problem pri kopirovani suborov

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

problem pri kopirovani suborov

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 20. Dec, 2013, 11:23

Ahojte, mam mensi problem s kopirovanim suborov na flash disk. Ked na flashku nakopirujem zlozku so subormi, tak na flashke vytvori len odkaze na tu zlozku ale samotnu zlozku nezobrazi. Az ked povolim viditelnost systemovych zloziek, tak mi ju ukaze, lebo ma priznak ako systemova zlozka.

urobi to s hocijakou zlozkou nakopirovanou na tento flash disk. Viete niekto poradit co stym?

dakujem
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
mosqa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 258
Dátum registrácie: Št 09. Dec, 2010, 11:30
Bydlisko: Sliac

Re: problem pri kopirovani suborov

Príspevok od užívateľa mosqa » Pi 20. Dec, 2013, 12:54

robi ti to len v exploreri alebo aj ked kopirujes cez daky commander?

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: problem pri kopirovani suborov

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 20. Dec, 2013, 13:02

explorer, iny som neskusal
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem pri kopirovani suborov

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 20. Dec, 2013, 14:53

odvir si pc a aj usbcko.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: problem pri kopirovani suborov

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 20. Dec, 2013, 18:27

uz som jej tam pusal aj antivir, to ma napadlo ako prve. nic nenaslo, ale tak mala len MS antivir. nainstalujem Aviru a prebehnem aj nejakym inym programom
NB: Dell Latitude 5480

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"