Crysis 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
marcus-16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1101
Dátum registrácie: Ut 18. Jan, 2011, 22:11
Bydlisko: Pezinok

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa marcus-16 » So 06. Apr, 2013, 16:26

CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Ut 14. Máj, 2013, 19:14

dokelu... skúšal som dnes trochu iné OC s kartou... idem otestovať, normálne hrám, padne to (klasika :D ), tak znova spustím a hľa, komplet celý profil, čo som mal nanovo rozohraný je preč, ostal len ten prvý čo som ešte dávnejšie prešiel na strednú obtiažnosť.
Pred pár dňami som si povedal, že to ešte raz prejdem na najvyššiu obtiažnosť, už som bol niekde v polovici a zrazu toto... môžem to ja j*bať kua :furious2: dpc :E :wallbash: :x to čo má znamenať. Ako, nestalo sa mi to prvý krát, už keď tá hra vyšla, tak sa mi to raz stalo (našťastie +/- hneď na začiatku), ale vtedy som ešte nemal originál, tak som to dal za vinu tomu, ale teraz už to mám pekne cez origin... :furious2:
Myslíte, že by som to tam ešte vedel nejak naspäť dostať??
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20689
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3 a CPU

Príspevok od užívateľa dexterav » Ut 14. Máj, 2013, 20:17

robike napísal:Chcel by som vedieť aký bude rozdiel v hre crysis 3 s procesorom AMD FX-6100 oproti Intel i5-3470 pri grafike GTX650Ti keby som to nastavil na High alebo Very High detailoch
v tomto prípade je brzda v grafike
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Št 16. Máj, 2013, 13:55

pipo137 napísal:dokelu... skúšal som dnes trochu iné OC s kartou... idem otestovať, normálne hrám, padne to (klasika :D ), tak znova spustím a hľa, komplet celý profil, čo som mal nanovo rozohraný je preč, ostal len ten prvý čo som ešte dávnejšie prešiel na strednú obtiažnosť.
Pred pár dňami som si povedal, že to ešte raz prejdem na najvyššiu obtiažnosť, už som bol niekde v polovici a zrazu toto... môžem to ja j*bať kua :furious2: dpc :E :wallbash: :x to čo má znamenať. Ako, nestalo sa mi to prvý krát, už keď tá hra vyšla, tak sa mi to raz stalo (našťastie +/- hneď na začiatku), ale vtedy som ešte nemal originál, tak som to dal za vinu tomu, ale teraz už to mám pekne cez origin... :furious2:
Myslíte, že by som to tam ešte vedel nejak naspäť dostať??
Nikto nič :? ... any idea?? :smutny:
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
Netus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 588
Dátum registrácie: Pi 20. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Jamník 236

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Netus » Pi 31. Máj, 2013, 09:38

Od vcera vecera nefunguje multiplayer, ziadny server sa nenajde. Vam funguje? Neviete o nejakej odstavke?

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3377
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 25. Jún, 2017, 18:25

dnes som sa tomu dostal konecne, lebo mam po rokoch grafiku ako taku :D

hra ma celkom bavi a graficke spracovanie je dychberuce tie efekty svetiel vody v tuneloch pri palbe proste pastva pre oci :)

// prejdene, C1 bol lepsi celkovo, ta dzungla je proste lepsia, ale na druhu stranu je to lepsie ako C2, to bol podla mna trash..

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"