, 2015, 20:54

Otazocka: nakup dielov na auto sa tyka len a len toho auta, ktore upravujem, alebo to plati pre vsetky v mojej garazi, alebo vsetky, ktore z toho modelu ukradnem? oplati sa do toho investovat?
Asus ROG MAXIMUS X FORMULA, i7 9700k@5GHz & NZXT Kraken X72(3x Aer P120 pull), G.Skill Trident-Z 16GB 3600MHz CL16, Asus GTX1080Ti @ Raijintek Morpheus II Core, Samsung 970 PRO 512GB(system), Samsung 850 EVO 500GB(games), Intel M.2 1TB(data), Seasonic 850W Gold, NZXT H700i Black/red + 3x Low noise Corsair 140mm Outtake, Acer Predator Z35, Bowers&Wilkins PX @ SoundBlaster ZxR(PECKA!) & repro Mission M34 @ Marantz PM4001, Logitech G15, Roccat Kone Aimo @ Roccat Hiro 3D. Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura glow + Galaxy Gear s3 classic.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papek » Št 16. Apr, 2015, 21:12

upgrady sa kupujú pre jednotlivé auta zvlášť

ostatné v spojleri
Spoiler: ukázať
Franklin dostane neskôr v hre free upgrady pre auta.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa netSo_O » Št 16. Apr, 2015, 22:13

mam odohrane skoro 4 hodiny v story mode a musim povedat ze je to uplne MEGA .. to mesto a lokacie to je nieco brutalne , grafika a optimalizacia vynikajuce - hram vsetko very high / ultra pri 1080p ..

Pribeh zatial bavi , soundtrack v hre je paradny a co ma potesilo je aj tuning aut - celkom slusna moznost upravy vozidla a skvele je ze je to aj pocut a citit na ovladani ze su nejake zmeny na aute .

dalej ma prekvapilo ked som sa strielal s policajtami a ked som niekoho zranil ze bol na zemi tak dobehol dalsi policajt a snazil sa ho odtiahnut a pri nahanacke strela do pneumatiky a musel som auto vymenit ...

fakt sa im toto podarilo a nastastie ziadne problemy ci uz pri instalacii alebo hrani az na to ze grafika 78stupnov a cpu 70 :)

yahooo
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Laro22 » Št 16. Apr, 2015, 22:46

haluz je ked nejaká ženská zbadá čo vyvádzaš a začne volať fízlom :D a tí smradi sú zachvílu tam :D
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 17. Apr, 2015, 08:19

takze moje dojmy:
hra samotna je super, mesto obrovske, vcera som sa dostal nejakym SUVckom uplne na v vrch hory kde je lanovka :D po cesticke pre pesich turistov asi, lebo som odtial takmer 4x spadol :D
clovek ide ide ide ide a stale nieje v cieli..

zvierata mimo mesta - zajace, atd. atd., viac sa mi nepaci moznost ich strielat, je to sice sranda, ale...

ked som v online mode zomrel, a zjavil sa anjel ze mi dava druhu sancu ci co, tak :hysterical:
len aby male deti si nemysleli ze tak je to aj v reale :D

no a teraz to zle: padania, padania, padania. vcera som to hral 5x, 4x mi to spadlo sposobom - zrazu cierna obrazovka, v repro pocut slucku poslednej hudby co odtial isla, ziadna chybova hlaska, nejde ani prepnut do windowsu - pomoze iba tvrdy reset.

hra si pamata ulozenie posledne aj po pade, takze ok, ale takto sa to hrat neda.
sice podotknem, ze mi to padlo IBA v single, v online sa mi akurat raz stalo, ze sme utekali za autom s drogami, a zmizlo vsetko - cierne, iba ked som sa otacal bolo vidno asi v 4cm pruhu. Az ked som vystupil z auta a presiel 10m obraz sa vratil. vyzeralo to ako artefakty, ale "opravilo" sa to. ten typek co somnou bol v aute /online/ si musel mysliet ze mi drbe lebo som siel 5min jak expert a potom 4min som sa tocil na jednom mieste lebo som mal cierno pred ocami :DD

neviem ako to padanie chcu opravit, ale lezie mi to na nervy. hram to na gtx460, neseka to, je to viac ako plynule, ale detaily mam iba na Normal. neviem ci to nepada preto, lebo vyuzitie pamate aj pri dirext x 10.1 pise 1018mb z 1023mb

btw, social club vobec nejde ak som v hre, neviem pisat, neviem klikat, proste, otrvorim ze idem pridat priatela, a nejde to.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6639
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa stiv » Pi 17. Apr, 2015, 08:23

Mozno kvoli vram. Posledne 2 dni som hraval 2-4 hod vkuse a bez padov.

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 17. Apr, 2015, 08:23

pridal som si tri nicky odtial, moj nick je: felipe2555, upozornujem ze mam level4 ale rychlo sa ucim :D
vcera som hral rally mode, a myslel som si, ze smer treba soferovi pisat, a nie stlacat dolava, doprava atd.:)
ked som chytil auto s drogami, myslel som ze treba ukradnut auto, a nie ze drogy vypadnu /ukradol ich druhy a usiel mi/ :D
ak to hrate v time, pouzivate mic a repro alebo len chat? ako zmenim chat ked ho otvorim aby som pisal napr vsetkym a napr. len teamu? neviete? :)


stiv: TAK to zistim az s novou vga.
kedze uz sa detaily nedaju viac znizit aby to bolo pod 1018MB :( a hrat na 1680*1050 to nebudem
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Ferdie » Pi 17. Apr, 2015, 08:45

T je chat ktorý vidia všetci a Z týmový. Veľa ľudí asi ani nevie, že tam nejaký textový chat existuje. Inak včera som hral asi 2 závody v cca 27 ľuďoch a ten lag to bolo niečo neskutočné - rubberbanding na desiatky metrov, všetko sa prelínalo cez seba... Dúfam, že to je iba zvýšenou záťažou tesne po vydaní lebo toto si z PS3 verzie nepamätám. Ak je ale pravda čo som niekde čítal, že online ide cez P2P a nie dedik. servery tak potom fasa. Keby tá hra aspoň mala nejaký regionálny filter, ale včera to vyzeralo, že sa ľudia pripájajú z antarktídy a z mesiaca :facepalm:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1742
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Pi 17. Apr, 2015, 09:17

No pokiaľ to R* poriešili s P2P, tak zbohom :facepalm: (viz. taky The Crew)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 17. Apr, 2015, 09:18

mnme to nesekalo,,a tosom hral zavody s bikmi, sportiakmi, motorkami, suvckami, a dlhe trate. akurat pri jednej hre jedneho typka odpojilo zmizol a zrazu bol predomnou . kratky lag, ale inac to islo v pohode.

najhorsie je ked je 15sutaziaciach, a v prvej zakrute prvych 12 v protismere :D ale inac nebol problem s lagmi, mne to skor pada ale iba pri singli :D iba ked bezne idem po meste, ziadna akcia, hra padne.
aky mas net?

mne skor vadi, ako dlho sa caka medzi eventami a hrami, a ako dlho nacitava gta online... je to az prilis, neviem ci je to mojim pc alebo cim.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1848
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 17. Apr, 2015, 10:00

mozno budem za kokosa ale nemozem si pomoct ale tato hra sa nejako zmenila na konzolovu,nemozem si na nu zvyknut na PC :(
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 17. Apr, 2015, 10:06

Zmenila? Ved GTA bola vzdy konzolova hra :D :D

PHiLiPZ
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Ut 15. Okt, 2013, 12:43
Bydlisko: Pezinok

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa PHiLiPZ » Pi 17. Apr, 2015, 10:12

GTA bola najprv pre DOS, az neskor portovana na konzoly

Užívateľov profilový obrázok
adriano94
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 683
Dátum registrácie: Pi 19. Sep, 2008, 20:40
Bydlisko: Snina partizánska 2538/29
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa adriano94 » Pi 17. Apr, 2015, 10:43

Skusal niekto stare vs nove ovladace od amd a porovnat to ? :)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte EX58 DS4 Cpu: Intel xeon X5650 4.4GHZ Cpu fan: Phobya Performance Kit RAM: Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport GK:Msi gaming R9 280x [/b] PSU: Silverstone Strider plus 600w. Case: Xigmatek Midguard

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 17. Apr, 2015, 10:51

preco si myslis ze sa zmenila na konzolovu? nechapem.

Ja som konzolu nikdy nemal, hram to na PC s gamepadom /min jazdenie s autami si bez gamepadu neviempredstavit, strielam s klavesnicou a game myskou /, takze to neporovnam, ale je to to iste co GTA IV. Tak neviem ako to myslis :)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"