sekanie hudby

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0

sekanie hudby

Príspevok od používateľa tortis »

seka my hudba pri nejakej cinnosti mam pustenu hudbu a zapnem naprikad nejaky program a zacne sekat a potom prestane myslim ze je to hardware problem
Používateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Humenné (20)

Príspevok od používateľa Bdurex »

Napis svoju zostavu a napis v akom programe pustas pesnicky a ake programy spustas.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
Používateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 407
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Tvrdošín

Príspevok od používateľa Nando »

Aky pouzivas windows?Lebo mne to robilo vo win98! :roll:
AMD Ryzen 3700X + Kraken X62 MB: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM: Corsair 2x16GB 3200Mhz VGA: ASUS ROG STRIX 2080Ti SSD: Samsung 970PRO 512GB ZDROJ: Zalman Platinum 1000W CASE: PHANTEKS Enthoo Evolve čierna

AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware
Používateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Poprad (18)

Príspevok od používateľa Payne »

Ide o to ze asi tvoj prehravac ma nastavenu nizku prioritu, taze si ju bud nastav na vysoku v Spravci uloh, alebo u lepsich prehravacov sa daju nastavit priority aj v moznostiach...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
Používateľov profilový obrázok
Hrochy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1273
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Modra

Príspevok od používateľa Hrochy »

Taaaak mne to robil winamp a nemalo to nic s prioritou. Musel som nainstalovat starsie ovladace na zvukovku (integrovana na MSI K7N2 Delta). Nove driveri mi to pokazili. Podobne to bolo aj vo win 98 na inej doske :yes:
Spoiler: ukázať
Používateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0

Príspevok od používateľa tortis »

mam zostavu ASUS P4P800-x, INTEL Celeron D 315 2,26ghz@2,72Ghz, ge-force 2 mmx 400(shit),AM1 512 DDr 400mhz,MAXTOR 80GB 7200rpm SATA2 6V080E0 8 mb cache, skrina ATX 350watt zdroj a musicmatch jukebox na tom pustam pesnicky
Používateľov profilový obrázok
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Príspevok od používateľa The_Devil »

Nando napísal:Aky pouzivas windows?Lebo mne to robilo vo win98! :roll:
Na jednom PC mam Win98 a tiez seka hudba, ale iba ak nieco kopirujem z CDcka alebo z USB kluca. Inak to ide v pohode.
Je tam 4-kanalova zvukovka c-media 8738.
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)

Príspevok od používateľa -TAMY- »

Alebo :

Moc fragmentovany HDD.. Pri zapinani ineho programu HDD proste moc seekuje cim nestiha a zvuk trha..
Používateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od používateľa andynko »

tak on rozhodne nema Windows 98 ale ma XP (vid zostava) a ma tam spyware alebo virusy
Používateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0

Príspevok od používateľa tortis »

mam win xp a mam firewall a nemam ziadne vyrusy ani spyvware mam nejake tie programy na zistenie takze to som uz skusal a nic stale to seka .
A ked skusim nainstalovat nove ovladace??
Používateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: prievidza

Príspevok od používateľa Patko19 »

skus vyskusat iny software na pustanie MP3. ak to sekat nebude tak bude problem v tom prehravaci co mas. najdi si na nete nejaku novsiu verziu, mozno tam uz bude opravena chyba pri prehravani
Používateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0

Príspevok od používateľa tortis »

uz to mam asi viriesene dal som zapol som windows update a stiahlo nove updaty a je to v pohode , skoro ma jeb.o
Používateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0

Príspevok od používateľa tortis »

a nemoze to byt vysokou teplotou HDD???
Používateľov profilový obrázok
sm_oOx^
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 4554
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: nitra

Príspevok od používateľa sm_oOx^ »

tortis napísal:uz to mam asi viriesene...
tortis napísal:a nemoze to byt vysokou teplotou HDD???
...tak mas to vyriesene, alebo nie?
Používateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00
Reputácia: 0

Príspevok od používateľa tortis »

no jo mozes uzavriet :D

Návrat na "Hardware všeobecne"