DotA 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa valistar » Pi 31. Máj, 2013, 09:34

divny? co je na tom divne? :) ... vsak je to random - presne tak to ma byt

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » Pi 31. Máj, 2013, 11:39

Bird napísal:random je trošku divný, dnes hral kamoš a jeho týmu priradilo 4 inteligenčných herov, pričom druhý tým mal tanka, 2 carry a support.
nehratelné :)
Repick Obrázok
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
Bird
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2035
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39
Bydlisko: Krušovce (TO)

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Bird » Pi 31. Máj, 2013, 12:21

valistar napísal:divny? co je na tom divne? :) ... vsak je to random - presne tak to ma byt
no dobre, ale zas by sa to malo aj riadiť nejakými pravidlami a nie zostaviť dva úplne nevyrovnané týmy
MB Gigabyte B85N Phoenix CPU i5 4590 + Noctua NH-L12 RAM Kingston HyperX Savage 2x8GB GPU MSI GTX 1060 ARMOR 6G SSD Crucial MX100 256GB HDD Segate 500+3000GB PSU Cooler Master G450M Case Lian Li PC-Q28 LCD HP ZR2440w OS Windows 10 NTB MacBook Pro 13 (2016) Smartphone iPhone 7

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa valistar » Pi 31. Máj, 2013, 12:30

nie, nemalo - preto ze je to RANDOM. neviem co na tom treba viac vysvetlovat :D

btw prichadza masivny patch http://www.joindota.com/en/news/9621-6- ... n-released :good:

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5120
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 31. Máj, 2013, 12:39

To AA bude mohutne yahooo
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Bird
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2035
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39
Bydlisko: Krušovce (TO)

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Bird » Pi 31. Máj, 2013, 12:45

valistar napísal:nie, nemalo - preto ze je to RANDOM. neviem co na tom treba viac vysvetlovat :D
áno z princípu máš pravdu, ale pri hre je to nahovno :D môj subjektívny názor ;)
btw. včera bol 170 MB update a nechcelo mi zobraziť changelog, neviete čo to bolo ?
MB Gigabyte B85N Phoenix CPU i5 4590 + Noctua NH-L12 RAM Kingston HyperX Savage 2x8GB GPU MSI GTX 1060 ARMOR 6G SSD Crucial MX100 256GB HDD Segate 500+3000GB PSU Cooler Master G450M Case Lian Li PC-Q28 LCD HP ZR2440w OS Windows 10 NTB MacBook Pro 13 (2016) Smartphone iPhone 7

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5120
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 31. Máj, 2013, 13:50

valistar napísal:nie, nemalo - preto ze je to RANDOM. neviem co na tom treba viac vysvetlovat :D

btw prichadza masivny patch http://www.joindota.com/en/news/9621-6- ... n-released :good:
az teraz citam ze je na dotu 1 :smutny:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Quallity
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Quallity » Pi 31. Máj, 2013, 14:29

kokos iná mapka :D už sa teším keď to dajú do doty 2 .Podľa mňa sa celkom zmení hranie niektorých hrdinov. Omni to bude iné OP :D postavíš aghanim a global Učko :dance: yahooo . Fakt sa teším na tie samovraždy s bloodstone . Proste na všetko . Len zase aby s toho nerobili niečo ako "LoLko" ale to sa asi nestane :P
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » Pi 31. Máj, 2013, 15:25

Nj je toho strašne veľa. Taký výcuc:
2 nový herovia, ktorých som mal hodne veľké problémy pochopiť ich spelly. Quelling blade má zväčšený range a keď ju použijem na wardu tak jej ubere 1/2HP. Medusa má konečne použiteľné Učko. Huskar už nemá z pasivky DMG a AS ale magic reduction a ešte viac AS :D no bol odobratý z CM módu navyše bolo prerobené pickovanie/banovanie v CM móde. Silencererovo Učko s Aghanimom trvá o sekundu dlhšie a na každého enemy hera aplikuje Silencerovo prvé kúzlo. Spiritov Charge of Darkness po dobehnutí hera aktivuje aj pasívku. Shadow Fiend má po zacastení Učka 50% DMG reduction. Keď vás zabije Necro s Aghanimom, tak sa nedá buybacknúť :D. Lichová Ulti sa neodráža 7 krát ale 10 krát. Ak vám dá Doom ulti s Aghanimom a bude od vás stáť menej ako 550 range tak z odpočetu Ulti nebude ubúdať - bude nekonečná :D. Lionová Ulti má s Aghanimom len 20 sec CD. Ak kurier nesie prázdnu bottlu, tak pôjde o 30% pomalšie. Skeleton King má druhý aktívny spell, že uberie enemy herovi 20% z max HP a po niekoľkých sekundách mu ich zase vráti ale počas toho trvania mu nefungujú kritikály. Setry wardy majú menší dohľad, gem stojí 850 a nedá sa zničiť. Keď Dustom odhalíte nejakého hera v invise tak dostane 10% slow. Rikiho fade time na Ulti bol znížený na 3/2/1sec. BSkové Rupture ide cez BKB a keď sa mu aktivuje Thirst tak dostane bonus armor. Clokwerkové Power Cogs vám už nič nespravia cez BKB. DMG z Ulti Earthshakera počíta ilúzie ako herov, Shadow Shamanové Wardy s Aghanimom majú väčší DMG. A ešte mnoho iného. Ak by ste mali nejaké otázky pýtajte sa, včera som dosť potestoval novú verziu. A ohľadom toho že je to len v Dote 1 len toľko, že za týždeň alebo dva to máme aj v Dote 2.
Quallity pozerám, že už si si aktualizoval podpis s novou mašinou, pekne :)
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
Quallity
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Quallity » Pi 31. Máj, 2013, 16:55

Courage_SK napísal: Quallity pozerám, že už si si aktualizoval podpis s novou mašinou, pekne :)
heh :) Ešte nič moc ale časom dúfam že niečo viac . ďakujem v pondelok v škole ešte čosi poriešime nie ? :P ;)
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » Pi 31. Máj, 2013, 17:03

Veď jasne, poriešime cable managment nech to vyzerá takto nejak:
Spoiler: ukázať
Obrázok
Obrázok
Nový STR hero Kaolin, Earth Spirit je síce komplexnejší, ale dá sa s ním pekne vyhrať.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5262
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 02. Jún, 2013, 00:07

Tak posledne tyzdne to je len porazka za porazkou, resp. lama za lamou co sa odpajaju po tom co ich 2x zabiju. Winratio mi uz davno kleslo pod 50% a kamos mi hovoril ze to uz radsej novy ucet a nemam sa to pokusat vylepsit :-(
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Quallity
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Quallity » Ne 02. Jún, 2013, 14:18

Hrávaš sám alebo s niekym ? , samého by ma to nebavilo ... a aj keď prehráme tak sa snažím si hru čo najviac užiť :) ...
A moje win rate , to už dávno neriešim :P
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5262
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 02. Jún, 2013, 15:10

Hram iba sam, zatial. A aj ked prehravame, ja stale hram dalej a snazim sa spravit co najviac. A to winrate ma trapy pretoze to podla toho hadze aj superov.
Dneska som mal peknu bitku, Phantom Lancer 25lvl 14/3/11, ostatny mali cez 10 smrti a to sa nam zo zaciatku jedne hned odpoil a neskor sa knemu pridal aj z enemy, takze to bolo 4 na 4. Jediny problem nam robil Ursa ktoreho jeden noob nafeedoval a potom snim bol problem, no pekne som sa dofarmil, nakupil itemy a daval som si ho ako malinu. Celu 1/2 hry sme prehravali, no nakoniec som to ja a este jeden otocili.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 02. Jún, 2013, 16:07

matchmaking nie je podla winratu..

ale ked mas pocit ze si sa vyrazne zlepsil odkedy si zacal hrat tak mozes skusit novy account - ale imho sa znova dostanes na rovnaky level ako si teraz ;)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"