Power Button nefunguje

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
miseno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2015
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Brno/Blawa

Power Button nefunguje

Príspevok od užívateľa miseno » St 14. Jún, 2006, 19:25

Mam takyto problemik, kupil som dosku MSI 945GM2, s dvojadrovym procesorom.
No problem je v tom, ze ked dam vypnut komp tak mi ho vypne, lae v zapati sa zapne. To iste nastane aj ked dam vypnut komp tlacidlom na vypnutie, napr. pri starte dam pausse a potom dam tym tlacidlom vypnut a komp sa vypne, ventilatory sa dotocia, ale v zapati sa sam zase zapne, neviete kde moze byt problem?
V biose mam nastevenu funkciu power buttonu na TurnOff, ale nepomaha ani ked dam suspend.
Dik za rady.
dell noťas

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » St 14. Jún, 2006, 20:58

Podobny problem mam aj ja, ale iba ked dam dlhodoby spanok. Proste sa vypne a hned nabehne ... :? Ale vypinanie ide ok. Este som neprisiel nato, ze co to sposobuje ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » St 14. Jún, 2006, 21:03

nemas nejak blbo zapojene kable od skrinky k doske? alebo nemas napojenu siet a v biose Wake On Lan???
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
miseno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2015
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Brno/Blawa

Príspevok od užívateľa miseno » Št 15. Jún, 2006, 01:13

no siet nemam, takze tym to nebude a kable do dosky su v pohode.
dell noťas

Užívateľov profilový obrázok
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa The_Devil » Št 15. Jún, 2006, 18:22

Skus tam dat nejaku inu grafiku len na vyskusanie, ci to nie je sposobene tym.
Ja som mal jednu 900-ku, kde bola vadna grafika a robilo mi to iste.

Užívateľov profilový obrázok
miseno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2015
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Brno/Blawa

Príspevok od užívateľa miseno » Št 15. Jún, 2006, 22:48

grafika je integrovana, takze v tom to nebude.
No zatial som to vyriesil asi takto, supol som tam najstarsi BIOS, a uz to facha, takze vyzera ze sa to nejako spravilo. dufam ze to vydrzi.
dell noťas

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"